Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Напаст ли са ромите?

ДА!    93%  93%  [ 93 ]
 За бога не...!    7%  7%  [ 7 ]
Общо гласове : 100
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 08:45

GaMeRo_9301 написа:
Ми виж не е толкова трудно колкото го описваш.Куките предполагам че ще се включат от нас и ще ги гърмим заедно.Аз ще взема един Калашник и ше ги изтрепа сичките.Даже първия пълнител ше им го изпразня от упор,А те ще ме гледат с техните си мотики и брадви и ше ми посягат ама аз ше ги напрая на леш.
:mgun: :gredande: :flack: :smash: :15:
:clap:
That`s the savior . Serve him !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 08:56

Такъв конфликт може само да навреди.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 09:29

Ygethmor написа:
WAAAGH !!! става мнозинство вече - по скоро малцинство ама нема значение важна е идеята която живее в нас ( Гледах пощальона) :wink: :lol:

Абе ти побърка ли се :lol: .

бтв:абе идеята не е лоша :lol: .

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 09:58

GaMeRo_9301 написа:
Ми виж не е толкова трудно колкото го описваш.Куките предполагам че ще се включат от нас и ще ги гърмим заедно.Аз ще взема един Калашник и ше ги изтрепа сичките.Даже първия пълнител ше им го изпразня от упор,А те ще ме гледат с техните си мотики и брадви и ше ми посягат ама аз ше ги напрая на леш.

О да, куките със сигурност ще се включат от вас... Само че дори едни от най-тъпите полицаи не може да те стигне по акъл. Всъщност, никой не може.
Ще вземеш калашник, викаш? От къде? Трябват ти 18 години - да кажем, имаш около половината. Трябва ти и разрешително - първо, нямаш 18 години, второ, ако кажеш, че ти трябва оръжие, за да трепеш цигани ще ти се изсмеят в лицето и ще ти заврат главата в задника. Ще ги изтрепеш всичките? Заповядай. Weight w/loaded magazine, g 4876. 5 кила. Ще можеш ли дори да го вдигнеш? Съмнявам се.
Пълнител от упор викаш? Това ще да е интересно... Нека ти кажа какво ще стане. Първите 3 патрона може и да са точни. След това ще започнеш да стреляш на посоки, защото няма да можеш да одържиш оръжието. След това отката ще ти счупи ръчичката, и на края група мангали ще пръснат жалкия ти мозък по паважа.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 10:01

NNY написа:
GaMeRo_9301 написа:

О да, куките със сигурност ще се включат от вас... Само че дори едни от най-тъпите полицаи не може да те стигне по акъл. Всъщност, никой не може.
Ще вземеш калашник, викаш? От къде? Трябват ти 18 години - да кажем, имаш около половината. Трябва ти и разрешително - първо, нямаш 18 години, второ, ако кажеш, че ти трябва оръжие, за да трепеш цигани ще ти се изсмеят в лицето и ще ти заврат главата в задника. Ще ги изтрепеш всичките? Заповядай. Weight w/loaded magazine, g 4876. 5 кила. Ще можеш ли дори да го вдигнеш? Съмнявам се.
Пълнител от упор викаш? Това ще да е интересно... Нека ти кажа какво ще стане. Първите 3 патрона може и да са точни. След това ще започнеш да стреляш на посоки, защото няма да можеш да одържиш оръжието. След това отката ще ти счупи ръчичката, и на края група мангали ще пръснат жалкия ти мозък по паважа.

Няма да бъда сам.Хората от WAAAGH смятам че ще ми помагат.Нали?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 10:15

GaMeRo_9301 написа:
Няма да бъда сам.Хората от WAAAGH смятам че ще ми помагат.Нали?

