Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 10:57
Аз не съм гласувал за ГЕРБ, но съм гласувал за Ред, законност и справедливост.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 11:01
И после вика "Аз не съм гласувал за ГЕРБ"...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 11:10
бтв, Сам, има ли някъв начин да се ресетне тази анкета? Щото би било интересно да видим настроенията към този момент под такава форма, а в темата има достатъчно много дискусии, че да правим нова п.с. Факта, че С. Витков води (за което и аз съм виновен :Д), е доста абсурден хахаха. Този човек последните години напълно изплиска легена и гледам да се абстрахирам от политическите му идеи, когато посещавам негови концерти
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 11:10
Когато Корнелия Нинова е по-дясна от ДБ. ДБ, които твърдят че са десни, не реагираха по никакъв начин на ултра-левичарските позиции на Слави Трифонов изказани пред френския вестник "Монд". В това интервю, ние имаме редкия шанс да разберем какви всъщност за възгледите на човека, който има шанса да оглави водещата политическа сила след изборите в неделя. Най-скандалната част от интервюто (скандална в смисъл, ако поне малко се опитвате да се преструвате, че сте десни), според Трифонов ЕС трябва да се превърне в държава, а не в съюз от суверени държави, за да ни предпази от лидери като Виктор Орбан, който забрани LGBT пропагандата за деца. Първо - изключително притеснително е едно такова изказване. Второ - от ДБ - вероятния коалиционен партньор на ИТН имат същото наум. Корнелия Нинова (от всички хора) излезе с най-дясно-консервативната позиция по случая: Цитат: „Призовавам всичко лидери на партии: колкото и да сме различни, да гарантираме националния суверенитет и независимост на България. Да запазим своята териториална цялост и идентичност. Да изпълняваме Конституцията на Република България, която не позволява ратификацията на Истанбулската конвенция като противоконституционна“, каза Корнелия Нинова. https://www.facebook.com/NinovaKorneliy ... 3376601929https://www.24chasa.bg/novini/article/9964999
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 11:13
Споко, няма да станем съединени европейски щати. Но е хубаво да сме по-обединени, за да не се допускат неща като Орбан, ББ и там полските драми също
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 11:25
denik написа: бтв, Сам, има ли някъв начин да се ресетне тази анкета? Щото би било интересно да видим настроенията към този момент под такава форма, а в темата има достатъчно много дискусии, че да правим нова Може, лесно е, но все пак мисля, че е по-добре да се направи нова. Текущата анкета отразява настроенията към момента на нейното пускане все пак. Един вид малък исторически архив. Затова мисля, че е по-редно да се направи нова. Или пък да ви запиша резултатите и да рестартирам анкетата?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 11:29
Ми тя тая анкета е от преди 10 години и далеч не е релевантна по никакъв начин... в смисъл.. не знам дали въобще носи някаква стойност, освен носталгия по крехките ни мозъци обладани от С. Витков, В. Сидеров и Р. Плевнелиев
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 12:35
То да се ресетне убаво, ма нали тряя се нагласят сегашните кандидати и въобще непрезидентски избори, коет някак не ми звучи кат работа за админа, май верно по-добре нова?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Юли 2021 13:11
Е то изборите са другия ден, малко късно за анкета. Така и така повечето тука ще гласуваме за ДБ, най-вероятно.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Юли 2021 12:06
По-късно ще напиша задълбочен и професионален анализ момчета, знам че го очаквате. Сега просто влизам за да кажа, че се наслаждавам на бът-хъртнатите коментари в "Дневник". Красота
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 18 Юли 2021 14:24
The Wolf написа: Поздрав за Андрю с поредната доказана лъжа на ВМРО-ОВЦИ. Явно все по-малко глупаци им се връзват на кретениите, което е повече от добре https://fakti.bg/bulgaria/596571-predve ... azaha-6610Сега отвори речника и виж значението на думата "лъжа"
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 18 Юли 2021 15:21
Liberty написа: The Wolf написа: Поздрав за Андрю с поредната доказана лъжа на ВМРО-ОВЦИ. Явно все по-малко глупаци им се връзват на кретениите, което е повече от добре https://fakti.bg/bulgaria/596571-predve ... azaha-6610Сега отвори речника и виж значението на думата "лъжа" Нека заменим думата с "умишлено направена погрешна прогноза" с цел повечко гласове от патриотично настроени люде
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 19 Юли 2021 19:08
The Wolf написа: Нека заменим думата с "умишлено направена погрешна прогноза" с цел повечко гласове от патриотично настроени люде Всъщност, ако прочетеш статията, за кое точно не е прав Каракачанов? Цитат: Той сметна в студиото, че 121 секции (всъщност бяха открити 112) в Турция при 35 на изборите от 4 април означавали 120 хил. гласа. 112 секции спрямо 35 си е повече от три пъти увеличение на секциите. Това, че Ердоган не е решил да се напъне на тези избори по никакъв начин не намалява неговия потенциал да го направи в бъдеще. Това е все едно да си оставиш къщата отключена и никой да не влезе същата вечер. Може, но все пак не е разумно да си оставяш къщата отключена. Цитат: Дaвaмe възмoжнocт нa eднa cъceднa държaвa, към кoятo oт Eврoпeйcкия cъюз имa критики пo oтнoшeниe и нa прaвaтa нa чoвeкa, нa дeмoкрaциятa и тaкa нaтaтък дa oргaнизирa избoри зa бългaрcкия пaрлaмeнт. Абсолютно. Цитат: Изceлничecкитe oргaнизaции oфициaлнo ce вoдят нa бюджeт към тяхнoтo външнo миниcтeрcтвo, a вcъщнocт ce ръкoвoдят oт тeхнитe cлужби зa cигурнocт. Тoвa e тaйнa, кoятo и дeцaтa в дeтcкaтa грaдинa знaят. Да. С две думи, даваме повече лостове на Ердоган да се намесва във вътрешните ни работи или най-малкото улесняваме задачата му, ако се приеме, че тези лостове той си ги има така или иначе.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 22 Юли 2021 13:54
На Каракачан сметчиците ще излязат верни, когато ти се навиеш да ми дадеш 50% от 80 хиляди лева, аз ти върна 90% от десет хиляди лева, и в крайна сметка ти излезеш на печалба от сделката
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 22 Юли 2021 21:34
Ето за това имаме нужда от един Каракачанов във всяко правителство. Ще се усетите, ама ще е късно либе за китка:
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Юли 2021 19:45
Когато ДПС даваше гръб на Герб при гласуванията на определени закони къде беше Каракачан? Да не би да беше зает да разпродава военните имоти на безценица и да подписва договори, които даже не е чел? Прав си, късно е либе за китка, но не е късно да станеш за смях
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 23 Юли 2021 23:07
Изглежда комунистическият урунгел Бойко Рашков е новият любимец на "демократичната общност" в България. Нямам думи...
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 25 Юли 2021 18:35
И аз съм възмутен от това. На кого ни остави, Каракачан
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 25 Юли 2021 22:47
Андро, имаш ли портрет на Каракачанов у вас?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|