Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 11 Сеп 2021 21:24
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 13 Сеп 2021 20:10
Моя приятел белгиеца си купи кола... За 3 седмици има вече две ПТП-та. Не знам какво да го правя, ходя само на местопроизшествията да му попълвам двустранните протоколи. Проблема е че го раздава малко "бърз и яростен" обаче явно е свикнал той да е джигита, а пък другите да са дисциплинирани. Тука обаче не е така. Притеснявам се че или ще пострада или ще си изяде боя накрая или и двете.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 13 Сеп 2021 21:23
Лесно е да се правиш на джигит в Белгия, но тук... The weak are meat, and the strong do eat.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 13 Сеп 2021 23:00
Е, нали идва от цивилизована страна, какво е това джигитстване и т.н.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 14 Сеп 2021 10:14
Аре ся, и на запад на много хора им се джигитства, обаче това желание е в постоянна борба с нежеланието за плащане на солени глоби, които там трудно се разминават. Тука няма такава дилема, а и съм забелязал че джигитстването наистина привлича други джигити - например почти секи път кат се кача на спарк и реша да се изкефя на ускорението се намира по некой дебил с "бенве" дето да го вземе присърце и да почне да се дърпа с мен...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 14 Сеп 2021 10:45
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 14 Сеп 2021 16:59
Започнаха нов строеж, точно от другата страна на улицата. Колата вече абсолютно не може да се задържи чиста за повече от 10 минути.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 14 Сеп 2021 18:09
Аз това лято всеки месец, почти, ходих да я мия и след няколко дена пак ставаше леш.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 14 Сеп 2021 20:02
Това лято стигнах до заключението, че не съм си мил колата от миналото лято Автомивката, която ми беше удобна, се напълни с абсолютни мърлячи и спрях да ходя. Вероятно скоро ще я измия главно заради пясъка от морето.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 15 Сеп 2021 16:31
От доста време чаках с нетърпение момента, в които и аз ще постна в тази тема по същество: Искаше ми се да е някоя Тойота, но имаше неща, на които доста държахме и които в тоя ценови клас, дето гледаме, просто нямаше как да се изпълнят. Това е автоматик (по-точно роботизирана механична кутия, но далеч не е такава трагедия, каквато я изкарват), 60К километра с безупречна поддръжка само в официален сервиз. Външният вид беше последното, по което съм съдил при избора си. Разбирам, че някои хора остро не ги кефи пластмасарията, но като теглих чертата и установих, че това ще се взима, се замислих колко я харесвам на външен вид всъщност. Всичко останало по улиците ми се струва скучно в сравнение
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 15 Сеп 2021 16:47
Честито
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 15 Сеп 2021 16:49
Честито, със здраве да си я караш
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 15 Сеп 2021 22:53
Честито, дано не е типична французойка
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 15 Сеп 2021 23:13
Честито и безаварийно! Окачването като на традиционен Ситроен ли е или нямаш представа?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 16 Сеп 2021 08:49
Мерси, момчета.
Този модел на Кактуса (pre-facelift) е със стандартно окачване и няма никакви хидравлики, въздушни възглавници и т.н. Иначе пак вози много меко.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 16 Сеп 2021 09:33
Мене пък дизайните на това поколение ситроени точно мега много ме кефят, супер фънки са. Айде леко и безаварийно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 16 Сеп 2021 10:15
Как така няма въздушни възглавници?
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 16 Сеп 2021 11:19
Честито, да се търкаля много и безаварийно. The Arrow написа: Как така няма въздушни възглавници? По окачването?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 16 Сеп 2021 11:56
Gen.Toast написа: Честито, да се търкаля много и безаварийно. The Arrow написа: Как така няма въздушни възглавници? По окачването? Аа, аз си мислех че става дума за тия вътре дето са
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 16 Сеп 2021 12:06
Не, по начало "класическите ситроени" са известни с уникалното си окачване, което има някаква специална хидравлика и не знам си още какво. Тази технология е уникална само за Ситроен. Обаче си има недостатъците, че ако изтече маслото си оставаш на пътя. Но в както Морко вече обясня, явно тук си става дума за нормално окачване.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|