Автор |
Съобщение |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 00:07
Polivacha® написа: The Grim Reаper написа: Polivacha® написа: П.П. 2  А и да знаете, че СТУДЕНАТА безалкохолна бира е доста хубава, не те тресе в тиквата, пък има вкус на бира. За пиячите, обаче мисля няма да се хареса. От бира по принцип рядко боли глава. А и за да те заболи требе да си изпил МНОГО. Безалкохолната бира е боклук за недорасли лапета, които от 2 бири са пияни. Да ти кажа, аз досега повече от половин бира не съм пил и хич не ме е срам. Наясно съм с вредата и с т.н. "полза", която пиячите си опитват да си внушат, за да не им е тъпо, че пият. По хубаво е недораслите да пият безалкохолна, отколкото алкохолна, добре, че я има. Цитат: "Ако употребявате алкохол, най-добре е да не пиете въобще!" Бирата всъщност не е вредна ами напротив.В малки количества е полезна за черния дроб.Виното също е полезно за сърцето,даже някои лекари го предписват като лекарство.Естествено в големи количества всичко е вредно
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 00:10
WannaBe написа: Polivacha® написа: The Grim Reаper написа: Polivacha® написа: П.П. 2  А и да знаете, че СТУДЕНАТА безалкохолна бира е доста хубава, не те тресе в тиквата, пък има вкус на бира. За пиячите, обаче мисля няма да се хареса. От бира по принцип рядко боли глава. А и за да те заболи требе да си изпил МНОГО. Безалкохолната бира е боклук за недорасли лапета, които от 2 бири са пияни. Да ти кажа, аз досега повече от половин бира не съм пил и хич не ме е срам. Наясно съм с вредата и с т.н. "полза", която пиячите си опитват да си внушат, за да не им е тъпо, че пият. По хубаво е недораслите да пият безалкохолна, отколкото алкохолна, добре, че я има. Цитат: "Ако употребявате алкохол, най-добре е да не пиете въобще!" Бирата всъщност не е вредна ами напротив.В малки количества е полезна за черния дроб.Виното също е полезно за сърцето,даже някои лекари го предписват като лекарство.Естествено в големи количества всичко е вредно
Точно това казват и пиячите 
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 00:16
Дай ми майко да се напия, С РУЙНО ВИНО, ЛЮТА РАКИЯ!  живот нема веке за мене, що останах майко без моме - народна песен и житейска мъдрост, практикувана и от мен включително.
Как се предизвиква бой в селска кръчма:
- Извинете, столът свободен ли е?
- Абе ти на кой ше ебеш майката?!
|
|
 |
meth
|
 |
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 00:18
Най често .. бира. После може би вино и натам квото дойде 
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 00:40
SoaP написа: I against I написа: Indiana Jones™ написа: zip0 написа: Водка. True_Darkness написа: вино Ясно е че искаш да си готин,ама точно преди 3 дена ми каза че не пиеш...Сеш се?
Правилно си разбрал , аз не пия.
Когато пия , пия това.

___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 03:25
Бира и Водка
Случва се да сръбна Уиски или Ракия но много рядко
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 04:54
Пички-мички, танци-манци,
путки-мутки, бири-мири,
патки-матки, водки-модки,
всекви гъски-мъски,
ленти-менти, гайки-майки,
дънки-мънки, зайци-майци,
слонци-млонци, клоуни-
млоуни,
хиподили-миподили, брайки-
мрайки,
кънди-мънди, бренди-мренди,
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 06:15
Polivacha® написа: WannaBe написа: Polivacha® написа: The Grim Reаper написа: Polivacha® написа: П.П. 2  А и да знаете, че СТУДЕНАТА безалкохолна бира е доста хубава, не те тресе в тиквата, пък има вкус на бира. За пиячите, обаче мисля няма да се хареса. От бира по принцип рядко боли глава. А и за да те заболи требе да си изпил МНОГО. Безалкохолната бира е боклук за недорасли лапета, които от 2 бири са пияни. Да ти кажа, аз досега повече от половин бира не съм пил и хич не ме е срам. Наясно съм с вредата и с т.н. "полза", която пиячите си опитват да си внушат, за да не им е тъпо, че пият. По хубаво е недораслите да пият безалкохолна, отколкото алкохолна, добре, че я има. Цитат: "Ако употребявате алкохол, най-добре е да не пиете въобще!" Бирата всъщност не е вредна ами напротив.В малки количества е полезна за черния дроб.Виното също е полезно за сърцето,даже някои лекари го предписват като лекарство.Естествено в големи количества всичко е вредно Точно това казват и пиячите 
Всъщност, WannaBe е напълно прав. Всеки алкохол в голямо количество е вреден. Както и всяко друго нещо. Ако щеш и месо - вдига ти се холестерола от прекомерна употреба. Порови се, намери си информация, и прочети за ефектите на алкохолите в малки количества.
Също така, някав руснак, ама млад. Намират му СПИН, и оня си викал "Ми като се мре, да е като хората" и ваща и на 60 кила изпива 6 литра водка. 3 седмици в токсикология, излиза и СПИН-а го нема  В алкохолна среда нищо не вирее, така че огнената вода си е страхотен антибиотик 
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 07:14
Изглежда пияниците са имунизирани към СПИН.
Те така или иначе скоро ще намерят ваксина. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 08:18
Disturbеd написа: Също така, някав руснак, ама млад. Намират му СПИН, и оня си викал "Ми като се мре, да е като хората" и ваща и на 60 кила изпива 6 литра водка. 3 седмици в токсикология, излиза и СПИН-а го нема  В алкохолна среда нищо не вирее, така че огнената вода си е страхотен антибиотик 
lol
Аз пия к'вот има, но и аз като деник взех да ограничавам твърдия алкохол. Снощи много бира и 50 грама водка, докато донесат другата бира :Р
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 08:54
Ми главно бира,ама аз не пия много 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 11:01
С други хора - водка, сам - ракиджос
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 11:02
Зависи си от мезето. Принципно бирата най-много се пие (в индустриални количества). След нея идват Мартини (Което аз го правя с Водка+Вермут), Водка, Вино (бяло или червено). Другите алкохоли и коктейли не гия пия много много. Само Уиски, Мастика и повечето видове ракия не ми понасят.
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 12:52
джин!
от време на време малко винце и ракийка
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:49
Шо е градос се е радос 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:53
Само градус, малко радост !
(Гого)
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:58
Статистически най - често пия бира, но се напивам с концентрати по купони - какво кефите ли ми се?
/поста съдържа иронична нотка към автора на темата и смислеността й/
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 10:18
Джин с тоник, хубава водка със натурален сок(само ако и двете условия са изпълнени), уиски с кола(много по-рядко, защото освен Tullamore Dew не признавам много от другите). Бял ром с тоник или спрайт също много ми допада. И естествено вино и бира(Каменица тъмно по възможност). Все в умерени количества.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 19:02
Винце.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 09:38
Наличната 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|