Автор |
Съобщение |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 13:55
Начиии Bator Zong™ написа: Конкурса за помощник на Соул продължава който иска да се включи да казва! пишете ме и мен, само кажете за какво става въпрос  ако не е фотошоп ще се оправя 
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 14:02
Nexus написа: Начиии Bator Zong™ написа: Конкурса за помощник на Соул продължава който иска да се включи да казва! пишете ме и мен, само кажете за какво става въпрос  ако не е фотошоп ще се оправя 
Ама на фотошоп трябва да се прави, на една от предните страници(10 или 11 или 12 мисля) бях написал ква е работата ако мислиш, че можеш да се справиш кажи.
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:09
За кога ще подготвяме новия брой?
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:12
Новия брой - без мен.
ivo333 ми прати втората статия за Nixan.
Ако някой друг шопър се навие да прави да ми прати ЛС(или на ivo333) да му пратя статията.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Kriss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:12
Ее пичове благодаря ви че пишете и за форумния турнир на PC Mania .Надявам се да пишете и за напред.  . Сега ни предстоят след нова година още срещи с други кланове , можете да пишете за това и също ще направим турнир който никога до сега не сме правили - Отборен.С по двама човека в отбор.За повече информация има в темата ни.
Още веднъж благодаря , очаквам за напред още 
|
|
|
|
 |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:21
Till Lindemann написа: никсън хареса ли ти стнията бе а...................сняг
Бе не можах да видя къде в един от тия линкове има статия за мен?!?
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:25
Видях статията!Стига сте се подигравали!  Ще дойда и ще ви накълцам на парчета!
П.П.Какво ви е направило Ю-Ги-О?
П.П.П.Не съм с "невероятно тъп" характер!
П.П.П.П.Не ми е любимата дума "мамка му и прасе"!Просто се ядосвам често и не знам как другояче да го изразя!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:27
Ъпдейтвайте първия пост с изданията, че ся не мога да ги намеря 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:39
Новия брой ще излиза в събота, а до петък всички трябва да са готови със статийте си и да ги пратят на... След като Соул напуска ще трябва бързо да намерим нов фотошопър(двама всъщност) и както е тръгнало май аз ще съм фотошопъра.Ал моля те направи ъпдейта с новия брой и сложи барчетата на всички участници.
П.П.На Steel още не е готово щот не знам кво да слагам на барчето му, но до утре ще е готово.Ако има още някой без барче да каже за да мога да му направя.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:45
Само може ли да ви питам, що си правите страниците на Photoshop
Много по-удобно и лесно би станало, ако правехте на Corel Draw страниците 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 15:49
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Само може ли да ви питам, що си правите страниците на Photoshop  Много по-удобно и лесно би станало, ако правехте на Corel Draw страниците 
То с пейнт е най лесно и май вече с него ще ги правим.
|
|
|
|
 |
Richard Kruspe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 16:02
Nixon написа: Видях статията!Стига сте се подигравали!  Ще дойда и ще ви накълцам на парчета! П.П.Какво ви е направило Ю-Ги-О? П.П.П.Не съм с "невероятно тъп" характер! П.П.П.П.Не ми е любимата дума "мамка му и прасе"!Просто се ядосвам често и не знам как другояче да го изразя!
Всичко написано за тебе там е вярно!
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 16:37
Bator Zong™ написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Само може ли да ви питам, що си правите страниците на Photoshop  Много по-удобно и лесно би станало, ако правехте на Corel Draw страниците  То с пейнт е най лесно и май вече с него ще ги правим.
Добре бе, аз ви давам съвет, а вие се заяждате! Говоря ви от позиция но човек, виждал как се правят фирмени каталози с Корел, ти се заяждаш!За чий?Хубаво, мъчете се с фотошоп, ама Корел е 100 пъти по-подходящ за целта!И без тва не ме интересува глупавото сайтче, но исках да ви помогна, щото виждам, че сте ентусиазирани пичове и работите!Правете го както искате.Аз исах да ви помогна, ама мерси за отношението!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 16:40
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Bator Zong™ написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Само може ли да ви питам, що си правите страниците на Photoshop  Много по-удобно и лесно би станало, ако правехте на Corel Draw страниците  То с пейнт е най лесно и май вече с него ще ги правим. Добре бе, аз ви давам съвет, а вие се заяждате! Говоря ви от позиция но човек, виждал как се правят фирмени каталози с Корел, ти се заяждаш!За чий?Хубаво, мъчете се с фотошоп, ама Корел е 100 пъти по-подходящ за целта!И без тва не ме интересува глупавото сайтче, но исках да ви помогна, щото виждам, че сте ентусиазирани пичове и работите!Правете го както искате.Аз исах да ви помогна, ама мерси за отношението!
Аз не видях да се е заял...
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 16:43
Аз го приемам като заяждане.С Paint естествено, че НЯМА да го правите, при все, че щом сте се захванали с програма от класа на Фотошоп - явно имате нужда от някои нейни функции, които ги няма в майкрософтското рисуване.И тогава как да си обесна отговор "ми ще го правиме с пейн най-лесно е", освен като заяждане?Ако не се е заяждал, тогава се извинявам естествено.
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 17:15
Търсим фотошопър, който желае, да ме потърси на ЛС
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 19:35
аз може да поема мястото на соул докато се намери нов фотошопар
но нищо не обещавам
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 20:17
Ок, но иво, направи ми първата страница, нали знаеш как, нека да бъде със статията за никсъна
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2006 08:20
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Аз го приемам като заяждане.С Paint естествено, че НЯМА да го правите, при все, че щом сте се захванали с програма от класа на Фотошоп - явно имате нужда от някои нейни функции, които ги няма в майкрософтското рисуване.И тогава как да си обесна отговор "ми ще го правиме с пейн най-лесно е", освен като заяждане?Ако не се е заяждал, тогава се извинявам естествено.
Пич не съм се заяждал и ако си го приел така аз трябва да ти се извиня просто с пейнт е лесно, но не става професионално, тва ми е ясно затова може да сваля Corel Draw и да пробваме с него.И пак, ако си го приел като заяждане се извинявам. 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2006 09:59
В момента нямаме нужда от журналисти, нуждаем се от фотошопър.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|