Автор |
Съобщение |
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2005 16:43
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2005 17:03
TopbA`CuMeHT написа: Братле, ако беха селяни, щяха да са хора...помниии нана най на на най на нааааааааааааа(хвани смисала)!
Ей овчи!!!!
|
|
|
|
|
BroKeN^pRomIsE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2005 17:59
Пфф... Нито чалга нито метъл... Най-добрата музикаси остава РНБ и черно...(тва си остава мое мнение)... иначе предпочитам метъл ама гласувах за чалга (FOR SHOW)...
___________________________________ but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2005 21:32
EviL написа: Торба Симент ти малко овчарче нямаш правото на глас или поне не и в този му вид който повече подхожда на малко стегнато чалгарче !
Слим много намесихте темата за хип-хопа , рапа и метала . Нека не говорим за деструктивна деиност и за съдържание в текстовете защото си наясно за какво иде реч и при метала и в рапа .
Относно самата тема - мисля че коментарите вече са излишни . Всичко което можеше да се каже се каза от тук нататък ще си чешете пръстенцата докато яростно блъскате клавиатурата за да обясните един на друг едно и също нещо .
П.П. Lacuna Coil - Heaven's A Lie - порадваите и се !
По-точнор на теб говорех!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2005 00:28
Хъ знаете ли къв размисъл ми дойде в главата. Значи ще започна с разказването ан една случка:
Та приказвах с Дани от нашия калс да си изтегли една песен. Става въпрос за Roulette на System of a down. Викам си аз, не е толкова метълджийска, даже никак не си е и сигурно ще изкефи. И питам аз след два дена увещания и предумвания харесала ли му е а той вика:
Бааа! Тва прилича на кънтри, не харесвам такива с китари. Е, упувах го по селски ни. Но се сетих, че точно и на мене първия път като чух тая група ми заприлича на...кънтри. Е първия път беше отдавна и тогава все още не слушах хубава музика , за разлика от сега когато само тия песнички си върта. И сега ги въприемам като гениялно изкуство а далеч не като кънтри. та дуамта ми е, че мнението никога не може да бъде обективно и повечето пъти е брутално субективно а рядко малко по - малкинко. Та викам ви!
Ако слушате чалга по - цял ден ще се зомбирате и ще викате, че песните са за душата, ако слушате рап ще казвате на хората копелета(метафора(скобите са посветени на Актив може би...)), ако си имате само метъл на компа ще сте анпълно убедени че той е най доброто нещо което може да се случи ан един човек пуснал Winamp-a. Е нищо ново не акзах, нали? Но искам само да ви кажем, че си мислите че някой средно обри и "е става" песни са гениялни, но не е така. Психология...
Поздрав със Psycho[system of a down]!
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2005 00:41
thepainter написа: TopbA`CuMeHT Ti 4ALGAR SKAPAN Q SI SMENI AVATARA VEDNAGA 6TOT TAKA OSKVERNQVA6 DARON (SOLISTA NA SOAD) 6TE E** M****A EI KAK MOJE WE 6E VIKA6 ZA 4ALGATA A 6TE SI SLOJI6 AVATAR NA SOLISTA NA NAI QKATA NEO-METAL GRUPA . MALEEEEEEEEEEE GOLEM OV4AR AZ KAT VI GOVORQ 4E TEQ NQMAT NIKAF FKUS.......
Абе, пичО ти от Кафказ ли си. Де молим те най - искрено и добряшки не викай така по хората. Знаеш ли мой братчедО, ти си някво изтърсаче дето ходи тежко защото гащите му са пълни с течност и тиня. Няма нужда да те коментирам, които не е от твоята раса е разбрал що за човек си, човек - овца. Готинко е да използваш думи като оскверняваш, Дарон, но тва показва само едно единствено и достатъчно нещо. Липсва ти нещо. ххахах, може би смях и самочувствие... Та бия на там. Праим извод че си малко комплексиран газар. Ако ли не нямаше да изпъкваш с думи които си мислиш, че са толкова сложни като "осквернявам" и нямаше да се перчиш с знаенето на името на Дарон(солиста ан СОАД хееее ). Кво да кажем за главните букви, още малко ще заплашиш с бой? Четем и не намирам логики а само шитни в този "пост". Викал за чалгата? Тва в къв смисъл го казваш, пък да речеме че викал за нея, ти от гледището на неометалист можеш да го сложиш на мястото му използвайики главни букви а?
MALEEEEEEEEEEE GOLEM OV4AR
Овцо хахах
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2005 00:59
Mi 4esno kazano 4alga za tnacuvane Metal za slushane (linkin park)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 01:23
thepainter, смешен боклук, тва, че знаеш кого ми е на аватара незначи, че си хитар и забавен.От каде разбра че съм чалгар 1во?А за овчар непозна, ходил сам кравар с дядо ми, който можеше да различи чалга от метъл, а не като некъф сополивец(like you).
Маааалко повечко съм слушал и свирил песните на SOAD паляк, такаче неговори без да знаеш бе интелект!
Май метъла ти е сложна музика, провбай с азис или Софка.
И несмей да ме псуваш, защото няма да ви храня с майкати вече, и без тва клиентите викат, че е станала широка вече, а ти непищиш в рацете им а се кефиш.
Айде със здраве газарин...
|
|
|
|
|
TopbA`CuMeHT
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 01:27
По горното писание е мое, да несе чудите кой псува като каруцар по смотаняци.
