Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 12:40
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 21:08
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:55
Добър вечер, драги ми съфорумници, тук е Zero-Blade. След като бях баннат от форума поради непознати за мен причини, вече няма да пиша никакви други постове, освен да ви държа информирани за моите музикални творби, експерименти и извратенящини. И нека сега поста доста от нещата, които нямах възможност да пусна тук:
П.п. Не се препоръчват за хора, които нямат вкус към елетронна музика и/или които не обичат бърза и енергична музика.
Почвам от най-новото:
Zero-Blade - Catch Me, If You Can (15,7 MB/06 min:53 sec/156 BPM)
Zero-Blade - In The Forest Of Hectic Madness (18,1 MB/07 min:57 sec/160 BPM)
Zero-Blade - In The Forest Of Hectic Madness (18,1 MB/07 min:57 sec/160 BPM)
Zero-Blade - Dance With The Shaman (22,4 MB/09 min:47 sec/152 BPM)
Zero-Blade - I Hear, Can't See... (17,6 MB/07 min:43 sec/176 BPM)
Zero-Blade - Corpsedigger Gravemaster (16,5 MB/07 min:14 sec/185 BPM)
Zero-Blade - Brainskating (18,2 MB/07 min:58 sec/160 BPM)
Zero-Blade - Mentally Twisted (17,7 MB/07 min:44 sec/180 BPM)
Zero-Blade - Usiel's Vision (20,1 MB/08 min:47 sec/176 BPM)
Zero-Blade - Hell On Earth (18,7 MB/08 min:11 sec/174 BPM)
Zero-Blade - Red Demon (21,7 MB/09 min:30 sec/170 BPM)
Всички мои тракове могат да бъдат намерени тук.
Поздрави, ~ Zero-Blade
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 22:02
Я да вдигнем темата :
След дълго лутане в дебрите на спекулации и планове , инструменталистите от Technically Murdering Sound ( за кратко TMS ) , излязохме над калта забвението и публикувахме някои наши хави на адрес http://www.soundclick.com/technicallymurderingsound
Още ще има в последствие , засега това ...
Influenced by the sorrow of life and alchohol abuse.
TMS is Wicked Spirit , Zero Blade и Mosin Nagant
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 13:26
Вижте каква простотия написах за 15-ина минуте днес в часа по филосифия
The Wаrrior
With sword in my hand, and axe in the other, I walk through the valley of darkness. The full Moon is calling me, my power will not bide, the silver helm on my head brings the dragons on my side. The mystic demon in the cave will follow my command I can bring blackness I am Overlord. In the forest I await the battle of the elfs. When the ravens fly, and the angels cry, falling in the dark slayed by the evil, without no spark. And now they left only forsaken graves, with no hope to the Hell they sails. Now I`ll summon my dragon and I`ll fly, right from the Hell, into the sky, I`ll fight untill I die...
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 18:50
ReDRespect написа: Вижте каква простотия написах за 15-ина минуте днес в часа по филосифия The WorriorWith sword in my hand, and axe in the other, I walk through the valley of darkness. The full Moon is calling me, my power will not bide, the silver helm on my head brings the dragons on my side. The mystic demon in the cave will follow my command I can bring blackness I am Overlord. In the forest I await the battle of the elfs. When the ravens fly, and the angels cry, falling in the dark slayed by the evil, without no spark. And now they left only forsaken graves, with no hope to the Hell they sails. Now I`ll summon my dragon and I`ll fly, right from the Hell, into the sky, I`ll fight untill I die...
> The W arrior
...и римата доста липсва...
П.п. Мислех, че тази тема е за "музикално" творчество, не лирично?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 19:03
Zero-Blade, знам, че липсва рима, но както казах това го "сътворих" за 15-ина минути.
А за темата в първите й страници видях, че някой беше пускал свои текстове...
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 21:17
Я да видим какво става тука...
