От около една седмица в UK вали нещо като градушка от ужасяващи истории за това как през последните 20 години момичета, често пъти на по 12-13 годишна възраст са били систематично сексуално малтретирани от "азиатски мъже" - има се предвид пакистанци. Скандалът се развихря след "разкритията" че британската полиция , както и медиите не са давали гласност на всичките тези десетки хиляди случаи през последните 20 години, за да не се подклажда "ислямофобия".
Само дето разкритията не са от сега. Аз лично писах за това в този форум преди поне 4-5 години. Тогава всички се изредихте да ми обяснявате как съм неграмотен расист, че го пиша
Даже бифшия фен на Атака, Зубро се появи от нищото да ми обяснява как съм крайно-десен фашист и как в Англия имало много повече бели педофили
Е макар и със закъснение, истината излезе наяве.
Впрочем, вчера Зуки заяви че премахва "Факт чекърите" от платформите си и ще премине към система от изкуствен интелект и "бележки на общността" по примера на "Х". Това което той каза е в прав текст е това което аз ви говорех преди 4-5 години. Че "Факт-чекърите" са пристрастни, крайно-леви активисти, чиято дейност се е превърнала не в пазене на истината, а в политическа цензура (негови думи не мой).
Та така братя.