7в клас гр.Поморие:
--- 05.10.2005 г. ---
Най-спокойно си отиваме на училище целия 7в клас на СОУ Ив.Вазов гр.Поморие.
Изтичат часовете като капки вода.Най-сетне стигаме и до ГЕ(Й)ографията.Всички викат "Елате,елате!".
Какво ли значи това ?!
Хм,Мишо (omleta) е взел някаква дъска... Какво ли смята да прави с нея ?
Той се качва по стълбите за третия етаж и... какво виждат очите ми ?
Дам... Мишо скочи по стълбите с дъската.Много зрелищно беше и всички му се смяхме.
Какво смята да прави този умник ?!Иска 10 стотинки и щял да направи нещо яко.Ех... лиших се от 10 ст.
И какво прави пак този идиот,пълен с вдъхновение?Да... естествено,че той ще вземе по-малка дъска засилва се и
скача по стълбите.Ми това Мишо е голямо калитарче идиотче изрудче ;]
И след това той се съблече гол до кръста и се погаври с г-жата по Ге(й)ография и на излизане каза:
"Довиждане госпожо,приятно ми беше да се погавря с вас!"
--- 06.10.2005 г. ---
Ех,дойде и денят на входното ниво по Български език.Всички очакваме г-жата да дойде и 15 мин. преди часа
отново Мишо (идиота) прави провинение.Невероятно!Той взима някаква си миризлива торбичка и се изкалитарчва
като я пръска по средата на 2-рия етаж в у-ще.Въх каква воня настана нямаш си представа!
Ееее!Госпожата идва
Всичко си е ОК и влизаме да правим входно ниво.Мишо се лигави,докато г-жата обяснява и
той е подложен на изгонване от класната стая.И какво ли ще направи докато е вън?Хъх,естествено че ще се погаври
с класа.Чука на вратата,оригва се,свири и накрая г-жата излиза да го доизгони.Какво ли е направил Мишо пак?
Дам... Той бил хвърлил миризливка пред стаята.Каква воня настана!Само за входно ниво.Всички се възмутихме и
докато г-жата го гонеше използвахме възможността да попрепишем от Диана(най-добрата в класа) и кварталците(от квартала на гр.Поморие) да сканират от Стефан(най-добрият ми приятел).
Всички теглихме от Диана(най-добрата в класа) с 100 k/s :]
След като изкопирахме контролното си тръгнахме и отидохме на компютри.Естествено,Стефан чакалеше със снайперче,
но ако не чакалстваше щях да го бия много на малко.
Дойде и часът по Рисуване.Докато излизах от тоалетната с пълни шепи с вода,Калоян(един там ламер) умника затръшна вратата и аз
естествено се намокрих като тънковски чорбаджия.След часовете Наско(другото лице) се опита да ми се качи на конче ;] но
въпреки усилените си опити накрая той получи юмрук и шут от мен (макар и не много силни)
--- 07.12.2005 г. ---
Преди часът по География отиваме до чешмите в училището...Един от учениците ми хваща десния крак,другият ми дърпа левия.Ох какъв шпагат направих
после Мишо(черната о
фц
ъ) ми хваща ръката(Да помогне момчето) и аз почти се изправям и се пускам от него и той как изхвърча назад
--- Микс ---
В часът ни по Литература:
Г-жата:В учебника четеш с молив!
Класът:Ххахахахахахаахахха
--- --- ---
В час по Изобр.Изкувство :
Учителят:Мишо,какво е хоризонт?
Мишо:Не знам.
Учителят:Аз поне знам,че нищо не знам,пък ти глупак и тва не знаеш
--- --- ---
В час по География:
Г-жата:Къде в Азия има най-големи находища на нефт?
Иво(един ученик):В Каблешково!
--- --- ---
Такам MutterMatikata (Математиката) ни е на 3тия етаж и той е последен.На стълбището има голямо пространство и ние си стоим там чакалим госпожата да дойде.Минават си под нас сумати народ и черните офци на класа си взимат чантите и дуф прас върху тях
--- --- ---
В час по География:
Г-жата:Добре,кои са климатичните пояси в Европа?
Ученик:Сух тропичен.. ъ...сух полярен... ъ-ъ-ъ-ъ... мокър тропичен и мокър полярен!
--- --- ---
В час по География:
Г-жата:Иво,стани да разкажеш урока за население на Европа!
Иво:Ъ-ъ-ъ-ъ... най-дългата река в Европа е Волга.Тя е дълга.... ъ... много е дълга!
--- --- ---
Час по География:
Г-жата:Коя е столицата на Япония?
Ученик:Поморие!
--- --- ---
Час по Математика:
Черната овца на класа не се държи добре и се лигави,г-жата взима огромният пергел и заплашително тръгва към него.Той й изкрещява:
Чакай ве ква си ти ма? (става надъхано да я бие
)
--- --- ---
Час по математика:
един ученик взима чаша чай,отваря вратата и пръска госпожата
--- --- ---
Час по Математика:
Ученици отварят вратата,г-жата казва:
Махайте се,ще извикам Николов(един учител по Математика)
След 10 секунди коридора беше опразнен...
--- --- ---