Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 20:17
Мейдън, Пръч, защо не използвате ЛС?
Едит, 2006:Ама верно съм била голямо ламе ^^
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 20:20
Demon_ написа: Мейдън, Пръч, защо не използвате ЛС?
Щото темата е чалга срещу метъл, и предразполага към спор... Да беше помислила преди да обидиш метъла, сравнявайки го с чалгата...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 20:21
Mейдън, прав си.Темата наистина предразполага към спор.А аз не сравнявам чалгата с метъла, просто исках да видя колко метъли и колко чалгари има във форума.....
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 20:22
Demon_ написа: Mейсън
Изкаш нещо да ми кажеш ли?!? Настоявам за публично извинение...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 20:24
ама и аз съм сръчна.Извинявам се публично, натиснала съм грешен клавиш.....
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 20:25
Demon_ написа: ама и аз съм сръчна.Извинявам се публично, натиснала съм грешен клавиш.....
Приема се...
Смятам това да е последният ми пост в темата, тъй като явно е безсмислено да се се спори...
За в бъдеще ще пиша тук, само ако бъда предизвикан...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2005 00:01
Досега в темата само се псуваше а сега почнахте да се извинявате за правописни грешки
___________________________________ "Revenge is the sweetest joy next to gettin' pussy"- 2PAC
|
|
|
|
|
TopbA`CuMeHT
|
|
|
|
Заглавие: System of a down , Nirvana, Coal Chamber, Staticx Slipknot Публикувано на: 22 Яну 2005 15:10
Mi za 4algarite samo psuvane to te nemat nujniq intelekt da razberat drugo!!Nemoi sa spori s ograni4eni maloumnici!!
___________________________________ Най-убаво на тоа свет е да си змия - ем лежиш, ем одиш!
|
|
|
|
|
niks@n
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2005 22:46
Пръч,сигурно се подиграваш с нас.Няма ноrмална порода животно , което толкова да подкрепя тази изродщина чалгата
___________________________________ Милан побеждават,и хич не се дават
никой не мож ги спре,даже и да се насере.
Milan forever, they are together.
|
|
|
|
|
Пръч
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2005 22:59
То няма и животно което толкова да псува за да избива комплекси и да се прави на важно, но това са подробности, според теб.
|
|
|
|
|
ShOrtY22
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2005 23:06
принципно слушам денс, изобщо всичко каквото дават по радио Сити, но от тези двете изброени, метъл не понасям, мразя и не бих слушал никога, пък поп - фолка е единствената свестна и популярна българска музика
|
|
|
|
|
NymphetaminEGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 12:24
Пхах... Как може да се сравнява велико нещо като метъла с тая цигания, известна като "чалга"? Тази издънка, известна още като стил музика, се харесва само от ограничените и/или комплексирани хора, които просто нямат вкус и разум, за да ценят подобно нещо... Чалгата се дави в собствената си селяния, пък да не отварям дума за тия, дето я правят...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 12:26
NymphetaminEGirl написа: Пхах... Как може да се сравнява велико нещо като метъла с тая цигания, известна като "чалга"? Тази издънка, известна още като стил музика, се харесва само от ограничените и/или комплексирани хора, които просто нямат вкус и разум, за да ценят подобно нещо... Чалгата се дави в собствената си селяния, пък да не отварям дума за тия, дето я правят... Чети по-горе.Написала съм: Demon_ написа: Aз не сравнявам чалгата с метъла, просто исках да видя колко метъли и колко чалгари има във форума.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 12:29
Чалгата и метъла не са две крайности. Те са едни от многото музикални стилове - защо тръгнахте да сравнявате точно тях? Защо не например "Чалга срещу класика" или "Метъл срещу Кънтри"? Аз лично слушам всякаква друга музика БЕЗ чалга и метъл. Всеки си има предпочитания, не бъдете егоисти.
|
|
|
|
|
NymphetaminEGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 12:31
Demon_ написа: Чети по-горе.Написала съм: Demon_ написа: Aз не сравнявам чалгата с метъла, просто исках да видя колко метъли и колко чалгари има във форума.
Радвам се, че си го направила, ама нямаше ли да е по - добре отделна тема за двете... Тука чалгарчетата стават за смях, като пишат, че метълът съкс... Ма то по принцип да слушаш такава изродщина и да се плетеш в краката на интелигентните хора с вкус не е работа (:
|
|
Beerzebub
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 15:24
NymphetaminEGirl написа: Тука чалгарчетата стават за смях, като пишат, че метълът съкс... Ма то по принцип да слушаш такава изродщина и да се плетеш в краката на интелигентните хора с вкус не е работа (:
Не по-малко смешни са и останалите, псуващи чалгата, рапа... или който и да е стил.
Как ми е писнало от такива "праведни"
|
|
Illyrio
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2005 11:42
Meтъл РУЛЗ!Чалгата е гадна.
Когато на готин човек ми е кофти, това е блус.Когато на кофти човек му е готино, това е чалга.
___________________________________ The world needs a Hero and that hero is ME!!!
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2005 12:13
Antichrist написа: Meтъл РУЛЗ!Чалгата е гадна. Когато на готин човек ми е кофти, това е блус.Когато на кофти човек му е готино, това е чалга.
Ааа, това беше жестоко. Много си прав за ''кофти човека".
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2005 13:06
Истинска история, група репортери отиват в Пайнер(или както там се казваше чалга издателя).
Подхвърлят към репортерката, преди още да са разбрали, че интервю ще се взима, че изгледждала хубаво и искала ли да влезе в бизнеса.
Тя вика "Ама аз не мога да пея"
Те "Нищо, има си електроника и плейбек"
Тя: "А звезда ще стана ли?"
Те: "А не. Звездите шефа ги прави"
Ето защо не харесвам чалгата. Няма талант. НИКАКЪВ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2005 15:16
Тия от Пайнер са също неграмотни.На една песен(забравих как и беше името)бяха написали "ноща" а то е "нощТа"нали знаете.Просто минават всякакви граници
___________________________________ A new world ... Awaits ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|