___________________________________ Най-убаво на тоа свет е да си змия - ем лежиш, ем одиш!
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 11:14
pcm_Wc3Warrior написа: Mi 4esno kazano 4alga za tnacuvane Metal za slushane (linkin park)
Бухахахахха... Линкин Парк - метъл...
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 11:26
`Iron_Maiden` написа: pcm_Wc3Warrior написа: Mi 4esno kazano 4alga za tnacuvane Metal za slushane (linkin park) Бухахахахха... Линкин Парк - метъл...
Да..и на мен са ми мнго смешни такива "метъли".....Просто по краи тея кухи леики(ЛП и особенно новите им "метъл" изцепки с Jay-Z) в даскалото ми(НГХНИ) "метъл" до "метъл" се навъдиха...Всеки 2ри рапър вече е "нюметъл копеле"(демек все същя боклук,същите ланци,същите дънки тип "мамо посрах се" само че тоя път косата им вече е на бодли)...
Просто като се спомене думата "Метъл" и после се каже "ЛП" ми призлява.....
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 11:33
По въпроса със SOAD (не ме кефят) те имат всичко.. Имат някои песни дето могат да минат за метъл, някои дето както каза вятъра са малко... кънтри имат даже 1-2 дето почти на чалгия го избиват малко А "нюметъл копелетата".... Всяко чудо за три дни ще спрат и те.... Обаче много се дразня като отида на бачкане в дискотеката и като пусне дебелия (добре де DJ-я) изцепката с Jay-z и некви харисоновчета, дизелчета и други такива и почнат да скачат и \m/.....
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 11:38
Поздрав:Тенекиена Лепабрена-Падналото ангел...
ПС:Превод Iron Maiden-Fallen Angel
Е тва е песента.....
Beaten fallen angel but I've risen again...
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 11:43
raZiel{47} написа: Поздрав:Тенекиена Лепабрена-Падналото ангел... ПС:Превод Iron Maiden-Fallen Angel
Аре да минем без подобни обиди...
|
|
Раскольников
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 11:46
`Iron_Maiden` написа: raZiel{47} написа: Поздрав:Тенекиена Лепабрена-Падналото ангел... ПС:Превод Iron Maiden-Fallen Angel Аре да минем без подобни обиди...
Как обида бе....Първия метъл групи които прослушах бяха Manowar и Iron Maiden...Меидънса ми любимата група....
Въпреки тва малко хумор на никои не е навредил.....
Пак поздрав: Iron Maiden-Run to the Hills.....
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 11:55
raZiel{47} написа: Как обида бе....Първия метъл групи които прослушах бяха Manowar и Iron Maiden...Меидънса ми любимата група.... Въпреки тва малко хумор на никои не е навредил.....
Пак поздрав: Iron Maiden-Run to the Hills.....
Е и аз се базикам де...
поздрав от мен ------> IRON MAIDEN - ALEXANDER THE GREAT
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 12:14
Ни са гъврете с Тенеке Ханъмите!!!
|
|
|
|
|
Селестин
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2005 14:40
...
___________________________________ Somebody wants you, somebody needs you... Somebody dreams about you every single night. Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. That somebody's me.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2005 14:54
Orcus Selestin написа: *Anonymous написа: `MaideN` написа: Много ясно.Чалга-бати шибаната музика МЕТЪЛА РУЛИРА!!!!!!!!!!!! Точно така. Освен, че съм си заклето метълче, не мога да понасям чалга. Просто не намирам смисъл в нея, еднакви тъпи текстове, почти никой авторски. Кавъри на сръбски, гръцки, румънски песни. Кючеци... Нищо оригинално. Пък певиците не знам как да ги изкоментирам Всяко девойче без работа, със що-годе хубава външност и с липса на абсюлютно всякакви певчески и гласови данни, се навива да става певица. Клиповете на песните се превръщат във фотосесия за Плейбой. И лошото е, че вече и малките деца растат с песните на Гергана, Камелия, Ивана, Глория и пр.
Напълно те подкрепям и тези неща съм ги казвал не един път !Чалгата е за комплексари това е моето мнение !А за текстовете си на 300% прав навсякъде се пее как Пенка е била изоставена от Иван и на нея и е гадно !
Айде поздрав за всички с :
Nightwish - Wish i had an Angel
&
Rhapsody - Lord of the Thunder
В тези неща ме зарибиха Demoness_ и Bethrezen ...
П.П.Разиел и аз не нося черни дънки и кубинки ама слушам стойностни групи нали !?Без ЛП въпреки че преди време и те ме кефеха !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2005 15:11
Orcus Selestin написа: *Anonymous написа: `MaideN` написа: Много ясно.Чалга-бати шибаната музика МЕТЪЛА РУЛИРА!!!!!!!!!!!! Точно така. Освен, че съм си заклето метълче, не мога да понасям чалга. Просто не намирам смисъл в нея, еднакви тъпи текстове, почти никой авторски. Кавъри на сръбски, гръцки, румънски песни. Кючеци... Нищо оригинално. Пък певиците не знам как да ги изкоментирам Всяко девойче без работа, със що-годе хубава външност и с липса на абсюлютно всякакви певчески и гласови данни, се навива да става певица. Клиповете на песните се превръщат във фотосесия за Плейбой. И лошото е, че вече и малките деца растат с песните на Гергана, Камелия, Ивана, Глория и пр.
И аз съм съгласен. Колкото до клиповете - ако загасиш лампите и изключиш звука магат да конкурират Spice.
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|