Ето малко бисери и от мен.
Значи(знам че не се почва така ама...) идва оня ден охраната в класната ни стая в голямото междучасие и пита:
- Искам хубаво да си помислите и да ми кажете кой си е загубил ключовете в дамската тоалетна.
В този момент влиза кътила на даскалото и чува всичко,а охраната се изцепва.
- Моля-питаме ние в учудваме,а той повтаря и казва гордо.
- Аз ги намерих!-и се бие в гърдите с пръст.
И Георги(кътила) избухва.
- Аааа,ушевия се издаде.Всички разбрахме че пикае клекнал.
Обаче тъпата охрана не загрява и пак пита същото,нищо че всички му се смеем.В тоя момент не издържам и питам:
- А ве ушат,ти кво правиш там?
Последва нова вълна от смях,а явно релетата на тъпанара зацепиха и оня се изпари веднага.
А сега малко от дирекцията:
След бой между две момичета-Елена и Камелия-ни викат като свидетели в дирекцията.Разпитват ни и стигат до Георги.
- Какво видя ти.
И той почва:
- Ами аз видях какво се случи второто междучасие,какво се случило в първото не знам.
- По същество - прекъсва го директора.
- Та двете бяха тръгнали да излизат извън даскало защото пушат.Елена пущи Бяло Виктоеи да кажа за протокола
.Та двете вървяха нормално една до друга.Е малко се клатиха ей така(показва).Стигнаха до входа на училище където Камелия се спря.Елена явно от добри чувства й каза да излезе и се опита да я изблъска за да не пуши в двора.В този момент камели я ритна.
- Защо я ритна?
- Ами незнам,явно това е някакъв стар обичай за отблагодаряване.Та След тези ритници Елена хвана Камелия за косата и я събори на земята,и измете асфалта пред входа с нея.
- А това защо?-пита пак директора.
- Ами явно това е било продължението на ритуала и това се е очаквало от Елена в крайна сметка.Та в края на краищата явно всичко е било от добри чувства и от стремеж да се запази репутацията на училището като не се пуши в двора.