Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое от двете предпочитате?Чалга или Метъл?

Метъл    78%  78%  [ 186 ]
 Чалга    22%  22%  [ 53 ]
Общо гласове : 239
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 20:43

Тази тема буквално бръкна в здравето ми и не мога да не се изкажа...Чалгата за мен не съществува като определение...уважавам мнението на всички почитатели на това, което аз не наричам музика...Затова и си казвам, за да няма после хулене и обиди...Не насочвам мнението си към конкретен кръг от хора..
И така след като изписах уводната си част, в която само сълзи не потекоха от очите ми и не започнах да раздавам въздушни целувки с думите "Хора обичам ви...всички ви, независимо дали сте черни, бели, позеленяли, избеляли, пожълтяли или почервеняли..."Да си призная пет пари не давам, кой какво слуша и защо го слуша, просто ми се плаче като видя някой да съпоставя Музиката, истинската изпълваща и одухотворяваща МУЗИКА, до нещо от рода на маанетата...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 20:50

предпочитам да съм грозен с ниско самочувствие и да слушам хардкор от колкото да съм чалга пичка и да съм сасипан духовно члагата е вредна всеки по посредствен прост българин слуша чалга ако има малко по висока музикална култура човек и е по осъзнат не слуша чалга

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 20:52

Не очквах такава война да се развихри.Очаквах по-културна дискусия.Моля, спрете с агресивните постове, че ще заключат темата.
Едит, 06.2006:Гот е да се видиш какво ламе си била преди време (: И си мислех, че има справедливост в тоя форум...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 20:58

iddqd написа:
предпочитам да съм грозен с ниско самочувствие и да слушам хардкор от колкото да съм чалга пичка и да съм сасипан духовно члагата е вредна всеки по посредствен прост българин слуша чалга ако има малко по висока музикална култура човек и е по осъзнат не слуша чалга

Аз ти говоря че метъла е за хора с ниско самочувствие, а ти не вярваш. Честно, ако мислиш за себе си, че ще си съсипан духовно само ако не слушаш метъл, а чалга, то си достоен за съжаление.

Цитат:
Тази тема буквално бръкна в здравето ми и не мога да не се изкажа...Чалгата за мен не съществува като определение...уважавам мнението на всички почитатели на това, което аз не наричам музика...Затова и си казвам, за да няма после хулене и обиди...Не насочвам мнението си към конкретен кръг от хора..
И така след като изписах уводната си част, в която само сълзи не потекоха от очите ми и не започнах да раздавам въздушни целувки с думите "Хора обичам ви...всички ви, независимо дали сте черни, бели, позеленяли, избеляли, пожълтяли или почервеняли..."Да си призная пет пари не давам, кой какво слуша и защо го слуша, просто ми се плаче като видя някой да съпоставя Музиката, истинската изпълваща и одухотворяваща МУЗИКА, до нещо от рода на маанетата...

На пен ти пък ми бъркаш в здравето и караш сърцето ми да плаче. Що така бе миме, погуби нашата любов. Ти нямаш сърцееее- и не можеш да обичаааш. Да знаеш че седем дена, седем нощи все за теб живях. Абе обичам те бе, госте.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 21:02

всичко освен чалга! което значи че предпочитам метъла

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 21:02

ne metal ama hardcore da примерно дори и някв по металски хардкор като пантера доста по стоиностна музика иначе е така за простите повърхностни типове като теб чалгата е н1 лесна за приемане проста с прости текстове ще си намериш подходящи прости приятели просто като за теб

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 21:06

Естествено предпочитам метъл,чалгата дори не е музика,тя е безмислена!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 21:08

ми не че е безмислена ама е доста тъпа според мен иначе има някв смисал сини прашки нензам си кво то има и други музикални стилове дето пак са толкоз смислени като рапа примерно

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 08:12

Чуйте това - http://ftlbg.com/rAp_mAn/Music/Teletabis%20-%20Chalga%20Diss.mp3 . Много от вас я знаят , но все пак може да има хора които не са чували това велико творение :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 13:02

Demon_ написа:
Не очквах такава война да се развихри.Очаквах по-културна дискусия.

Абе ти вярваш ли си :?:

При толкова малоумна тема, какво очакваше...

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 18:42

Чалгата не е стил музика.Това е видоизменена музика придобила нечовешки смисъл.
За мен единствено съществуват heavy,death,black,gothik,grind,progressive,war,power,thrash metal
БЕЗ Нео метъл.
Така че тия мазните чалгарии и простотии не трябва да ги има.Кондьовци и Азиси са просто позор за нацията ни.Това опетнява чистата българска музика

@Пърч ти си едно от най малоумните същества които съм виждал
Не знам как не те е срам да си признаеш такова нещо.Та това е позор и смехотворно

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 18:50

Phaser написа:
За мен единствено съществуват heavy,death,black,gothik,grind,progressive,war,power,thrash metal
БЕЗ Нео метъл.
Така че тия мазните чалгарии и простотии не трябва да ги има.Кондьовци и Азиси са просто позор за нацията ни.Това опетнява чистата българска музика

Не знам как не те е срам да си признаеш такова нещо.Та това е позор и смехотворно

Срам и позор е съществуването ти - комплексиран нещастнико. Според теб (превеждам) смърт, черно, готика, смилане, прогресив (тва не му е много мястото тука), война, сила, вършеене са чистата българска музика? Според мен мястото им е на сметището в Суходол, най-малко на заглавията им. И единственото от което се срамувам и е позорно, е че ти си поствал в тема, в която и аз. Позор е, че си толкова ограничен и тъп. Когато ми покажеш диплома за господ - тогава се опитвай да налагаш тъпите си мнения.

Профил WWW

Заглавие: ебем му заглавието
Публикувано на: 20 Яну 2005 19:21

Такиа сте ми позьорчета, че чак ме е срам да ви чета постовете.
Въпреки, че подозирам, че Пръч не е поза, а си е тъп по принцип.
Нищо, той не е виновен. Просто такоф се е родил :?

Аватар
Заглавие: Re: ебем му заглавието
Публикувано на: 20 Яну 2005 19:29

dsn- написа:
Такиа сте ми позьорчета, че чак ме е срам да ви чета постовете.
Въпреки, че подозирам, че Пръч не е поза, а си е тъп по принцип.
Нищо, той не е виновен. Просто такоф се е родил :?

А ти такОФ ще си и отидеш, което е по-лошото.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 20:05

И в тази тема се убедих - Bethrezen , е едно от най-жалките , тесногръди и прости идиотчета в тоя форум . Писна ми да му обяснявам защо , най-малкото защото винаги като искам да му покажа къде бърка той повече не влиза в темата ( не заради мен , а защото и той се прави на интересен като си мисли че винаги е прав , и като се изсере в някоя тема не влиза повече , както и некои други недорасляци тук ).
Метъл - пак повече бива от чалгата . От време на време , по малко хеви нема лошо . Виж лайна като треш метъла и нео метъла са доста смръдливи ...
Чалга - не мога да разбера едно ... Преди време всичко живо я псуваше тая музика , са всичко живо я слуша . Баси и селския манталитет !

Мейдън - ебати и снимката на Айрън Мейдън си изкопал :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 20:15

slim_k написа:
И в тази тема се убедих - Bethrezen , е едно от най-жалките , тесногръди и прости идиотчета в тоя форум . Писна ми да му обяснявам защо , най-малкото защото винаги като искам да му покажа къде бърка той повече не влиза в темата ( не заради мен , а защото и той се прави на интересен като си мисли че винаги е прав , и като се изсере в някоя тема не влиза повече , както и некои други недорасляци тук ).
Метъл - пак повече бива от чалгата . От време на време , по малко хеви нема лошо . Виж лайна като треш метъла и нео метъла са доста смръдливи ...
Чалга - не мога да разбера едно ... Преди време всичко живо я псуваше тая музика , са всичко живо я слуша . Баси и селския манталитет !

Идиотче - може, тесногръд - ще го преглътна, но жалък - вие рапърите сте жалки, как може да слушате музика, която ако я цензурираш няма нищо да ислезе.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 20:16

slim_k написа:

Нещо лошо ли има ???

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 23:23

Пръч написа:
Phaser написа:
БЕЗ Нео метъл.

Срам и позор е съществуването ти - комплексиран нещастнико. Според теб (превеждам) смърт, черно, готика, смилане, прогресив (тва не му е много мястото тука), война, сила, вършеене са чистата българска музика? Според мен мястото им е на сметището в Суходол, най-малко на заглавията им. И единственото от което се срамувам и е позорно, е че ти си поствал в тема, в която и аз. Позор е, че си толкова ограничен и тъп. Когато ми покажеш диплома за господ - тогава се опитвай да налагаш тъпите си мнения.

Няма да се очудя ако това на аватара ти е автопортрет
толкова ще ти отива.
слушай азиси и педераси
ти заприличваш на тях.
Това за смъртта,готика ..... си е вярно.Това си е начин на мислене.начин по който ти никога няма да мислиш.
Ще си останеш със ония мазните простотии.То толкова мазно че чак олио капе от колоните ми.
песните на ония разголени чалга певици(,които между другото в никакъв случай не са курви) са като в мазен детски лексикон.Кифленски изпълнения.Дори няма да се очудя ако си някое момиченце на 14-15 хлътнало по Глория,Десислава и бай мангау.

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 23:27

Добре че някой каза думите "нео метъл". Малко въпросче - песните от НФСУ 1 & 2 нео метъл ли се водят?Чувал съм такова определение,ако наистина е вярно,то има някаква надежда за метъла....

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 00:03

Phaser написа:
Пръч написа:
Phaser написа:
БЕЗ Нео метъл.

Няма да се очудя ако това на аватара ти е автопортрет
толкова ще ти отива.
слушай азиси и педераси
ти заприличваш на тях.
Това за смъртта,готика ..... си е вярно.Това си е начин на мислене.начин по който ти никога няма да мислиш.
Ще си останеш със ония мазните простотии.То толкова мазно че чак олио капе от колоните ми.
песните на ония разголени чалга певици(,които между другото в никакъв случай не са курви) са като в мазен детски лексикон.Кифленски изпълнения.Дори няма да се очудя ако си някое момиченце на 14-15 хлътнало по Глория,Десислава и бай мангау.

Чакай, по тая логика ти като слушаш "смърт" и "готика" си труп.

Да, никога няма да мисля на тази честота, просто ми е трудно да се наглася към честотата на стария ми модем - той беше само 56k full duplex с много бавен download.

Не си мисли че като си пуснал 2 пъти планета и познаваш целия фолк, където има неща по-стари от теб със сигурност. Ако говориш за комерса - той е основата на капиталистическо общество - ако не ти харесва, говори за комунизъм, не за черни метали. Ако искаш да знаеш аз гледах един път кречетало - не ми хареса. Това че не би се учудил не ме съмнява - ти не би се учудил на нищо, което няма death в заглавието. И пак ти повтарям - не си господ или някаква друга висша сила (въпреки че сигурно в някои от твоите песни ти твърдят че си).

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com