Автор |
Съобщение |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2005 21:38
ok, има. Ще те видим що за стока си. Гледай кво се изисква от темата, напиши "визитка" на своя герой и готви част. Защото редът ти скоро ще дойде, аз няма да се бавя много 
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
_[Moridin]_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2005 21:47
ok
vizitkata shte q imate do 8 sutrinta
puk drugoto kajete ot koga po4va da te4e moito vreme
taq ve4er shte mine byrzo smqnata  shte tvorq 
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2005 22:04
Ми може и от утре или други ден. Защото сега идва моя ред, а моята част е готова, така че ще я пусна за около час-два. После идва ред на следващия който мой ще си ти. Времето за пускане на част е 3 дни. Може да почваш и от сега. Препоръчвам ти го. И успех ти желая! Дано ни позасрамиш малко!
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2005 13:18
Ehhhh Ashman-e.....kyde se izgubi be 4owek...reda ti mina we4e....Pone kavi u4astwa6 li ili si se otkazal.....
Mi mai e wreme da kadja 4e e wreme HELLwINd da postne swoqta 4ast......
Do sledwa6tiq erpizod(toest dokato pak doide moq red) ostawa da pi6at:
HELLwINd
Traun
_[Moridin]_
W tozi red.....
Reda se promenq...Ot sledwa6toto "zawyrdene" reda we4e e takyw:
1Az
2Sentry
3Traun
4Revan`s Death
5AshmanBG(Ako o6te e u4astwa de...)
6HELLwINd
7_[Moridin]_(?)(4akame geroq ti)
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2005 13:48
HELLwINd написа: До час ще постна!
Mi ti we4e postna......Zna4i e red na Traun.....
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
|
|
|
|
 |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2005 16:35
Готово ,не много дълго ,но ми харесва.Сега как ще сме...._[Moridin]_ все още не е представил герой.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2005 17:25
Oh sq puk trqbwa da mislq kakwo 6te e "wajnoto sybitie".....
Mi wremeto na Morodin po4na da te4e...Za nego oba4e ima specqlna otstypka-4 dni 6toto trqbwa da si naprawi ui geroi.....
Kakto wijdama Ashman wse o6te ne se e poqwil.....6te byde naistina gadno ako se otkaje....
PS:Utre se wry6tama w Varna i po4wam da mislq po swoqta 4ast.....obe6tawam 4e 6te e ne6to grandiozno.....
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2005 03:23
Всички части ме накефиха на МАХ, особено тази на Traun, просто този меч... този gunblade ме изкефи супер много, даже реших какъв точно да е моят меч 
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
_[Moridin]_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2005 20:59
ops
moq red li e ve4e ?
imatego ytre
|
|
|
|
 |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2005 21:18
Героя или разказа? 
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
 |
_[Moridin]_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2005 21:21
ami i dvete az geroq samo trqbva da mu nabera infoto
a za razkaza mi trebe den
ama da znam da byrzam li ili imam oshte malko vreme 
|
|
|
|
 |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2005 18:57
*Кхъм* Мордрин изглежда срокът ти изтече ,но понеже нямаш регистриран герой може да си затворим очите-следващия!
|
|
|
|
 |
AshamanBG
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2005 21:08
С огромно съжаление ви казвам, че няма да мога да пиша тук, просто Химера-та ми обра цялот свободно време. Дори във форума не бях влизал близо седмица. Сори 
___________________________________ Until the day we meet...
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2005 11:38
Traun написа: *Кхъм* Мордрин изглежда срокът ти изтече ,но понеже нямаш регистриран герой може да си затворим очите-следващия!
Всъщност доколкото си спомням му дадох един ден бонус....Демек денес е последния му ден да постне героя и разказа.....Ама в случаи че не стане аз вече мисля по моята част....
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2005 12:19
Аз вчера говорих с него и той каза, че днес ще пусне част.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
_[Moridin]_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2005 23:24
Извинявам се на всички за закъснението но просто работя на 12 часа смени и ми е малко трудно
Име: Валенс
Клан: Ассемайт
Тип: Ангел на смърта
Създател: Силсила - Старейшина
История:
Роден през средновековието и израстнал в двореца на владетеля. През годините прекарани там си спечелва място в гвардията на краля. Благодарение на своята бързина и умения с меча бива избран да е един от хората, който поемат на свещенна воина срещу арабите. По време на кръстоносните походи, дълбоко в земите на арабите е пленен от клана Ассемайт. Прекарва седем години обучение, кроейки планове за отмъщение към похитителите на душата му. След като преминава успешно поставените му изпитания на духа и тялото е дарен с безсмъртието, в този момент съществуването му се променя коренно. Убиъството става цел на "живота" му, с годините осъваршенства своите умения тази насока , което му носи прозвището Ангел на сърта в тази насока. По това време решава че е дошъл момента да отмъсти за своята съдба. Прави го по единствения разресшен начин, предизвиква своя създател и учител на дуел. Битката е дълга и успорвана, често изхода изглежда не е в полза на Валенс но с хотрост и находчивост успява да победи своя противник. Обезпокоени останалите стареишини решават да го изпратят обратно по родните му места.
Описание: Строен мъж на олколо 25-30 г. висок около 180 см. с дълга руса, почти бяла коса. Предимно се облича в семпли и удобни черни дрехи.
Ускорение: ++++
Невидимост: ++
Изкуството на смърта: ++
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2005 00:35
Оооо не не не май френдове тая няма да я бъде
Искам и аз!!
Каква е работата... играя играта която ме побърка от зарибявка, едва ми върви в града ми насича зверски, зарежда ми по минута-две, но още не съм я изтрил, а геройски я играя... и да не се включа в РПГ-то!?
Значи само ЧЕ... сега имам да пиша доклад по геограаафияяя и не знам кога ще съм готов, най вероятно пак няма да спя тая вечер, а на сутринта ще цакам 3-4 нес кафета (имам 5 отатък точно за такива случаи) и разбира се утре в часовете ще се спи (от понеделник проспивам даскало просто няма кога да се наспи човек...) това какво харесвам е по-важно от живота ми я!
Така че ще се постарая да пост-на едно описанийце, а вие вече ако ме искате - искате 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2005 00:42
Яко описание _[Moridin]_!!!
Екс, аз нямам нищо против да се включиш, надявам се и другите да нямат.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2005 00:52
Йеее емии супер значи мерси и аз този пост ще го ЕДИТна после на описание 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|