Пет срещу милион и нещо. Обзалагам се, че въобще няма да дадете жертви и ще изтрепете всички мангали в България за пет-шест минути.
Замислял ли си се до какво може да доведе такова поголовно избиване на етническо малцинство/поне такова се води/? Бунт, революция, гражданска война/избери едно от трите/? Ама не, те циганите се радват да ги убиват, сами ще тръгнат да гълтат отрова, за да ви улеснят.
Много ми е интересно с какво ще ги убивате? Понеже както каза NNY няма да се сдобиете с огнестрелни оръжия, какво ще вземеш? Пушката на дядо, която му е служила вярно през втората световна? Ама от къде куршуми? Предлогам, че ще я заредиш с пирони, които с огромна точност ще забиваш в очите на мангалите, стига те да стоят неподвижно. Ножове? Ловния нож на тате или мачетето на леля/която тя използва, за да се бръсне сутрин/? Само че с такова оръжие, освен ако не си обучен да се биеш перфектно с него, можеш да свалиш един двама, преди поредния мангал да те удари с лопата по тиквата и да ти пръсне черепа. Винаги може и ти да тръгнеш с мотика/лопата/коса, само че като виждам, че си на не повече от 12, няма да можеш и да ги вдигнеш. Ако успееш, ще можеш да повалиш в безсъзнание на поевче от двама, после пак гърч на земята. Саморъчните бомбички с пирони и стъкла вършат работа само ако си на стадиона. Дори да успееш да събереш групичка дебили като теб, която е готова да се жертва, за да тръгне да трепе поголовно де що е мургаво/а шанса за това е равен на този луната да падне докато имаш класно по математика/, няма с какво да ги въоръжиш, да ги обучиш да работят с оръжие, да събереш мнозинство от над 2 милиона и след това да тръгнеш да сееш смърт стилно.
Ама и аз се чудя за какво пиша такива постове...

Профил ICQ

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 10:19

Лейди Зимен Хребет написа:

Еми... и аз се чудя защо пишеш такива постове...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 10:24

GaMeRo_9301 написа:

Ще изстреляш точна 2 куршума, след което ще изпуснеш оръжието, защото калашника направо си РИТА. След това мангалите ще си извадят оръжията и ще разпръснат вътрешностите ти по земята. Какво си мислиш, че нямат оръжия ли? Човеко, та циганите са по-въоражени от жандармерията и армията взети заедно. Сеш са? С тоя калашник по-добре си пръсни сам мозъка, за да не те докопат мангалите, щото тогава няма да се разминеш само със смърт.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 10:24

Зубро Зубрев написа:
Това е все едно да питаш лоши ли са евреите, задето толкова хора измират през войната.

Ми виновни са някои, виновни са ционистите. Така е и при циганите, има и работливи, които ще дадат образование на децата си. Но повечето просто са - да - напаст. НО! В никакъв случай човек не трябва да напада циганите. Трябва да се нападат мързеливите хора, които само смучат държавни помощи - те са проблемът, а не някой етнос като цяло.

Зубрев, никога не съм бил по-съгласен с тебе.

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 10:25

Varggoth написа:
Лейди Зимен Хребет написа:

Еми... и аз се чудя защо пишеш такива постове...

Само аз ли се не чудя ?

Бтв, и аз се чудя що написах моя ся ... а, да, щях да кажа на гусин Варгот да ме чека следобяд да дигаме 67 лвл, че тия предмети ми е мерак да ги сложим, колкото се може по-бръже. Да не играете без мене исках да кажа :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 10:48

WAAGH!!!!!Да избием мършавите мангали :lol:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:04

Граждански войни,армии,дрън-дрън.Абе за кво са ми на мене армии като имам хота като Dead King.Ше ги изтрепен нали е батка?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:08

Така в случая аз не съм дебилът.Не знам дали разбрахте ама сички постове WAAAGH! според мен бяха пуснати на шега.Никой,АБСОЛЮТНО никой няма да тръгне да трепе тъпите,мазни,мършави мангали.Но вие очевидно бяхте напълно решени да се наложите.Е направихте го.Доволни?.Ако ще има етническа война,тя ще бъде поведена от целия народ.Като гледам резултатите мисля че на доста хота им е писнало от циганите.Всичко с времето си ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:08

GaMeRo_9301 написа:
Граждански войни,армии,дрън-дрън.Абе за кво са ми на мене армии като имам хота като Dead King.Ше ги изтрепен нали е батка?

