Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое от двете предпочитате?Чалга или Метъл?

Метъл    78%  78%  [ 186 ]
 Чалга    22%  22%  [ 53 ]
Общо гласове : 239
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 17:37

Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето..

Абсолютно съм съгласна!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 18:27

EviL написа:
Чуи ме малко дебилче ( да бе и повече имаш навършени сигурно ( и ти сигурно си студент и си на 25 ( пхахахахахах ))) и гледаи този път да четеш внимателно въпреки тежкото ти умствено заболяване .

ПОстът ми бе насочен към отговорът ти към госта . Където не само че се показа като пълен смешник ( ти като такъв си се доказваш навсякъде ) но даже и започна и смешни заплахи да раздаваш ( което говори че си на не повече от 12 ( 12 ли казах ?!!? съжалявам исках да кажа 10 )). Сега чуи ме малко червеиче - време е отново да се заровиш в дупката от която си изпълзял защото всеки път когато ти видя дебилният ник в мен се събужда желанието да де здъвча и изплюя . Това мое желание се поражда от факта че ти си неадекватен . Не разбираш , не чуваш , не четеш а устата ти продължава да мели . От едно време си кретенче но сега виждам че си още по зле - вместо градация деградация ( чудя се възможно ли е това ? но ти доказа че явно всичко е възможно ) ! Та повече дума да не си обелил към мен и внимаваи какви дебилизми дрънкаш !

А и повярваи прочетох онзи пост във форума за препоръки - мнението ти повярваи не бе желано и както обикновенно абсолютно неадекватно . Сега бегаи си в мир и не ме вбесяваи ... дебил .

Не можа да кажеш нещо свястно и започна с обидите. Продължавай, забавен си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 18:51

Nefertiti написа:
Бати простотията имам една съученичка на име Марина дето слуша Мейдън и Есил Дюран , също! Е кажете що за извращение е тва????????? :118:
...Ужасссссс

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 19:09

Ринсуинд написа:
Вярно е, че има адски много ограничени метъли, които не признават абсолютно нищо освен Единствения стил (Gothic, Black, Death, Trash, Zombie, Beheaded-Reanimated-Evil-Corpse и знам ли още какъв). Но мнозинството според мен не са такива.

Абе защо ако слушаш един стил веднага те обявяват за тъп и задръстен. Ами ако съм чул други работи и не са ми харесали?
Според думите на някои хора (не само от форума) излиза, че аз трябва да слушам всичко. Е да ама не аз си харесвам основно метъла и това си слушам. Длъжен ли съм да харесвам всичко?

Reinforce and claim the throne that is rightfully ours

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 19:38

Скъпи ми Каизерчо когато кажа нещо мъдро ти показваш своята духовна простота и не успяваш да го осмислиш ! И затова аз като свестен человек ти обясних че си дебил на прост разговорен език . Разбирасе можех да го разкрася и поизкривя така че да не разбереш подигравката и какъв бурен смях си ти за мен . Във всички случаи ти продължаваш да си деистваш като пълен дебил - това радва разбира се ( винаги трябва да има един шут около нас ( Танаси , Иддяд , Ксанатос - хиляди са били но кой да ги помни сичките )). Та и ти като тез люде обикаляш дебрите на форума и доказваш колко глупав народ скита по тоя свят :) А сега си бии каиша че като ти гледам постовете и ми се приисква да ти банна главата ( в твои стил отново си се запънал на единият ред ) !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 20:42

Ииииии сега аз ще стана малко зъл, затова промени подписа по следния начин:

Така е сега:
Ти написа:
Злото винаги ще е по-силно !

Направи го така:
Код:
Злото винаги ще е по-тъпо !

Обяснявам:

Нали аз съм тъп и сега реших да стана зъл. Аз заразявам всичко с "тъпотата" си. Сега зарзих и теб.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 21:43

малииий Evil-чo докато ти четох постовете бах ма настръхнах бе брато тръпки ме полазиха гррррр умееш да пишеш гневни слова :twisted: имам чуството че цялата отрицателна енергия си я изля тука (което добре бай дъ уей отколкото на френдовете,приятелката)
-------------
Вече не слушам нео-то са се кефя на Нирвана, Апокалиптика (която ми стана любимата група) Queens of the stone age (които обаче не съм много сигурен къф жанр са), са в момента слушам Чоп Сюи на Систем ъф а даун.
Препоръчвам ти да изгледаш клипа на Queens of the stone age- Go with the flow жесток е !
~K'Shai

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 21:45

Johnny Rico написа:
малииий Evil-чo докато ти четох постовете бах ма настръхнах бе брато тръпки ме полазиха гррррр умееш да пишеш гневни слова :twisted: имам чуството че цялата отрицателна енергия си я изля тука (което добре бай дъ уей отколкото на френдовете,приятелката)
-------------
Вече не слушам нео-то са се кефя на Нирвана, Апокалиптика (която ми стана любимата група) Queens of the stone age (които обаче не съм много сигурен къф жанр са), са в момента слушам Чоп Сюи на Систем ъф а даун.

Как може да те е страх от смешното? Боже...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 21:52

бах да си чувал за ирония,сарказъм??? :wink:

~K'Shai

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2005 17:35

Метъл - разбира се

http://www.rolice.hit.bg
http://proguide.12.forumer.com/
Вижте, посетете!

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 01:08

Abe,verno li,4e Amet,ve4e 6e prai samo Metal.Ima nova besna pesen GutsiGutsiGoingunderrrrr.

Vervaite mi.

http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 07:54

След 800 дена ще ти повярвам...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 11:01

Kaiser Kar написа:
Ииииии сега аз ще стана малко зъл, затова промени подписа по следния начин:

Така е сега:
Ти написа:
Злото винаги ще е по-силно !

Направи го така:
Код:
Злото винаги ще е по-тъпо !

Обяснявам:

Нали аз съм тъп и сега реших да стана зъл. Аз заразявам всичко с "тъпотата" си. Сега зарзих и теб.

Един съвет: Замълчи. Спри да сипеш лайна на ляво надясно.... Злото е напълно прав в случая... Малко е краен, но все пак......

Иначе това да слушаш и чалга и метъл е възможно само при шизофреници...... С раздвоение на личността.... Амет ако се опита да се докосне до метъл и няма да е жив след това..... Което ми напомня, че някой да знае слуайно, че Братя Мангасарян - Бай Мангау се води метал??????? LOL

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 11:21

To има два типа от тая песен.Едната е метъл, другата май е рап(ама не ъсм сигурна за второто)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 14:23

Demon_ написа:
сигурна

Ама ти момиче ле си?????? :live:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 14:36

"Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. "
Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 15:36

Abe q KontroL-lele kako i si4ko svur6va :nuts:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 16:03

Кои каквото ще да си мисли ама няма по хубаво от тва да се върнеш вкъщи и да си пуснеш любимата музика къквато ще да била то-метъл или чалгия!!!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 16:04

...или пък Guns'n'Roses :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2005 17:19

Разбирача написа:
"Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. "
Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят.

А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com