@ Sendspace (All in one .rar) @ 4shared (Diverse files)
Код: Genre...: Psytrance Style...: Twisted, Dark, Mental, Wierd, Psycore, ?? :) Bitrate.: 320 kbps CBR Tracks..: 9 Playtime: 67:44 min Size....: 156 MB Код: Copyright: Creative Commons
Music Sharing License (Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0)
The owner of this music retains his or her copyright but allows you to:
* download, copy, file-share, trade, distribute, and publicly perform (e.g. webcast) it.
Under the following conditions:
Noncommercial. You may not sell copies of this music or make any other commercial use of this music. No Derivative Works. You may not sample or remix this music. You may not alter, transform, or build upon this music (this includes synching the music to a moving image). Attribution. You must give the original author credit.
* For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this music. * Any of these conditions can be waived if you get permission from the author.
Just playing around Hope you like it
http://zero-blade.co.nr/
http://people.tribe.net/zero-blade
http://www.myspace.com/therealzeroblade
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 21:39
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 22:21
Zero-Blade написа: . . .
Гледам под 140 - 150 BPM не падаш.
Радва.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 01:42
Пуу, деба, взех си и аз китарата... Ама съм пълен нууб За ся се опитвам да изкарам някои прости мелодии. Smoke On The Water началото го изкарвам доста добре на "E", Мила Моя Мамо на "e" - също
Обаче... искам да се пробвам с нещо по-трудно. НО, имам един проблем Не знам как да чета табовете. Някой може ли да ми метне едно сайтче с обяснения като за идиот, както и по-просто написани табове (като за идиот).
П.П. Кухарка Орфей
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 12:54
Disturbеd написа: Пуу, деба, взех си и аз китарата... Ама съм пълен нууб За ся се опитвам да изкарам някои прости мелодии. Smoke On The Water началото го изкарвам доста добре на "E", Мила Моя Мамо на "e" - също Обаче... искам да се пробвам с нещо по-трудно. НО, имам един проблем Не знам как да чета табовете. Някой може ли да ми метне едно сайтче с обяснения като за идиот, както и по-просто написани табове (като за идиот). П.П. Кухарка Орфей
6-те линийки са ти 6-те струни. Цифрите дето ги пише посочват на кое прагче да задържиш струната. Примерно :
-----3----
-----------
-----------
-----------
-----------
-----------
Демек задържаш на първа струна 3-тото прагче
Иначе в чата ни намери с Ноктурно, той ще ти обясни нещо по-така, че и аз съм учащ се.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 13:10
Disturbеd написа: Пуу, деба, взех си и аз китарата... Ама съм пълен нууб За ся се опитвам да изкарам някои прости мелодии. Smoke On The Water началото го изкарвам доста добре на "E", Мила Моя Мамо на "e" - също Обаче... искам да се пробвам с нещо по-трудно. НО, имам един проблем Не знам как да чета табовете. Някой може ли да ми метне едно сайтче с обяснения като за идиот, както и по-просто написани табове (като за идиот). П.П. Кухарка Орфей
Кои табове? Съветвам те да използваш Guitar Pro за табове. Текстовите са pain in the ass to understand...
Научи "house of the rising sun" - нещо "по-сложно".
http://www.cyberfret.com/ - едно сайтче (не знам дали все още работи).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 18:21
Здравейте.От 2 дена се занимавам с FL Studio и след изчитане внимателно на това и това сътворих няколко..хм 'неща' Ето едно:
Rotor-sound
Имам чувството,че звучи доста дървено Много ще съм благодарен на критика и съвети как да подобря звученето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 19:52
Като цяло - трагично. Не смятам за уместни оправдания от сорта "това е първият ми опит". Всеки може да направи нещо повече за първия си опит, все пак сяда пред програмата, за да се занимава с музика. Разбирам напълно, че не всеки може да изкара виртуозно написано творение от първия път. Сякаш аз не съм бил така... Идеята ми е, че за да пускате неща за коментари, трябва да са изпипани, перфектни във вашите умове, звучащи идеално за вашия слух.
Колкото до конкретното нещо - добави повече перкусии, този кик още след първата минута писва. Монотонното бучене за фон е ужасно, трябва да се усили и разнообрази. "Мелодията" в средата на песента също писва много бързо, прекалено е еднотипна, а самият звук дразни. Доколкото съм запознат с Фрути Лупс - има готови семпли, които са си направо мелодии и могат да се редят свободно, без да се пише по редовете. Ако е такъв семпъл - още по-зле; хем е глупав, хем не си го писал ти.
Извод: Проявявай МНОГО въображение, влагай себе си в нещата, които правиш. Докато си редиш безцелно, за да показваш музика някому, нищо не правиш.
Още нещо искам да кажа, ненасочено като обида/критика към никого (най-малко пък към Technically Murdering Sound).
Защо всеки начинаещ се захваща с хип-хоп/денс/хаус/техно ? Защото е най-лесно, ще си помислите вие. И защото това им харесва, това слушат повече. И правилно ще си помислите. Ето, човекът се занимава от два дена и изкарва едно прилично нещо, заслужаващо да бъде в някакъв рейсър от средата на 90-те (докато го слушах си представих NFS2). Отново се връщам там, където споменах за въображението. Експериментирането е най-хубавата част от писането на музика, в това сме убедени всички. Но защо не се набляга именно на експериментирането, а всичко попада агонизиииииращо бързо в рамките на приетото, стандартното. Разнообразявайте малко с различни стилове музика. Нищо не ви пречи да чуете един бест с джаз, блус, реге, диско (80-те), индъстриъл, народно, класика и т.н. и т.н. Тъй наречената музикална култура не се придобива със слушането на яко жица, яко тупца-тупца и други глупости... Не може човек да претендира за богата музикална култура, щото бил изслушал 20 диска със хаус, научил повечето творци в тази сфера и дотам. Ми къде остава всичката останала музика ? Както и да е... Няма нужда да изреждам жанрове, познати са всекиму. Целта е да развиете слуха си и да придобиете представа за музиката. С четене на постни туториъли си мисля, че нищо няма да стане. В слушането на много музика се състои всичко или просто във вживяването и крайното заслушване в дадено нещо, някакъв албум например...
Забравих си мисълта, после ще едитна ако се сетя нещо, щото треа да ставам...
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 21:24
Nocturno написа: Още нещо искам да кажа, ненасочено като обида/критика към никого (най-малко пък към Technically Murdering Sound)
Nocturno, а аз само да те попитам, ти знаеш ли кои са TMS и изобщо членовете й с каква музика се занимават, освен със Рап?
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2007 17:41
Ноктурно бате , въпроса е защо си седнал да се занимаваш . Аз седнах , защото исках да съм част от културата с която живея . Балъците живеят с комерсиалната денс култура - и те искат да се занимават с това което им е интересно . Ти си искал да си част от метъл сцената - седнал си да правиш трещениета ... Това е цялата работа - никой от нас не го интересува кое е по лесно и кое не е . Предизвикателството е вторичната вълна и много рядко , причината да си пред програмата ( инструмента )
А относно TMS - ами бате , аз не мога да определя нищо от общите ни неща като типичен хип-хоп , нито който и да е може да каже че са станали лесно и не са отнели особено време . ( като изключим оня своебразен фрийстайл )
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2007 22:33
Значи аз имам няколко текста имам и 1-2 демо записа,но е по-добре да не вижат бял свят ето едно ор моите "произведения"
Hey man wake up
I'am going to start this track
I'am crazy motherfucker
who hate this fuckin world?
Yea man this one so fuckin world
fuckin Tv,fuckin Radio,fuckin goverment
fuckin job,fuckin school and fuckin money
Man,I'am still singin (but what)
it isn't the end
Are you wanna be dead?
But you can't
you must be here
right now in this fuckin town
in this fuckin world
What we can do?
I can only singin for fuckin problems
But you(2x)
CAN
Yea man this is one so fuckin world
fuckin TV,fuckin Radio,fuckin goverment
fuckin job,fuckin school and fuckin money
This is the end my song
Do you thinkin I'am crazy
Yes I'am freak
But we live in one fuckin world
Full with FREAKS
Now I am standing at the street
and I am writing text for us
Us,people who live in this unbeatuful world
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Мар 2007 00:30
WTF ?!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|