:icq14: :ROFLROFL: :icq11: :icq18: :icq14: .Ахахахахахахахахахахахахаха,разбихте ме от смях.Вие сте нашите освободители,вие ще ни освободите от тази напаст,вие сте новите идоли.РЕСПЕКТ!!!ФРИЙДЪЪЪЪЪМ

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:18

GaMeRo_9301 написа:
Така в случая аз не съм дебилът.Не знам дали разбрахте ама сички постове WAAAGH! според мен бяха пуснати на шега.Никой,АБСОЛЮТНО никой няма да тръгне да трепе тъпите,мазни,мършави мангали.Но вие очевидно бяхте напълно решени да се наложите.Е направихте го.Доволни?.Ако ще има етническа война,тя ще бъде поведена от целия народ.Като гледам резултатите мисля че на доста хота им е писнало от циганите.Всичко с времето си ;)

Мислиш, че е много готина да има гражданска война ли бе, боклук? Знаеш ли колко хора ще загинат? А знаеш ли, че най-вероятно всичките ти близки ще бъдат изпозастреляни като добитък? Жалък пишлигар, заради такива като теб ще стане нещо, за което ще съжаляваме всички после. Дано те пребият мангалите, изобщо няма да ги съдя после, че са утрепали един подстракател на безредици. Загини в лайна, жалко влечуго.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:27

Disturbеd написа:
GaMeRo_9301 написа:

Мислиш, че е много готина да има гражданска война ли бе, боклук? Знаеш ли колко хора ще загинат? А знаеш ли, че най-вероятно всичките ти близки ще бъдат изпозастреляни като добитък? Жалък пишлигар, заради такива като теб ще стане нещо, за което ще съжаляваме всички после. Дано те пребият мангалите, изобщо няма да ги съдя после, че са утрепали един подстракател на безредици. Загини в лайна, жалко влечуго.

Тоя пък и тоя ти чуваш ли се бе нууб смотан?Да съм казал че искам гражданска война?А?Нещата които мразя най много са:
Мангали
Чалга
А най много се страхувам от гражданска или световна война.А сега замълчи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:30

GaMeRo_9301 написа:
Disturbеd написа:
GaMeRo_9301 написа:

Тоя пък и тоя ти чуваш ли се бе нууб смотан?Да съм казал че искам гражданска война?А?Нещата които мразя най много са:
Мангали
Чалга

Ще замълча, когато боклуци като теб измрат под ножовете на мангалите. Като ги мразиш толкова облечи се една фланелка, на която да пише "I HATE МАНГАЛИ" и отиди във Факултето. Ще дойда като страничен наблюдател, за да видя за колко секунди ще те обесят на собствените ти черва. Пишлигар смотен. Аз не мразя мангалите. Мразя мангалщината, и точно за това мразя и теб. Защото ти си един шибан мангал по манталитет. А сега бегом-марш и се удави в мивката, като отмиеш мръсотията си от човешкият ген.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:32

Потиснат написа:

Цитат:
Може ли да ви се изпразня на главата?

Просто съм в добро настроение.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:34

Disturbеd написа:
GaMeRo_9301 написа:
Disturbеd написа:
GaMeRo_9301 написа:

Мангали
Чалга

Ще замълча, когато боклуци като теб измрат под ножовете на мангалите. Като ги мразиш толкова облечи се една фланелка, на която да пише "I HATE МАНГАЛИ" и отиди във Факултето. Ще дойда като страничен наблюдател, за да видя за колко секунди ще те обесят на собствените ти черва. Пишлигар смотен. Аз не мразя мангалите. Мразя мангалщината, и точно за това мразя и теб. Защото ти си един шибан мангал по манталитет. А сега бегом-марш и се удави в мивката, като отмиеш мръсотията си от човешкият ген.

Хаха много си смешен.Аре чао.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 11:54

@Ламеро(некви числа), те такъв тъп лепшер като тебе нема. По-тъп си и от Муки. Като оставим на страна това, че си тараторчо (мармаладчо или там откъдето си ги изравяш псувните), замисли се колко си комплексиран. Понеже явно не е на мода днес да се сдружаваш с червеи, ти нямаш приятели и ти се чудиш къде да си избиеш шибаните комплекси и да се направиш на мъж (12?), като покажеш колко много ще биеш тея мангали, ако ти попаднат, решаваш да се натресеш тука и въоражен с парцалче (все пак трябва да виждаш какво пишеш, а това не може да стане без да си изтрил плюнките от монитора) и с редица емотиконки показваш колко си опасен. Кажи ми, някога бил ли си се изобщо? Нямам предвид всекидневния побой, който ти налагат, за да ти вземат 50те стотинки за закуска, а истински бой? Имаш ли си представа, че ако ти се изправи едно мангалче, дето е с 2-3 години по-малко от теб, ще те натръшка и ще те върне обратно в почвата- там, където ти е мястото? А тръгнал да приказва по форумите как щял да ходи в Столипиново да мели... Върви да ти сменят памперса, че се насра дете...

П.С. Сега замълчи!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost