Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое от двете предпочитате?Чалга или Метъл?

Метъл    78%  78%  [ 186 ]
 Чалга    22%  22%  [ 53 ]
Общо гласове : 239
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 08:27

хахахаха значи чалгат била за хора с чувства да наистина
Напипай гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, в ръцете твой нека то да си играе

П.С ЛЮБИМИТЕ МИ ФОЛК ПЕВИЦИ СА ДЕСИСЛАВА КАМЕЛИЯ И АЗИС

ХАХАХАХАХАХААХАХАХА

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 11:31

аз сега ще ви кажа една истина:
В всеки чалгарин се крие един метъл и в всеки метъл се крие един чалгарин(тва само под определен градус)...
А сега ще подкрепя мисълта си с факти....
Имам един приятелн на име Кирил та нашия човек си се пдаше чалгарин....
Ама по едно време попадна в лоша компания и почна да слуша рап(не български) после попадна в лошща компаня(демек и моя от части) и лека по лека почна да слуша ЛП щото имало "як речетатив".....след около половин година почна да слуша Мерилин Менсън,след тва почна
Manowar,после мина на Iron Maiden и така лека по лека до днес когато по леко от Димо Бургията на слуша.....
и сега един поздръв за вас любители на поп фолка и чалгата....

Наща маса(метълската) поздравява ваща маса(на любителите на поп-фока) с песента:
"И вии при нас ша доидите".....

ПС:Само мир да има......

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 12:13

Ех вечната дилема, вечната борба-двете крайности:). Какво да прави човек, как да отговаря на такива въпроси? Еми аз слушам и от двете по малко. Всъщност аз слушам от всичко по малко(е при черното не е малко, но...). Не разбрахте ли, че човек сам преценя какво да слуша, няма по-добро, всичко си има аудитория, фенове и такива, дето не могат да го търпят. Ако темата е била да се определи кои са повече-метълите или чалгаджиите, то отговора е елементарен-в този форум метълите са доста повече:)

Поздрави с Antonyo Banderas - Cancion del Мariachi

Профил

Аватар
Заглавие: К'ва чалга бре?!!?!?!?
Публикувано на: 21 Яну 2005 15:05

С известни колеги (като Hellwind) издирваме Азис или Софи маринова за да се позабавляваме в тясна стаичка с вериги! :x
Ненавиждам некви дебели цигани да си завират пръсти в ...!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 15:18

Demon_ написа:
Не очквах такава война да се развихри.Очаквах по-културна дискусия.Моля, спрете с агресивните постове, че ще заключат темата.

Аве ти наред ли си ве?При такава тъпа тема как може да очакваш културна дискусия? :lol: Много добре знаеш че освен псувни и обиди в такава тема друго не може да се очаква.Е вярно имаше няколко свястни поста от страна на метълите ама ако очакваш културна дискусия в която участва чалгар сбъркал си адреса.Такива теми трябва да бъдат заключвани най-малкото защото са безмислени.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 16:01

Само метал!!!!!!!!!!! :live: А на 4алгаджиите мога само да се смея на простотата им. :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 16:08

То е ясно че метъла печели

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 16:11

Bethrezen объркал си игрите ...
На хип-хопа целта му е да псува . Да псува за да те свали на земята - за да спреш да слушаш за тъмни пътеки и господари на мрака и още по лошо да мислиш че всичко е любов , рози и цветя . Поне това аз виждам в него . Друг е въпроса как го възприемат - смотльовците си мислят че трябва да подражават на рапърите . Аз не съм такъв - ако се занимавам и уважавам дадено нещо , преди това съм намерил някаква полза от него ...
Знаете ли кое е странното - навсякъде вие метъл феновете псувате кат насрани всички видове музика . Имаше теми за метъл бандите които просперираха , обсъждахте си вътре , а всяка наша тема бе заливана от словоизляянията ви от типа "Смотани малоумници слушайте метъл" . Изключвам тази теме , щото ние тук се намесихме ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 16:21

Aми какво да ти кажа слим_к аз не съм изявен метъл/рапър камо ли пък 4алгар :lol: но знам едно рапа може да е много по-лиричен и да казва много повече истини за живота на човека ...Справка 2пак-Човека говори все едно има 2 висши по английски...А сега по въпроса за темата ... Трябва да си голям кретен за да направиш такава анкета! Като се включват стилове музика ТРЯБВА да се слагат поне Няколко представителя... Аз съм убеден 4е нещата нямаше да са толкова в полза на метъл спрямо 4алга ако имаше рап :arrow: И какво ще е различното ако някой направи тема рап с/у метъл там ще е истината :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 18:18

Не само 2PAC има смислени текстове.В доста от песните си Snoop Dogg и DMX също пеят много неща които те карат да се замислиш.Аз лично много се кефя на песента на Snoop Dogg-Murder was the case-"As I look into the sky,my mind starts tripping, a tear drops my eye......". Или пък DMX-My life.Въобще текстовете на тея песни са невероятни.
Повечето от вас като чуят рап си представят Ludacris,Nelly и компания.Вярно те наистина пеят предимно глупости от сорта - гледай къв часовник имам, ква кола имам и т.н.
Послушайте малко 2Pac, snoop dogg и DMX и ще се убедите че в рапа могат да се пеят и много смислени работи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:47

Hypnotix написа:
Не само 2PAC има смислени текстове.В доста от песните си Snoop Dogg и DMX също пеят много неща които те карат да се замислиш.Аз лично много се кефя на песента на Snoop Dogg-Murder was the case-"As I look into the sky,my mind starts tripping, a tear drops my eye......". Или пък DMX-My life.Въобще текстовете на тея песни са невероятни.
Повечето от вас като чуят рап си представят Ludacris,Nelly и компания.Вярно те наистина пеят предимно глупости от сорта - гледай къв часовник имам, ква кола имам и т.н.
Послушайте малко 2Pac, snoop dogg и DMX и ще се убедите че в рапа могат да се пеят и много смислени работи.

ТЕМАТА НЕ ВКЛЮЧВА НЕГЪРСКАТА ПОМИЯ НАРЕЧЕНА РАП!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:48

`MaideN` написа:
Hypnotix написа:

ТЕМАТА НЕ ВКЛЮЧВА НЕГЪРСКАТА ПОМИЯ НАРЕЧЕНА РАП!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Аиде да не се обиждаме на музика а?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:49

ZIPO написа:
`MaideN` написа:
Hypnotix написа:

Хахаха - че тая тема за кво е? То не обиди, ми псуване имаше вече достатъчно.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:50

Пръч написа:
ZIPO написа:
`MaideN` написа:
Hypnotix написа:

Хахаха - че тая тема за кво е? То не обиди, ми псуване.

Eми темата е метъл црещу 4алга,а не и рап!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:50

Верно е доста тъпо да се убиждате на музика е доста тъпо.И аз предлагам да не го правите.Доста е безсмислено.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:54

ZIPO написа:
Пръч написа:
ZIPO написа:
`MaideN` написа:
Hypnotix написа:

Eми темата е метъл црещу 4алга,а не и рап!

Ми ако искаш направи нова тема, ама по-добре недей че става як (и тъп) флуд.

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: К'ва чалга бре?!!?!?!?
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:57

TopbA`CuMeHT написа:
С известни колеги (като Hellwind) издирваме Азис или Софи маринова за да се позабавляваме в тясна стаичка с вериги! :x
Ненавиждам некви дебели цигани да си завират пръсти в ...!

Е мислех това да остане тайна за вина ги но...
После може да получи едит тоя пост, ама ако сте много любопитни вижте другата тема по добре.
А ето го и него:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма да променя ничие мислене с пост във форум. И за това не мисля да бия по клавишите безброй много пъти. Едно че няма да го прочетете (говоря за поп-фолкъртие естествено) , ако ли го направите другото вече казах кое е. Лично аз не слушам чалга. Обичам да пускам планета за за да се развеселя. Още помня последния път. Гледах клип на Камелия която пишеше нещо на уреда компютърна клавиатура посредством клавишите Insert, home, page up, page down и съседните. Доста бързо цъкаше!... В чалгите ме дразни напълно безличния и силно безмислен текст. Но и много други неща. Дразни ме например това, че по някога в ""парчето"" се пее за раздяла(доста често) или тъга(...) а изпълнителката(приличаща по-скоро на жрица на любовта) се усмихва, или по-точно хили сякаш се готви да захапе нечий генеталий. И това е само малка част от непрофесионализма на изпълнителите в този бранш. В клиповете е пълно с чувствени погледи тип "теле сукалче", които също много разсмиват. А и друга интересна особеност на видеото към песните. Случващото се на екрана почти винаги няма нищо общо с думите на певицата. Хубав пример за клип мога да дам с песента на Слави и Софи Маринова (май). Тази песен много много не ми харесва просто защото слушам метъл, но е направена много професионално. И тъпото е че това е само един шибан бизнес(пайнер фолка, да не говориме за другите-неуспешен бизнес и още по-тъп). Липсва всякаквъв индивидуален стил и звучене. Песните се правят като във фабрика и са лишени от каквито и да е чувства. Това е подигравка с много неща и най-вече с възпяваните любов и т.н.
Аз не слушам поп-фолк!!! По-скоро бих слушал чалга.
----------=ю---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Постнах това за да не е написаното флуд, а не искам да го преразказвам, копи-пейста има подобно действие...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 20:09

Пръч написа:
ZIPO написа:

Koлко бързо се променят нещата... :twisted:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 20:13

`MaideN` написа:
Пръч написа:
ZIPO написа:

Koлко бързо се променят нещата... :twisted:

За теб говорех, девицо/гилотино, ти да не си помисли нещо друго.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 20:16

Пръч написа:
За теб говорех, девицо/гилотино, ти да не си помисли нещо друго.

Ти кво, да не мислиш че съм гадател... :?:

Предлагам да спем да флуудим в тая тема щото тва вече на нищо не прилича... :twisted:

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com