Автор |
Съобщение |
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 20:17
чалгарите
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 20:21
Prince_of_Persia написа: Kill them!!!METAL FOREVER!!!!!!!!!!!
Нали сам се усещаш колко си жалък?
@all, Чалгата е музика, независимо дали ви харесва този факт и има своите почитатели. Те имат други социални кръгове от тези на метълите и едва ли се засичат често. Не знам какво точно ви пречи у чалгарите. Сега ако някой хитър тип ми каже " Тва, че съществуват", само ще покаже колко е ограничен.
Всички имат право да съществуват и да са слушат всичко, коеот им харесва. Не сте съдници и не сте съвършени, за да отреждате "Kill them!!!". Замислете се, че и те изпитват подобни чувства към нас, типовете с метъла. Всичко това може да кулминира до масов побой и в него няма да има печеливши. Само ще има повече болка.
Минал съм и през най-лютата чалга и кючеци, стигнал съм до Carpathian Forest, Satyricon и пр. Всеки може да се промени, при подходящи условия и при собствено желание. Да, признавам, има тъпи чалгари, но това е синдромът на всяко общество - хората с акъл "средна класа". Сред тях срещнах хора, които винаги ще са сред най-близките ми приятели и никакви тъпотии като музика няма да разрушат приятелството ми с тях.
Иначе, да, 98% са псевдо-гъзари. Плюйте по тях колкото искате; или по-скоро по обвивката им, защото, както се сещате, това е само поза.
поздрав с Dimmu Borgir - [Death Cult Armageddon] Cataclysm Children [5:15]
п.с. На анкетата съм гласувал за Чалга, преди няколко месеца. Днес просто не бих гласувал.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 20:22
Умрете чалгари даже мисля да пусна тема със заглавие НЕ НА ЧАЛГАТА!!!!!!!! или ДАЛИ ЧАЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!!!!!!!!!!!!!
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 20:25
Ще кажаааа само още едно нещо.Слушането на чалга ви превръща в ШИБАН ИДИОТ.(слушайте на своя отговорност).
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 20:30
Все пак ще я пусна за да видя реакцийте
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 21:10
The Dead King_91 написа: Умрете чалгари даже мисля да пусна тема със заглавие НЕ НА ЧАЛГАТА!!!!!!!! или ДАЛИ ЧАЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!!!!!!!!!!!!!
Много ми е интересно,ако застанеш пред някоя 120 килограмова мутра,гордо набичила Азис през отворените джамове на бавареца и му кажеш,че чалгарите трябва да се избият,какво ли ще стане?
Поздрав :
Space Tribe - You can be Anything -
|
|
|
|
|
GaMeRo_9301
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 21:39
NeO_Zealot написа: The Dead King_91 написа: Умрете чалгари даже мисля да пусна тема със заглавие НЕ НА ЧАЛГАТА!!!!!!!! или ДАЛИ ЧАЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!!!!!!!!!!!!! Много ми е интересно,ако застанеш пред някоя 120 килограмова мутра,гордо набичила Азис през отворените джамове на бавареца и му кажеш,че чалгарите трябва да се избият,какво ли ще стане? Поздрав : Space Tribe - You can be Anything -
Ми току виж мутрата се съгласил с него
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2006 12:43
[size=0].[/size]
|
|
|
|
|
GaMeRo_9301
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2006 12:49
Милко написа: Слушайте батко си Милко, забравете за сичко останало ! Това е ИСТИНАТА !!!
Shut the fuck up gipsey bitch!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2006 13:15
[size=0].[/size]
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2006 13:19
Милко написа: GaMeRo_9301 написа: Милко написа: Слушайте батко си Милко, забравете за сичко останало ! Това е ИСТИНАТА !!! Shut the fuck up gipsey bitch! Ами какво да правя, като си толкова плиткоумен и не можеш да вникнеш в красотата на музиката на Милко ? Кажи ми, какво да направя аз ?! (еби се, нали...)
Язе ш'ти кажа кво да правиш ти. Ще умреш, както ще умре музиката ти, рода ти и цялата чума свързана с вас и останалта утайка от обществото ни, която има за идоли хора като теб.
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2006 13:25
[size=0].[/size]
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2006 13:26
Милко написа: Вижте кво, уважавам си музиката, щото е много яка. Не ми скачайте, щото не разбирате дадено нещо. Милко ми е идол и има ужасно много крадени парчета - кво повече, той е най-добър в тва ! Ай сиктир...
Право колега, кога ще се видим.
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 19:59
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:08
Де'а и епичната тема дето е била.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:10
То кажи-речи всички такива бяха толкова дълги. И все едно и също се приказваше, без никакъв резултат.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:13
ШАРЛЪТ ДЪ ХАРЛЪТ, ШОУ МИ ЙОР ЛЕГС ШАРЛЪТ ДЪ ХАРЛЪТ, ТЕЙК МИ ТУ БЕД! ШАРЛЪТ ДЪ ХАРЛЪТ, ЛET МИ СИЙ БЛЪД, ШАРЛЪТ ДЪ ХАРЛЪТ, ЛЕТ МИ СИЙ ЛЪВ!
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:15
Mouth-made music ftw.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:15
Само чалга и Амор кубинките да го духаТ!
___________________________________ Grubby Fan !
Die Moon !
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:22
DirecteX написа: Само чалга и Амор кубинките да го духаТ! По принцип преди,такива мнения ме дразнеха,но сега ми става жал,като ги видя. Мой човек,ти си толкова безцветен,незабележим и без никакъв вкус,че едва правя разлика между теб и дъвката залепена от долната страна на чина ми. Надали ще те убедя каква помия слушаш,но фактите са си факти.Мазното леке на панталона ви=чалгар.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|