Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори?

Меглена Кунева (Инициативен комитет)    12%  12%  [ 10 ]
 Росен Плевненлиев (ГЕРБ)    19%  19%  [ 16 ]
 Сали Шабан Ибрям (Национално движение "Единство")    2%  2%  [ 2 ]
 Румен Христов (СДС)    4%  4%  [ 3 ]
 Мария Капон (ЕНП)    2%  2%  [ 2 ]
 Стефан Солаков (Национален фронт за спасение на Б-я)    1%  1%  [ 1 ]
 Ивайло Калфин (БСП)    13%  13%  [ 11 ]
 Волен Сидеров (Атака)    20%  20%  [ 17 ]
 Алексей Петров (инициативен комитет)    1%  1%  [ 1 ]
 Николай Ненчев (БЗНС)    0%  0%  [ 0 ]
 Атанас Семов (РЗС)    1%  1%  [ 1 ]
 Павел Чернев (Партия за хората от народа)    0%  0%  [ 0 ]
 Димитар Куцаров (Инициативен комитет)    0%  0%  [ 0 ]
 Красимир Каракачанов (ВМРО)    0%  0%  [ 0 ]
 Андрей Чобанов (Българска демократична общност)    0%  0%  [ 0 ]
 Николай Василев (Инициативен комитет)    0%  0%  [ 0 ]
 Светослав Витков (Инициативен комитет)    23%  23%  [ 19 ]
 Венцислав Йосифов (Инициативен комитет)    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 83
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 29 Апр 2021 23:23

В крайна сметка, май се оказа че си е било наред всичко, даже компанията-производител на машините са завели дело срещу Джулияни за клевета. А вчера рано сутринта офиса му е бил атакуван от ФБР.

Не ме разбирай погрешно, не съм фен на Байдън, но дано това което прави да устройва всички, както обикновените хора, така и предприемачите и големия бизнес.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 29 Апр 2021 23:29

Това с Джулияни е пълна простотия и си е чиста бухалка на властта срещу опозицията. Типични болшевики.

Но да се върнем на темата, понеже някой попита за източник. Източници колко щеш, промените засягат и "дистанционно гласуване" и други такива глупости:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31219124.html

Прието е на първо четене де, не е още на 100% сигурно.

И понеже стана дума за ВМРО ето повода за техния протест:

Цитат:
Законопроектът предвижда още отпадане на ограниченията за разкриване на избирателни секции в страни извън Европейския съюз. Досега в Турция, САЩ и Великобритания, които бяха засегнати най-много от това ограничение, максималният брой секции, които българската държава разкриваше, бяха 35. Текстовете, предложени от "Има такъв народ", облекчават и процедурите по разкриване на нови пунктове за гласуване.

Това решение главно е в полза на ДПС. Донякъде и на "умно красивите" и на "чалгарите" защото техния вот също идва от чужбина. Но Доган е основния печеливш, ако се чудите.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2021 09:20

Андрей, какво мислиш за Възраждане?

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 30 Апр 2021 16:59

Liberty написа:
Но да се върнем на темата, понеже някой попита за източник. Източници колко щеш, промените засягат и "дистанционно гласуване" и други такива глупости:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31219124.html

Прието е на първо четене де, не е още на 100% сигурно.

Андрю, както винаги не си запознат и си назад с информацията. И то с близо две-три седмици :D Образовай се, после мрънкай за ВМРО :)
https://www.mediapool.bg/sled-srednosht ... 21386.html

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2021 22:48

The Arrow написа:

Това на Коста Копейкин партията ли беше? Още преди 10 години помня, че водех разгорещени спорове с него в коментарите на личния му блог, за това че не може да твърдиш че си националист и да си такъв продънен русофил. Тогава той беше член на ВМРО. Факта, че такива като него са вън от организацията, показва че тя се движи в правилната посока. :live:

Цитат:
Андрю, както винаги не си запознат и си назад с информацията. И то с близо две-три седмици :D Образовай се, после мрънкай за ВМРО :)

Кое е по-различно от това което аз казах? Очевидно машините си остават. От написаното излиза, че не са приели за секциите в чужбина за следващите избори, но принципно въпроса си остава.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2021 23:15

Liberty написа:
The Arrow написа:

Това на Коста Копейкин партията ли беше? Още преди 10 години помня, че водех разгорещени спорове с него в коментарите на личния му блог, за това че не може да твърдиш че си националист и да си такъв продънен русофил. Тогава той беше член на ВМРО. Факта, че такива като него са вън от организацията, показва че тя се движи в правилната посока. :live:

Аз се плаша колко много хора са облъчили тези или поне онлайн.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2021 02:52

