Автор |
Съобщение |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 21:00
2 години.
@ русенци, навестете ни пак като миналата година бе към края края на лятото, на 11. септември май се видяхме за последно (в бар Амстердам^^). Че и аз кат' Омегата по курсове, по изпити, а на Хамелеона съм му обещал от много време едни 'арни 40 гб аниме на двд-та. Да си ги носи в Русе и със здраве да си ги гледа ^^
А пък, кой знае, ако 'фана да вляза тая година, дядо ви може да ви навести в Русе.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 21:13
ГрубатаКутия... написа: 2ро СОУ-супер е!
Учиш в бившето ми училище, в моя квартал.  Пиши на ЛС на колко си, от какъв пол, прати снимка и може да се срещнем на по кафе в лавката.
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 21:25
От 1 година мисля.
Немисля скоро да напускам.
Тук ми е приятно.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
TheUnknownOne
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 21:41
отдавна не ПИША...
Но винаги съм бил сенчица ;>
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 21:43
TheUnknownOne написа: отдавна не ПИША...
Но винаги съм бил сенчица ;>
Оо миличкото... 
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 22:02
ГрубатаКутия... написа: Алминатора написа: Pantomime написа: Ледник написа: Pantomime написа: Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане  Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...  ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране. Ама да дойде и моето време, тогава ще правя категорични изказвания. Кой знае. Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :} Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстра Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет. Ахам.Ако си 8клас ела в мойто даскало.2ро СОУ-супер е!А пък и аз ще се радвам,ако дойдеш,защото винаги е хубаво да имаш някой под ръка,за да го биеш 
Не знам как човек който няма умствената възможност да оперира биологична единица ще тръгне да ме бие?
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 22:20
Алминатора написа: ГрубатаКутия... написа: Алминатора написа: Pantomime написа: Ледник написа: Pantomime написа: Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане  Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...  ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране. Ама да дойде и моето време, тогава ще правя категорични изказвания. Кой знае. Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :} Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстра Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет. Ахам.Ако си 8клас ела в мойто даскало.2ро СОУ-супер е!А пък и аз ще се радвам,ако дойдеш,защото винаги е хубаво да имаш някой под ръка,за да го биеш  Не знам как човек който няма умствената възможност да оперира биологична единица ще тръгне да ме бие?
Трябва ли му мозък, за да те натрепе?
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 22:22
Тея дето нямат животи да си купят УоУ, а не да флуудят във форума. 

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 22:23
Алминатора написа: ГрубатаКутия... написа: Алминатора написа: Pantomime написа: Ледник написа: Pantomime написа: Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане  Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...  ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране. Ама да дойде и моето време, тогава ще правя категорични изказвания. Кой знае. Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :} Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстра Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет. Ахам.Ако си 8клас ела в мойто даскало.2ро СОУ-супер е!А пък и аз ще се радвам,ако дойдеш,защото винаги е хубаво да имаш някой под ръка,за да го биеш  Не знам как човек който няма умствената възможност да оперира биологична единица ще тръгне да ме бие?
Ех,Алминаторе,да ти имам остроумието!Намали малко гледането на Къци(предполагам,че си го записвал на видео касети и сега учиш репертуара си от него).Опитваш се да се правиш на остроумен,ама нещо не става.За това се изисква акъл.
П.П.Баница ениуан?
|
|
 |
Tmac
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2007 22:45
Пиша тук от около 2 година,но взе да ми става безинтересно...
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 12:02
Dante написа: Пиша тук от около 2 година,но взе да ми става безинтересно...
Затова пък в началото беше във вихъра си! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 15:33
Сега е в творческо затишие
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 15:35
Като теб... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 16:05
Ми отдавна пиша във форума и за сега не виждам причини да спирам да пиша.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Съ тряска руманяска
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко време мислите, че ще пишете във форума? Публикувано на: 20 Юни 2013 16:33
dokato erik e tuk 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 20 Юни 2013 17:51
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Колко време мислите, че ще пишете във форума? Публикувано на: 21 Юни 2013 01:39
Пу, въобще не съм мислил. В началото беше гот, после не толкова, после идяд написа запетая и светът се завъртя наобратно, след туй всички ме хранеха и въпреки това пишех... забавно е било винаги 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Колко време мислите, че ще пишете във форума? Публикувано на: 21 Юни 2013 07:18
И добрите стари пирамиди от цитати... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: 21 Юни 2013 10:04
denik написа: постовете на Дантето обаче са 10/10 :Д То най-нелепото е, че става въпрос за 2007, а не 2002-3 примерно.. Смèтни за каква невръстна паплач си говорим. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко време мислите, че ще пишете във форума? Публикувано на: 21 Юни 2013 14:01
Абе, ако възрастта се определяше по стоенето в тоя форум, вие сте некви пенсии. Айде, баба, сложи ченето и да ядеш супа. ХЕЙООО
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|