Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:06

WannaBe написа:
Олеле гледам некои даже е написал че сте от форума на пц мания.Аре вие се излагаите ма за кво трябва целия форум да изложите

Мамака му, кой се е изпуснал? :evil:

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:09

LACRIMOSA написа:
WannaBe написа:
Олеле гледам некои даже е написал че сте от форума на пц мания.Аре вие се излагаите ма за кво трябва целия форум да изложите

пич те са толкова малумни,че незнаят дори какво е това
Бе кат гледам и вие не сте от най-умните

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:11

WannaBe написа:
LACRIMOSA написа:
WannaBe написа:

еми шанс..........

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:12

LACRIMOSA написа:
WannaBe написа:
LACRIMOSA написа:
WannaBe написа:

еми шанс..........
Верно,кой как се уреди

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:15

LACRIMOSA написа:
еми шанс..........
Шанс .. е тфа е лафо !
Въпрос на шанс.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:21

Усещам, че сте горди...

Но както казаха и по-нагоре, сте по-зле и от тях.

Обяснявам защо:

1. Чалгарите не са дошли да флудят нашия форум
2. Чалгарите са хора (дори и момичетата) :wink:
3. Чалгарите дори и да ги напсуваш, ще ти кажат да си гледаш работата. И ще са прави.
4. Чалгарите не търсят конфронтацията
5. Чалгарите не са "PC maniacs" и нямат нищо общо с вас.
6. Чалгарите са "сладки", а вие ги хейтвате.
7. Чалгарите не разбират от компютри и мислят "PC maniаcs" за пъпчиви девствени пичове с много пъпки и никакъв социален живот. Не сте такива, нали?
8. Чалгарите видяха какво представлявате, а вие не знаете нищо за тях.

Изводи:

1;2;4;5 следва, че вие нямате нищо против тях освен простия ташак. Тоест, непредизвикано сте им нафлудили форума... Егати ташака. Вие сте страшни мъже, щом 5-6 говеда едвам събрахте достатъчно за цял един ташак. Смятам, че във форума на ПСМ трябва да получите custom rank или ранг "Пазител на Форума" най-малкото. Ще спите ли по-спокойно, като знаете, че чалгарите са победени? :jrkoff:

3;6;7;8 следва, че не е ваша работа да преценявате какво е добре за обикновения чалгар или да го "спасявате" от неговите според вас "пороци"

От 5 и 7 следва, че ако се уредите някога със същество от противоположния, да не кажа противния ви пол, вместо да слуша разказите ви за това как геройски сте направили 25 теми без да ви баннат, ще ви забие един шамар и ще се окаже, че то е регнато там и че в родословната му череша е било пълно с чалгарки, кючекчийки и прислужнички на султана, от които то е наследило големия си бюст, русата си коса и перверзното изражение, на което сте се надявали толкова много...

От 4 и 8 следва, че загубихте всеки член на чалгарския форум за каузите "фани си кака да те отрака" или "яка мацка - готин пич" за всеки, който преди края на първия срок по информатика е знаел от коя страна се хваща мишката...

Понякога сте много зле... :wink:

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:32

|Вuddy| написа:
bOtLik3 написа:
Хубаво е пак да организираме атака :)
В момента тече зверска атака...

Eдна идея - сложете си огромни картинки за подпис от Контрол панела, да може всичките ви постове да разтеглят страницата.

Dude, тая твоя картинка взе здравето на компа ми :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:35

bOtLik3 написа:
|Вuddy| написа:
bOtLik3 написа:
Хубаво е пак да организираме атака :)
В момента тече зверска атака...

Eдна идея - сложете си огромни картинки за подпис от Контрол панела, да може всичките ви постове да разтеглят страницата.

Dude, тая твоя картинка взе здравето на компа ми :lol:

мани бе,като отворя тема и 100 часа зарежда,ама яко кефи :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:40

[FFF]Flaming One написа:
Усещам, че сте горди...

Неприятно ми е да да кажа, но е така :?
Снощи бяха подложени на такъв тормоз, а никой не ме ядоса(освен един кретен, на който ще му избия зъбите)
Просто няма какво да поддържа омразата

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:44

ReCoNNeCt написа:
Не виждаш ли че го правеха нарочно , за да спрем атаката ? И ако си мислиш че в живота са толкова яки каки ...? :? АТАКУВАИТЕ ДА ГИ ИЗБИЕМ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Пич, проблеми със съня ли имаш?

Много сте зле. Бръсне ги ташака за вас. Хабете се, толкова ви е акъла...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 19:44

леле какво стана с този форум леле то беше ясно, че на по-зле отиват нещата ама пък чак толкова...

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:00

[FFF]Flaming One написа:
Усещам, че сте горди...

Но както казаха и по-нагоре, сте по-зле и от тях.

Обяснявам защо:

1. Чалгарите не са дошли да флудят нашия форум
2. Чалгарите са хора (дори и момичетата) :wink:
3. Чалгарите дори и да ги напсуваш, ще ти кажат да си гледаш работата. И ще са прави.
4. Чалгарите не търсят конфронтацията
5. Чалгарите не са "PC maniacs" и нямат нищо общо с вас.
7. Чалгарите не разбират от компютри и мислят "PC maniаcs" за пъпчиви девствени пичове с много пъпки и никакъв социален живот. Не сте такива, нали?
8. Чалгарите видяха какво представлявате, а вие не знаете нищо за тях.

Изводи:

1;2;4;5 следва, че вие нямате нищо против тях освен простия ташак. Тоест, непредизвикано сте им нафлудили форума... Егати ташака. Вие сте страшни мъже, щом 5-6 говеда едвам събрахте достатъчно за цял един ташак. Смятам, че във форума на ПСМ трябва да получите custom rank или ранг "Пазител на Форума" най-малкото. Ще спите ли по-спокойно, като знаете, че чалгарите са победени? :jrkoff:

3;6;7;8 следва, че не е ваша работа да преценявате какво е добре за обикновения чалгар или да го "спасявате" от неговите според вас "пороци"

От 5 и 7 следва, че ако се уредите някога със същество от противоположния, да не кажа противния ви пол, вместо да слуша разказите ви за това как геройски сте направили 25 теми без да ви баннат, ще ви забие един шамар и ще се окаже, че то е регнато там и че в родословната му череша е било пълно с чалгарки, кючекчийки и прислужнички на султана, от които то е наследило големия си бюст, русата си коса и перверзното изражение, на което сте се надявали толкова много...

От 4 и 8 следва, че загубихте всеки член на чалгарския форум за каузите "фани си кака да те отрака" или "яка мацка - готин пич" за всеки, който преди края на първия срок по информатика е знаел от коя страна се хваща мишката...

Понякога сте много зле... :wink:

QFT !

Мислех и аз да кажа нещо такова,но се отказах,като знам,че всичката форумна измет,събрана в тая тема ще се изсипе да ме флеймва..(а има и уважавани юзъри,писали тук).Поне никой да не беше споменавал,че целия тоя водопад от простотия,комплекси,пуберско доказване,завист и селения извира от нашето форумче,но нейсе..Бтв,някой може ли да ми обясни какво точно постигате с изрази от типа на "UMRETE 4ALGARIII!!11 DIEEE !!! ХЕЙЛЗ !88! !!! MAIKA VI 6E EBA!!",освен да показвате пълната си липса на сиво вещество?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:02

Аз предлагам отстъпление. Нека си живеят хората. Явно си харесват форума повече отколкото ние нашия(не видях някой да обижда друг и взаимно да се наричат флудери), така че нека не го разваляме

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:11

bOtLik3 написа:
Аз предлагам отстъпление. Нека си живеят хората. Явно си харесват форума повече отколкото ние нашия(не видях някой да обижда друг и взаимно да се наричат флудери), така че нека не го разваляме

Ем кво искаш,както беше казал някой(май че Зубро)"Форума на РС Мания е мястото с най-голяма концентрация на комплексари и дебили".
Може би на това се дължи взаимната омраза и хейтване ;)
Айде да спрем.И без тва не ни обръщат внимание.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:22

Zerkiel написа:
леле какво стана с този форум леле то беше ясно, че на по-зле отиват нещата ама пък чак толкова...

ЧАЛГАР тоя е чалгар, видях аватара му в техния форум!!!!!!!!!!! :evil:

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:24

Polivacha® написа:
Zerkiel написа:

Еми и аз съм чалгар.И кво?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:25

Бях приготвил още едно много хубаво постче по тоя случай, но се отказах да го пускам...

Reconnect, никога не е късно да спреш, ако си се разкаял истински и очакваш опрощение от Бога (yeah right).

И все пак мечтата ти да бъдеш T3H F4tt3r 0f 4ll W4r10cks (демек повелител на неизброими пълчища от демони и пр.(в случая PC маниаци) се сбъдна, макар и за един ден. Сега както повечето бивши T3H F4tt3r 0f 4ll W4r10cks ще се скиташ немил-недраг, докато не си смениш ника или не си направиш нов потребител. Моля те пропълзи обратно ако обичаш. Вече не си забавен. И не дръж сметка на другите...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:25

WannaBe написа:
Polivacha® написа:
Zerkiel написа:

Еми и аз съм чалгар.И кво?

Не си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:26

Вече спрех, безинтересно е.
(Бой без съпротива - не е бой)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 20:38

Само се излагате.
Истински рс маниаци щяха поне да им хакнат сайта, а вие показахте, че сте сбирщина от комплексари.
дай ин чалгъ, съказ. :D

Coming Soon!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost