28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие: 120-годишна баба поддържа форма с Марихуана.
Публикувано на: 06 Фев 2007 12:47
Дали тайната на дълголетието не се крие в забранената билка индийски коноп не е ясно, но със сигурност канабисът по никакъв начин не е навредил до момента на 120-годишната индийка Фула Наяк.
Повече от столетие старата дама всекидневно опъва по няколко цигарки с марихуана. Тя твърди, че се чувства много добре и няма никакво намерение да се отказва от навика си.
„Нямам идея откъде идва дълголетието ми“, коментира пред вестник Сън старата жена. „Много от роднините ми се споминаха далеч по-млади от мен.“
Компания за по цигарка й правят 92-годишната дъщеря и внучето и, който е „само“ на 72.
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Shady
09 Юли 2006 04:53 Мнения: 1732 Местоположение: пред компа
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 12:55
Да бе а прадядо и поддържа форма с хероин...Глупости
Shady
09 Юли 2006 04:53 Мнения: 1732 Местоположение: пред компа
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 12:57
От същия сайт
Цитат:
...33-годишната Синтия Сомър отровила мъжа си с отрова за мишки, за да се възползва от застраховката му за живот в размер на 250 хиляди долара. Част от парите жената дала за операция за увеличаване на бюста...
Няма да се женя (или поне ще е за някоя едрогърдеста)
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения