Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Без паника в света на шантавите джаджи!:)
Публикувано на: 28 Яну 2007 01:02


Така...Днес попаднах на един интересен сайт!Повечето от вас сигурно си спомнят с умиление как са ходели по така наречените "куку" магЪзини за да си купят ампула с фалшива кръв, класическа пърдяща възглавница, смрадлива ампула или друга щуротия с която да изкарате ангелите на на дядо си или на даскалката по химия, спечелвайки си разговор на шест очи с директора и педа(Л)гогическия съветник...:roll:
Та мисълта ми е че в точно тези магазини понякога имаше по-скъпи но доста забавни и интересни фешън джаджи, пъзели и други игри и играчки...Оказа се, че в шопландия си имаме цял магазин посветен на подобен род стоки!
Така че, ако искате да бъдете оригинални на предстоящ купон, ако искате да направите уникален подарък на приятел/ка или просто детското все още е живее във вас, то този сайт може би ще ви е от полза!(Бах** треа да ме вземат в некоя рекламна агенция начи):lol:

http://www.bezpanika.com/

Вярно че сайта е малко дървен, а измежду сравнително малкото стоки се срещат някой които гордо могат да получат определение от типа "Те така'а простотия не бех виждал" , но има и някой доста добри, забавни и интересни попадения...

Та какво си харесахте?
Разкажете ако имате подобни шантави джаджи с които обичате да се хвалите пред гостите си!

Ето какво ми грабна окото!




Антигравитационна машина




Сензор за магнитното поле отчита постоянно височината, на която виси сферата. Микрочип в основата реагира моментално на промените, като увеличава или намалява силата на електромагнита, вграден в горната част на стойката, като по този начин поддържа глобуса неподвижен в пространството. И не само това - с натискането на едно копче може да го накарате да се върти в едната или другата посока.

Когато пък ви омръзне да гледате глобуса, може да си вземете допълнителни левитиращи аксесоари - въртяща се рамка за снимки, на която може да сложите снимка и от двете страни или лампа, която при светенето си бавно преминава през цветовете на дъгата. Това е, може би най-изисканият начин да изложите снимки, а какво да кажем за внушителността на светлина, която плува във въздуха.



Както при всички изкусно направени уреди и тук има включена една предохранителна
функция - когато спре токът, висящият предмет автоматично се залепва за горната част на стойката, вместо да падне на земята.

Подарете един такъв уред на Big Boss и той ще бъде толкова хипнотизиран да гледа въртящия се предмет, че повече въобще няма да се сети да проверява съвестно ли работите.



ПЛАЗМЕНА ЛАМПА



Може да сте виждали такава сфера в класическите научнофантастични филми или някои музикални клипове, но сега можете да я видите и у нас в гостната!

Самата дума плазма напомня за звезди и далечни космически пътешествия. Въпреки всичко красотата на тази внушителна сфера е в това, че няма нужда да се бориш с разни Клингони, примерно, за да си играеш с нея.

Просто включете това чудо на техниката в контакта и пурпурни светкавици ще започнат да се извиват от центъра към ръчно надутата стъклена сфера, оставяйки хипнотизиращи следи по повърхността.


Лампата може да бъде включена в режим, когато се влияе от музиката. Това я превърща в прекрасна декорация за барове и дискотеки.

Плазма лампата се влияе и от докосването на ръката ви. Допрете си пръста върху стъклото и светкавиците ще се концентрират върху него по един напълно завладяващ начин. Топката буквално си проси да бъде докосната и всеки, който опита веднъж, ще иска да го прави още поне един час.

Така че ако планирате излизане с приятели, които ще ви вземат от вкъщи, си направете сметката за един час допълнително време, в което те ще си играят с нея.

Какво представлява всъщност плазма лампата?
Това е сфера от стъкло, пълна със смес от различни газове под ниско налягане и активирана от променливо електричество с голяма честота и високо напрежение (35kHz, 2-5 kV). В средата е електродът. Сноповете светлина всъщност представляват нишки йонизиран газ, който се стеле от центъра към външната сфера. Те представляват умален модел на истински светкавици. Допирът на пръст до стъклото предизвиква високочестотно електрическо поле, което концентрира в себе си по-голямата част от енергията и резултатът е значително по-силна светкавица, извиваща се от центъра към мястото на допира. Тя е в непрекъснато движение, причинено от конвекцията. Възможно е да се образува озон в близост до повърхността на лампата, тъй като стъклото не може да спре напълно високочестотния поток от напрежение. По тази причина и луминесцентна крушка, доближена до лампата ще светне.



