Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 11:48
Serious Sam написа: Пича си се кефи на анимета Вероятно това е причината да съм му виждал не повече от 3 поста и то когато е писал нещо извън аниме темата
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 13:13
Пичове, да ви се похваля, завърших си бакалавъра :Д След 4 години късане при една и съща преподавателка, най-после преборих СУ. Чувствам се като пича от Shawshank Redemption като изпълзя през тръбата.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 14:56
Ти ли беше тъп или тая беше адско изчадие? Питам, щото има хора, дето ги късат по много пъти и на листовки... Ии честито
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 15:03
Мен на листовките ме късаха няколко пъти защото не можах да запомня някакви въпроси за скутерчетата или нещо такова и винаги там губих точки. Защото нали със същата категория караш и скутерчета, мисля че се казваха. Ама поне после практиката си я взех от един път. Иначе честито на Хърфа, и аз с триста зора минах едни тъпи курсови работи
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 15:05
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 15:08
Admiral General Hurf написа: Пичове, да ви се похваля, завърших си бакалавъра :Д След 4 години късане при една и съща преподавателка, най-после преборих СУ. Чувствам се като пича от Shawshank Redemption като изпълзя през тръбата. Тва беше най-доброто сравнение на българското образование коет съм виждал. Почерпи се една виртуална бира от мен. Шофьорските и аз ги минах от първия път, ама малко след мен май затрудниха малко нещата, удължиха кормуването, етц, та не знам кой кога е минал. Аз съм шофьор реколта 2008. Звучи абсурдно отдавна, ма по-близко няма да става.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 19:55
Мерси пичове, да сте живи и здрави! Gipo написа: Ти ли беше тъп или тая беше адско изчадие? Питам, щото има хора, дето ги късат по много пъти и на листовки... По малко и от двете :Д От една страна, тая психология дето завърших, записах щото на 19 бях развейпрах без идея какво да правя с живота си, та не се старах много. От друга, професорката е печално известна във факултета като най-страшната. Двете неща не се комбинираха добре. Листовките ги минах от първия път, ма наизуст, затова ме късаха на кормуването за нарушения :Д
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2021 23:52
Поздрави, Хърф! Аз пък забатачих магистратурата, в смисъл научих много от нея и ми помогна и с професионалното развитие, но в крайна сметка ми останаха 2-3 изпита и не я завърших Мислих около ковид локдауна миналата година да я доизкарам, ама ме домързя Иначе, аз нито с листовките, нито с кормуването имах проблеми и съм голям гъзар ддз Ама идвайки от град с много лек трафик, когато започнах да шофирам в София ми беше много стрес.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Юли 2021 02:38
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Юли 2021 09:43
Аз не съм сигурен как е възможно някой да не си вземе листовките от първият път, аз ги взех точно като въведоха таблетите и ги направих за 15 минути. Имах една грешка и това е със сигурност въпросът за максималната скорост при теглене на кола на буксир, все още не го знам това и не ми се е налагало да го знам. Кормуването е друга бира, там ме скъсаха 2 пъти, един път понеже минах на жълто, другият понеже ме засече автобус. После го взех като няколко пъти тръгнах на втора
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Юли 2021 14:06
Gipo написа: Спомням си, че и преди си го разказвал това
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Юли 2021 22:36
Специален поздрав за Liberty по повод 2021ят РД на САЩ USA! USA! USA!
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Юли 2021 10:11
Gen.Toast написа: Специален поздрав за Liberty по повод 2021ят РД на САЩ USA! USA! USA! 245 РД
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Юли 2021 12:09
Тъпчо На 4ти Юли в година 0 от яйце на белоглав орел се излюпил Джордж Вашингтон, малко след това той изобретил свободата, Colt Peacemaker, ябълковият пай и свободата. С тези средства изгонил англичаните и мексиканците от 13те колонии и САЩ станала най-великата дъжава.
USA! USA! USA!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Юли 2021 14:49
Много добре се заговорихме, защото я няма гнидата да пречи
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Юли 2021 22:58
И аз малко ъпнах скила с моделите
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2021 20:09
Видях Евгени Минчев пиян на мотика на стълбите на метрото на СУ да се прегръща с някакъв младеж Забавна картинка беше. Виждал съм го още 2-3 пъти в центъра, винаги прилежен. Какво беше това сега...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2021 20:13
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2021 20:52
Маце Борко написа: И аз малко ъпнах скила с моделите И аз неотдавна завърших няколко за D&D 5e, но нещо не мога да намеря най-добрите снимки на всяка една за жалост - поне има на друида ми и повечето му wild shapes.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Окт 2021 23:01
Обвземат ме някакви настроения и искам срива в социалните мрежи на фейсбук да не се оправи никога и да спрем веднъж завинаги с инфлуенсърите и свободното разпространяване на фалшиви новини.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|