Императора написа:
Е, недей така.
Това са неща, които е необходимо да се казват и обсъждат.
Кои неща, тези които са ѝ моментно удобни за новия ѝ феминистки маркетинг ли? Айде моля ти се... Ебати пачата насрана, прави се на малоумна, а винаги е знаела в какво се забърква - абсолтюно винаги. Хипер нелепото е, че точно тя се намери да си прави устата че била едва ли не притисната, предвид че процедурата е много проста - обсъжда се предварително с "талантите" къде поставят границата, предлага им се съответната сума, те казват това и това и това и това да, това не, стискат си ръцете и се върши работа. Изобщо не е голяма философия, очевидно ако не беше подписала споразумение, че е съгласна да участва в такива и онакива актове, щеше да може сега да поведе съответните лица под съдебна отговорност... Просто точно това е, индустрията в наши дни изобщо не е за хора като нея - както аудиторията, така и продуцентите искат да работят с
истински фрийки хора, защото всички отдавна са се пренаситили с фалш и претенции. И тъй като тя иска да продължава да промотира бранда си, сега се опитва да завърти някакъв наратив защо аджеба вече не можеш да я гледаш в сериозни продукции с хората от сериозните студия... Лично съм запознат с това какъв е точно процеса в едно от най-екстремните студия и просто това, което тя се опитва да изкара, са врели-некипели.
Императора написа:
25:05е нз, братле, тука не ти ли стана поне малко гадно?
На мен лично ми стана малко прекалено тежко точно в този момент и спрях малко клипчето, за да ѝ посъчувствам малко вътрешно.
<3 u, Amara!
Еми точно за това говоря, брат. Две неща, нека ти пресъздам как е протекъл разговора - те са ѝ казали, че ако е склонна и е отворена към нещо такова, за някакъв екстра хонорар може да опита от питието. И отделно, не знам дали си запознат и до колко си опитвал вкуса на
squirt, но това е на практика същото - пие се много вода + много напитки с изкуствени подсладители, които преминават през организма ти необработени, и след като се изпикаеш един път оттам насетне течността която излиза е просто прозрачна и сладка с вкус на каквото си пил. Преди да започнат снимките, те са пробвали дали все пак ще ѝ е по вкуса, и за да преминат към снимки ВЕРВАЙ ми като повечето жени в бранша е разбрала че това са по-лесни пари от double anal и че са пили и по-гадни неща в живота си, за които са си и плащали. Изобщо да не ми ги пробутва на мен тия