Антигравитационна химикалка




Антигравитационната химикалка, освен взискателното си име, е и доста изумителен предмет. Тя се полюлява леко върху поставката си без да има нищо друго освен въздух между двете.

Можете също така да я завъртите на мястото й, като тогава ще се хипнотизирате от движението на спираловидната й шарка. Може би ще ви трябва известен опит, за да успеете да я завъртите наистина бързо. Тогава ще ви се струва, че се върти вечно преди да се успокои. Не е лесно, но ако беше лесно - нямаше да е интересно.

Тя е чудесно средство за усъвършенстване на сръчността и демонстриране на вашата прецизност. Не се взирайте прекалено продължително в нея докато се върти, обаче, защото рискувате после да не можете да отлепите поглед.

Поставете я на бюрото си и никога повече няма да се налага да търпите досадните си колеги, опитващи се да ви ангажират със служебни проблеми. Те ще бъдат толкова запленени от нея, че съвсем ще забравят за какво са дошли всъщност.

И да не забравя да спомена, че може също така и да пишете с нея, ако все пак се наложи.


Мравка-квариум



Добра идея е да се сприятелите с някаква част от този най-изобилстващ на планетата вид, така че когато денят на мравките дойде, да сте "вътрешен човек", така да се каже.

Мравка-квариумът е разработен през 2003г. от NASA - в апогея на Американската звездна програма. Идеята им е била да вземат колония от мравки в космоса, за да могат да изучават поведението им в безтегловност. Защо - просто е трябвало да изучават нещо, докато обикалят в околоземна орбита. Както и да е. Приличащата на гел среда, която те са изобретили, сега спомага за поддържане живота на мравките на земята. Или по-точно на бюрото ви.

Отблизо
Комплектът, който ви предлагаме съдържа всичко, от което се нуждаете, за да си създадете собствена армия от мравки (с изключение на самите тях). Състои се от прозрачен контейнер от високоякостен акрил, напълнен със силно хранителен нетоксичен гел, който е всичко, от което мравките се нуждаят като храна и вода. Също и приспособление за събиране на мравки, инструкции и книжка с безброй интересни факти за мравките, може би за да има за какво да си бъбрите с новите си приятели. Примерно: "Хей, дребосъци, вие знаете ли, че имате два стомаха?"

Мравките почти не спят (повече информация можете да видите най-отдолу на тази страница), така че с тях можете да се забавлявате по всяко време на денонощието.

Иструменти
Всичко, което трябва да направите, е да излезете навън и да хванете 15-ина мравки, за да заселите колонията. Сложете ги в контейнера, поставете капачето и гледайте... За няколко дена те ще изровят удивителна структура от тунели, ясно видима през прозрачните стени. Поддръжката е минимална - просто трябва да отваряте капачето за момент веднъж в месеца за да проветрите вътрешността.




Горещи ръце



Не допускайте никога повече пръстите ви да измръзнат от студ! Представяме ви едно от най-новите достижения на съвременната химия. Пакетчетата са пълни с прозрачна течност. В нея плува малка метална пластинка. Когато щракнете с пластинката, течността вътре се втвърдява и след 5 секунди започва да отделя енергия.

Пакетчето се затопля до 54° C и остава топло до 45 минути. Мушнете по едно такова пакетче в джоба си, докато разхождате кучето, когато сте на ски, на зимен риболов или просто чакате на спирката вечно закъсняващия автобус. Вземете един такъв комплект на приятелката си и тя никога повече няма да ви масажира със студени пръсти.
Две пакетчета


Ето как работят тези миниатюрни реакторчета. Ако ви се е случвало да извадите от фризера някаква напитка и тя да замръзне, когато я отворите и започнете да я сипвате в чаша, значи вече сте наблюдавали процеса на кристализиране на свръх изстудени течности. Ако можехте да измерите температурата на течността преди кристализацията и след това, щяхте да забележите, че твърдото вещество е по-топло от течността.

В случая с нашите пакетчета при стайна температура те се намират в състояние на свръх охладена течност. Когато щракнете с металната пластинка, вие правите миниатюрни шокови вълни, които образуват кристалчета около нея, достатъчни да започнат процеса на кристализация (замръзване). Веществото в пакетчетата е такова, че неговата температура на замръзване е 54° C, като в същото време може да бъде в състояние на свръхохладеност до температура -50° C (в следствие на това не замръзва, когато излезете навън).

Когато накрая енергията в пакетчетата свърши, те трябва да се поставят във вряща вода за около 15 минути, където възвръщат състоянието си на свръхохладеност, като същевременно акумулират в себе си енергия за следващото затопляне. Процесът може да се повтаря стотици пъти.



Магическа касичка




Удивителна оптическа илюзия! Представлява кутия, едната страна на която е стъклена, за да можете да следите какво става вътре. А вътре има фуния, през която трябва да премине пуснатата стотинка, за да падне в специалната камера. Долната част на фунията е толкова тънка, че ви се струва, че просто няма начин монетата да премине. И това щеше да е така, ако по някакъв магически начин самата монета не ставаше по-малка - толкова, че да се промуши през дупката!
Фуния

Вгледайте се внимателно през стъклото - видимостта е прекрасна и не се забелязва нищо нередно! Освен, че монетите са станали по-малки. Но не се притеснявайте - когато ги извадите от специалното капаче на дъното - те пак ще са придобили естествената си големина.


Нещото!



Помните ли "Нещото" от "Семейство Адамс"? Това е неговият брат близнак, избягал на свобода.


То е с размерите на голяма мъжка длан и поставено на обществени места може да предизвика масова паника.
Скрийте го насочено в посока полезрението на жетрвата(ите) и с обикновено плясване на ръка го активирайте в подходящия момент. "Нещото" се втурва с неочаквана бързина напред, което би могло да докара инфаркт на някого с по-слабо сърце.





Динамо - зарядно за GSM




Това е една от най-полезните джаджи за туристи и къмпингари.

3-минутно зареждане ви дава 8 минути разговор. Дръжте го в колата си и никога вече няма да чуете звука на паднала батерия от своя GSM.

В допълнение към основната си функция, зарядното има и три супер ярки светодиода, което го прави идеален заместител на традиционното фенерче. Възможни са два режима на работа - енергоспестяващ (т.е. мускуло-щадящ) свети единият светодиод и нормален - светят трите светодиода.

Не бъркайте този продукт с евтините имитации на зарядно фенерче, появили се тук-таме на пазара. Фирмата производител притежава ISO 9001, продуктът има сертификат за качество CE, водоустойчив е.



SIM-карта архиватор


Ето нещо наистина полезно!

Представете си колко уязвима е информацията за вашите контакти. Всичките ви телефонни номера и sms-и, които сте получили са записани в плашещо малката и чуплива сим-карта в телефона ви. Да го загубиш, или още по-лошо, да ти го откраднат е достатъчно неприятно, но да загубиш всичките си телефонни номера може да бъде напълно катастрофално. Тези сим-карта архиватори са интелигентен начин да намалим донякъде зависимостта ни от едно малко чипче. Тази изящни джаджи са учудващо лесни за употреба архиватори на данните от SIM-картата ви. Можете да ги редактирате, добавяте или триете.


USB архиватор

Съдържа софтуер, който позволява да се копират всички данни от сим-картата ви на компютъра. Можете да добавяте и редактирате данните, да променяте паролите си, пин-кода, да архивирате и сортирате получените sms-и. Всички промени, които направите - независимо в телефона си или в архива на компютъра, ще бъдат прехвърлени следващият път, когато включите архиватора в USB-то. И, разбира се, каквото и да се случи със сим-картата ви, можете да сте спокойни, че данните за вашите контакти са на сигурно място.

Сензорен екран



Устройството може да съхранява до три SIM-карти, което означава, че можете да направите архив на номерата на цялото семейство или ако имате личен и служебен телефон, там ще се поберат и двата. При необходимост архиваторът може да бъде защитен с парола, в допълнителните му функции са включени часовник със световно време, органайзер, 12 цифров калкулатор, аларма и др.

Всички тези функции, обаче, са само върхът на айзберга - най-голямото удобство е да знаеш, че телефонните ти номера са на сигурно място и прехвърлянето им в SIM-картата може да стане с натискането на едно копче. Защото въвеждането им на ръка (ако все пак сте си ги записал някъде на хартия), може да ви докара наистина болки във врата.

Само, моля ви, не го дръжте на една връзка с мобилния си телефон - ако ги загубите и двете, няма да има голям смисъл от цялата операция, нали.



POWER BALL


Тва чудо е изключително нашумяло напоследък!

Пауърбол е изобретен от NASA като уред за физическа тренировка на астронавтите, за да се компенсира отрицателното въздействие на продължителният им престой в състояние на безтегловниост. Той има забележителен ефект върху раменете, предмишницата, китката и пръстите.

[i]Тренировката с пауърбол е същевременно и неописуемо удоволствие.

След първоначалното завъртане на вътрешната секция с ритмични кръгообразни движения на китката, не само поддържате първоначалната скорост, но и постоянно я ускорявате. Увеличаващите се при това жироскопични сили правят все по-трудно по-нататъшното забързване на въртенето.

Тази хитроумна играчка е силно пристрастяваща. Вграденият компютър с течнокристален дисплей в горната й част отчита моментните обороти, максимално достигнатите обороти, също така и брой обороти направени за всеки 30, 60 и 90 секунден интервал, което същевременно дава възможност за организиране на състезания. Рекордът за момента е 16 218 оборота в минута.




В неон версията на пауърбол има и вградени светодиоди, които колкото по-бързо въртите топчето, толкова по-ярко блестят.

Изчислено е, че при скорост 15 000 оборота в минута, силите, упражнявани върху ръката се равняват на 18кг. Но това, заради което най-много го обичаме е, че е много подходящ за офиса като средство за раздвижване на ръцете след продължителна работа с компютър.


На всичкото отгоре това причудливо творение на механиката не се нуждае от батерии, тъй като има в себе си вградени, които се зареждат от енергията на въртене, която същевременно захранва и светодиодите.




СВЕТЕЩА СЛАМКА


Звучи забавно !

...съдържа светеща капсула, която се движи нагоре-надолу по време на отпиване и осветява питието в чашата през останалото време.

Изработени от качествена твърда пластмаса, те са в шест различни флуоресцентни цвята и веднъж активирани светят поне шест часа. А след толкова време използване по предназначение не ви препоръчвам да продължавате да държите каквато и да било сламка.

Краищата са хитроумно оформени с цел да не глътнете случайно капсулката, ако сте особено жаден, макар течността вътре да е нетоксична. Все пак препоръчваме да не се преструвате на алхимик и да изсипвате съдържанието й в питието си, за да почне то да свети - това няма да стане - пробвали сме.

Може да се използва и като стандартна светеща пръчица докато сте на дансинга, разбира се.


Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Регистриран на:
18 Апр 2004 19:14
Мнения: 16351
Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 01:10


Под музиката на Zero-Blade : Hearing The Message , направо откачих на тез новини !

П.п. Да си жив и здрав Zero-Blade ! :)

___________________________________
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...


Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq


Профил WWW

Цар
Аватар
Регистриран на:
15 Юли 2001 07:03
Мнения: 1613
В момента играе: с чурка
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 01:41


Супер, най-после и в България. Тези неща ги даваха още миналата година по Ютюб. Влязох в сайта един такъв магазин от щатите и мислех да си поръчам, но нямаше България. Казаха, че сме били злоупотребявали и ако сикам трябва специално да си дам данните да ми изпратят мравки. Не го направих, защото ми мина меракът. Иначе най-най, ама най се кефя на Гравитаторът/Левитаторът. Дори имам схема как се прави :wink:

___________________________________
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.


Профил

Аватар
Регистриран на:
13 Мар 2004 14:20
Мнения: 1433
Местоположение: Vendigroth (Карнобат)
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 02:02


Ще си поръчам плазмената лампа! :lol:

___________________________________
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.


Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 04:58


Еее, тия мравки много скъпи, иначе от малък мечтая да си отглеждам колония вкъщи :lol: Ако някой ден от небето ми паднат 60 лева... може и да си ги поръчам :)


Профил

Аватар
Регистриран на:
16 Ное 2003 18:58
Мнения: 516
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 10:15


http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=115
Според мен би ставал страхотен купон с това комплектче :)

___________________________________
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom


Профил

Аватар
Регистриран на:
09 Авг 2001 13:23
Мнения: 391
Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 11:00


Имах такъв пауърбол преди, ама един френд го изтърва на земята и го счупи. :(
Беше доста зарибяващо.

___________________________________
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.


Профил ICQ Skype

Аватар
Регистриран на:
07 Авг 2005 12:39
Мнения: 471
Местоположение: Always Somewhere...
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 11:05


На мене ми допадна артикула с име "Светкавична реакция" :lol:


Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 11:53


«~»DooMDeviL«~» написа:
На бас че са ужасно скъпи !


На бас, че не си цъкнал на линка ! :shock:


Профил ICQ Skype

Аватар
Регистриран на:
29 Юли 2006 10:17
Мнения: 881
Местоположение: Day by day,kickin' all the way
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 12:02


«~»DooMDeviL«~» написа:
На бас че са ужасно скъпи !

На бас че си ужасно тъп!
Не,ако се хвана на бас с тебе по тая тема ще спечеля.

___________________________________


Профил Skype WWW

Аватар
Регистриран на:
28 Окт 2005 21:51
Мнения: 1250
Местоположение: 777
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 13:06


Ебаси яките неща има в тоя сайт :) Жалко, че за повечето немам толкоз пари, иначе бих си ги взел :) http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... &Itemid=35
Особено това :)

___________________________________
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.


Профил WWW

Аватар
Регистриран на:
06 Мар 2004 20:06
Мнения: 596
Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 13:28


Плазмената лампа съм имал удоволствието да се запозная лично с нея, и да ме изгонят от магазин заради нея :lol: Мога да ви кажа, това е едно от най-странно зарибяващите неща които съм докосвал. Като го видях, се чудех аджеба, това от Марс ли пада, и реших да го докосна. Просто ефекта е невероятен, след което буквално побърках сферата от докосвания, след което обаче бях принуден от продавача да напусна магазина до 30 секунди :lol: Поне това за мен гарантира автентичността на изобретенията (все пак и аз мога да направя сайт, в който да пише че съм измислил пакетче захар, което кара очите ви да светят в зелено). Плазмената лампа е съвсем истинска, и съм склонен да вярвам за всяко едно от тия чудесии. Мамка му, добре че ми идва рожденния ден 8)

п.п. Ааааа, за ето този комплект, мога да захвърля всички компютърни игри
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=115

Ох Май Гош, а тоя часовник е просто велик :lol:

А за всеки фен на екстремните влакчета, този комплект сигурно ще е като дар от Бога

___________________________________
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master


Профил WWW

Аватар
Регистриран на:
11 Юни 2004 08:33
Мнения: 138
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 13:37


Има много яки работи.


Профил

Аватар
Регистриран на:
09 Авг 2005 20:59
Мнения: 11346
Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 13:44


^Съгласен...

Искам и такъв магазин в Русе...

___________________________________
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
06 Мар 2004 20:06
Мнения: 596
Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 13:56


Хей, Vermic, ако разполагаш с достатъчни средства, можеш да поръчаш артикул и от Русе. Сега гледах точно за това, та викам да споделя инфото. Та, ако ти се дават 6 лева повече, можеш да поръчаш някоя от извънземните джаджи :) Линка с инфото е долу ;)

http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... &Itemid=73

___________________________________
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master


Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 14:03


Бтв, забравих да се похваля, че от Америка ми донесоха такова :
http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=101


Профил ICQ Skype

Аватар
Регистриран на:
05 Юли 2006 13:52
Мнения: 8122
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 14:06


Много готини играчки.
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=101
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=126
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=115
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... &Itemid=45
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... &Itemid=35
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... &Itemid=99
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=129
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=145
http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... &Itemid=84


Профил

Аватар
Регистриран на:
16 Сеп 2006 11:50
Мнения: 884
Местоположение: In front of the computer
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 17:03


Много интересна и любопитна тема,браво.Иначе на мен ми харесаха описанията на пауърбол,антигравитационната машина и плазмената лампа. :wink:

___________________________________
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/


Профил WWW

Аватар
Регистриран на:
25 Фев 2004 22:48
Мнения: 3549
Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 17:10


http://www.bezpanika.com/index.php?opti ... Itemid=100

http://youtube.com/watch?v=Tk3_9mkTwCw

Как да не си го купя (((((((((:


Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Регистриран на:
28 Сеп 2002 08:47
Мнения: 16967
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 17:20


Страхотни са! Това.. тея топченцата на Нютон много зарибяват и 100% ще си купя такава "джаджа" (само че и тука я продават специално тази :Р)
Иначе всичките тея продукти са страхотни, наистина!

___________________________________
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D


Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
 
Иди на:  
cron
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com