Тоя от възраждане ако не друго поне доста добре е ориентиран как да си прави рекламата/агитацията. Ако трябва да съм честен някои от нещата които говори се харесват и от мен, ама не бих гласувал за него заради другите нещо които не ми допадат. Каналът му в youtube е вървежен с тенденцията да стане още по-вървежен. Другите политици разчитат още на плакати разлепени по мегданите на селата и не осъзнават, че политиците на бъдещето са интернет инфлуенсърите. В близкото бъдеще Слави ако не стане премиер то ще е само защото не иска. Не говоря за Трифонов ами за клашъра :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2021 09:59

vanmx написа:
Ако трябва да съм честен някои от нещата които говори се харесват и от мен, ама не бих гласувал за него заради другите нещо които не ми допадат.

Общо взето, това. Подкрепям ги за две-три неща, но като цяло са ми прекалено крайни за моя вкус. А и тоя индивид Пасков ме дразни и ядосва страшно много как манипулира хората, че нямало ковид и т.н.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2021 17:35

Liberty написа:
Цитат:

Кое е по-различно от това което аз казах? Очевидно машините си остават. От написаното излиза, че не са приели за секциите в чужбина за следващите избори, но принципно въпроса си остава.

По-различното е, че изнесе остаряла информация отпреди две седмици. По времето, в което пусна този пост промените вече бяха приети на второ четене. Приеха да има неограничен брой секции в чужбина, но няма да има обособен избирателен район "Чужбина".

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 05 Май 2021 10:47

Пуснах за Демократична България на основните избори, сега мисля пак за тях да пусна, просто защото дори да са боклуци, поне първия мандат се надявам да го дават по-плахо с краденето и по-продуктивно, за да си прикриват краденето. Проблемът ми е, че нямам доверие на никой политик, което прави гласуването ми общо взето безмислено.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2021 22:55

Поздрави за Андрей: https://www.facebook.com/radan.kanev/po ... 6707687636

Цитат:
7. Демократична България е преграда пред нова популистка вълна, както и пред левичарския популизъм.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2021 13:32

The Arrow написа:
Поздрави за Андрей: https://www.facebook.com/radan.kanev/po ... 6707687636

Цитат:
7. Демократична България е преграда пред нова популистка вълна, както и пред левичарския популизъм.

Мерси, отидох специално да му ударя едно смеещо се човече на поста.

Иначе ще ти обърна внимание на няколко факта. Като евро депутат лично Радан Кънев гласува по редица въпроси заедно с левичарите в евро-парламента. Той гласува ЗА расистката декларация на ЕС във връзка с Джордж Флойд и последвалите събития в която се призоваваше всички ние вкупом да си посипем главите с пепел защото сме бели хора. Нищо че докато робите са били карани в Америка собствената му страна на този е била под турско робство, а днешните турци нямат ни най-малко намерение да приемат декларации с които да се извинят на народите които са поробили. Те даже не искат да признаят арменския геноцид.

Партията на този е "ЗА" Истамбулската конвенция, която както вече обяснихме е благовиден предлог за прокарване и финансиране на краен феминизъм и джендър идеология (джендър теория - за тези които термина ги дразни).

Когато левичарите в България инициираха клеветническа кампания срещу собствената си страна в Евро-парламента ДБ и в частност Радан Кънев ги подкрепиха.
Въпросната "декларация срещу корупцията" беше благовиден предлог за левичарска атака срещу относително консервативните позиции на страната ни по въпроси като приема на "бежанци" и масовата емиграция, джендър идеологията и крайния феминизъм, признаването на македонско малцинство в България и др.
Тогава ЕНП (Европейската Народна Партия) към чиято група се числят ГЕРБ, но също и ДБ, подеха инициатива за корекции в декларацията в която да бъдат премахнати левичарските подмолни кинжали, които нямат отношение към борбата с корупцията и реформата в съдебната система (формално повода за тази декларация). Въпреки че е член на ЕНП, ДБ и техния депутат Радан Кънев гласуваха против корекциите с изключение на македонския въпрос. Радан Кънев гласува заедно с евро-депутатите от БСП и ДПС, докато депутатите от ГЕРБ и ВМРО опитаха да защитят страната си от левичарското попълзновение.

Правя всичкото това усилие защото искам да се знае че ДБ са ляво-либерална партия. Подчертавам ДБ НЕ СА десни. Всеки си има право на мнение и на позиции. Ето Ерик и Валентин имат по-скоро ляво-либерални възгледи, за тях е подходящо да гласуват за ДБ. Почти всичките по-активни привърженици на ДБ са точно такива и партията дори да не е завършила формирането на идеологическия си облик тя неминуемо ще трябва да следва електората си. Понеже знам че си човек с по-скоро дясно-консервативни възгледи ти казвам, че ти няма смисъл да гласуваш за ДБ. Може да подкрепиш ГЕРБ - членове на ЕНП (не само на думи) или по-добрия вариант ВМРО. При всичките им недостатъци това е положението.

Предлагам ти да си направиш следния експериметн. Отвори фейсбук списъка си с приятели и виж тия дето са с "23" на профилната снимка. Питай всеки един от тях какво мисли за Доналд Тръмп и тогава си направи сам извода що за партия са.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2021 16:19

Братле, гласувам за ДБ защото им се доверявам да направят успешна съдебна/администравна реформа. Бидейки човек, който иска да се занимава с бизнес, тука от/в България (макар и онлайн), не ми се иска един ден да идват да ми искат отчисления или нещо такова. Макар че, до колкото съм наясно, ИТ и съпътстващите го бизнеси не ги пипат май.

Гледаш ли Яне Янев каква информация изнесе? Нещо страшно е просто.

А Тръмп и републиканците малко ме разочароваха, честно казано, не знам дали още съм на тяхна страна, но със сигурност не подкрепям и Байдън. Единственото, което ме интересува е икономиката им и фондовата им борса да вървят нагоре. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2021 12:04

Liberty написа:
Понеже знам че си човек с по-скоро дясно-консервативни възгледи ти казвам, че ти няма смисъл да гласуваш за ДБ. Може да подкрепиш ГЕРБ - членове на ЕНП (не само на думи) или по-добрия вариант ВМРО. При всичките им недостатъци това е положението.

А понеже Андрейката е малоумник, аз ти казвам акъл от него да не взимаш. Още повече ако искаш да ставаш успешен бизнесмен. Герб и ВМРО били десни - абе, какво да говорим, неадекватност на макс.

Да не забравя - вчера Герб се изложиха в Благоевград, а след няколко дни - следва да се изложат в цялата страна, защото само идиоти останаха да им вярват вече, заедно с платените некадърници и манговците от махалата :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2021 12:57

The Wolf написа:
Liberty написа:
Понеже знам че си човек с по-скоро дясно-консервативни възгледи ти казвам, че ти няма смисъл да гласуваш за ДБ. Може да подкрепиш ГЕРБ - членове на ЕНП (не само на думи) или по-добрия вариант ВМРО. При всичките им недостатъци това е положението.

А понеже Андрейката е малоумник, аз ти казвам акъл от него да не взимаш. Още повече ако искаш да ставаш успешен бизнесмен. Герб и ВМРО били десни - абе, какво да говорим, неадекватност на макс.

Да не забравя - вчера Герб се изложиха в Благоевград, а след няколко дни - следва да се изложат в цялата страна, защото само идиоти останаха да им вярват вече, заедно с платените некадърници и манговците от махалата :)

Споко, никога през живота си не съм си помислял да гласувам за ГЕРБ или ВМРО. Акъл за бизнес, особено в мойта сфера (изграждане, оптимизация и развитие на сайтове на различни тематики), не бих взел от никой тука, просто си лафим.

Възгледите ми накратко са подобни като на оригиналното СДС от началото на 90те и към този момент смятам, че ДБ е най-близко до това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2021 13:13

Еми точно де, те оригиналното СДС са в съюз с ГЕРБ в момента. :lol: Значи сам си отговори на въпроса :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2021 13:28

Само дето много добре знаеш, че това не е оригиналното СДС :lol: а жалки останки, които съществуват само документално :lol: И ето още една причина поради, които не бих гласувал за ГЕРБ-ВМРО:

Не съм фен на Цанов(и намеците за евентуален приятелски огън), но този случай ясно показва некадърността на доскорошните управляващи. Дано никога не се връщат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2021 21:25

Доскорошните управляващи , особено в последните 4 години, направиха изключително много за българската армия, нейното превъоръжаване и нейната боеготовност.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2021 21:47

Liberty написа:
Доскорошните управляващи , особено в последните 4 години, направиха изключително много за българската армия, нейното превъоръжаване и нейната боеготовност.

Да, като подписваха неизгодни сделки за държавата. ОК, нека да е американска техника и аз съм им фен, ама това е ебати неизгодната сделка за нас, не мислиш ли?

Наскоро попаднах на информация от стари новини от преди 15 години някъде, че са ни предлагали много по-съвременна техника на горе долу същите пари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2021 15:35

Liberty написа:

Кои са тия? Ония, които изобщо няма да влязат в парламента или другите, които лъжат и мажат на всеки брифинг, като не успяват да изрекат всичките си лъжи наведнъж и правят по два-три брифинга, за да не пропуснат да кажат някоя кретения?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com