Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Май 2021 10:58
Това да отчетеш неоспоримите факти, че цска е отбор посмешище (начин на създаване, подбутване, оцеляване чрез претопяване и какво ли още не) и че не е правилно да напишеш "шампион", при положение, че са взели купата, не те прави левскар 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 05 Юни 2021 23:37
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Юни 2021 11:40
Ако някой се интересува от европейското, тук програмата е подробно описана: https://corner.dir.bg/futbol/evro-2020- ... a-programa
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Юни 2021 16:59
Хора, дайте да си спретнем игра с прогнози за европейското. Да видим кой е най-големият късметлия измежду нас 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юни 2021 08:53
А̶й̶д̶е̶!̶ ̶Н̶а̶м̶е̶р̶и̶х̶ ̶в̶ ̶с̶а̶й̶т̶а̶ ̶н̶а̶ ̶у̶е̶ф̶а̶ ̶е̶д̶и̶н̶ ̶п̶р̶е̶д̶и̶к̶т̶о̶р̶,̶ ̶с̶а̶м̶о̶ ̶ч̶е̶ ̶н̶е̶ ̶д̶а̶в̶а̶ ̶д̶а̶ ̶п̶р̶о̶г̶н̶о̶з̶и̶р̶а̶ш̶ ̶т̶о̶ч̶н̶и̶ ̶р̶е̶з̶у̶л̶т̶а̶т̶и̶ ̶в̶ ̶г̶р̶у̶п̶о̶в̶а̶т̶а̶ ̶ф̶а̶з̶а̶,̶ ̶а̶ ̶ч̶а̶к̶ ̶н̶а̶ ̶е̶л̶и̶м̶и̶н̶а̶ц̶и̶и̶т̶е̶ ̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶g̶a̶m̶i̶n̶g̶.̶u̶e̶f̶a̶.̶c̶o̶m̶/̶e̶n̶/̶u̶e̶f̶a̶e̶u̶r̶o̶2̶0̶2̶0̶t̶o̶u̶r̶n̶a̶m̶e̶n̶t̶p̶r̶e̶d̶i̶c̶t̶o̶r̶/̶ ̶ ̶Щ̶е̶ ̶в̶и̶д̶я̶ ̶д̶а̶л̶и̶ ̶м̶о̶г̶а̶ ̶д̶а̶ ̶н̶а̶м̶е̶р̶я̶ ̶н̶я̶к̶о̶й̶ ̶д̶р̶у̶г̶ EDIT: https://tippspiel.tippevent.de/#/regist ... 957a586224Ето тук се регистрирайте да влезем в една лига!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юни 2021 10:05
Аз не смея да се наемам с прогнози, просто ще си гледам мачовете, без да подкрепям никой конкретен. Но ако някой ще залага, да казва на кои мачове и кои платформи.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юни 2021 12:50
Тази година пак съм надъхан за Белгия и в няква степен за Франция, също естествено стискам палци за Холандия макар и да не се надявам на кой знае какво, и отделно ще е много интересно ако Англия за пръв път от 25 години направят нещо. Оттам насетне за всичко останало ми е кажи-речи все тая, на всички им е писнало от германци и също не очаквам кой знае какво представяне, та дори съм по-хайпнат от Италия, които известно време отсъстваха от сериозните първенства. Ще има интрига определено, особено за завръщащите се участници. Малко ме хвана яд, че неусетно съм изпуснал целия последен сезон в Ла Лига и Серия А, а явно са падали доста бомби въпреки епидемичната обстановка. Меси в по-добра форма от доста години насам, чак се изненадах. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юни 2021 13:43
Като каза Серия А, яд ме е, че не си продадох акциите на Ювентус когато скочиха поради влизането им в новата лига, която обявиха. В последствие, продадох ги на лека загуба защото си реструктурирах портфолиото и вече съм я избил загубата. 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юни 2021 18:47
Denik, регнах се и дадох прогнози, ама сме само ние двамата с теб в тази лига. Дано и други се пуснат...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 12 Юни 2021 19:26
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 13 Юни 2021 13:00
https://corner.dir.bg/futbol/kardiolog- ... -na-terenaБраво на лекарския екип, но жалко че човека няма да може да продължи. Дано поне да е жив и здрав и да е добре.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 13 Юни 2021 13:19
Разбира се, веднага се появиха фалшиви новини, че е имал ковид ваксина и това било от нея и вече всеки втори в коментарите под новините вярва в това... а човекът въобще не е бил ваксиниран 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Юни 2021 09:25
Тамън влизаме в B:EAT на стадион Юнак да погледаме мача, ма пристигнахме баш в края на полувремето. Гледам на екраните излиза няква носилка. Загледах се да видя кво става преди да поръчаме бирите - и по-добре, то и бира не ни се пиеше после. Супер зловещо. Станахме и си тръгнахме след като го изнесоха, аз нямах големи надежди че след толкова сърдечни масажи и дефибрилация има някакъв шанс, ма ме изненадаха приятно новините по-късно. Дано се оправи напълно. Впрочем, доста се кефя и на засиленото спортменство след тая случка, ма може да е щото не са излезли още южноевропейските мангали.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юни 2021 22:50
Гледам Германия-Франция, тоя ВАР е пълна простотия.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юни 2021 22:58
Бе екстра е тука. Ти щот не си виждал колко кирливо са го имплементирали в английското първенство 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Юни 2021 23:03
denik написа: Бе екстра е тука. Ти щот не си виждал колко кирливо са го имплементирали в английското първенство  Ами да, почти не съм гледал английски футбол, нищо че сума ти години живях там  просто тогава не се интересувах 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Юни 2021 10:01
За първи път от 1994-та се намирам в държава, участваща на голям футболен турнир, по време на мач, и единствения гол ше е автогол в полза на противника, да му серем. 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Юни 2021 10:04
Няма как да знаем с точност, разбира се, но гол щеше да има така или иначе, най-вероятно.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Юни 2021 10:07
Не бе, в смисъл че щеше да ми е интересна реакцията на местните ако бяха вкарали, а вчера беше пълна тишина след тая случка... 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Юни 2021 14:02
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|