Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Фев 2021 17:07
Най-вероятно и аз ще се ваксинирам, ама доста по-натам. Майка ми вече е цялостно ваксинирана, та се надявам всичко да е наред.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Фев 2021 20:21
От друга страна, аз пък съм доволен, че никой от обкръжението ми дори не се замисля за ваксиниране на този етап
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Фев 2021 20:34
Gipo написа: От друга страна, аз пък съм доволен, че никой от обкръжението ми дори не се замисля за ваксиниране на този етап да ама не всички сме интелектуалци като Дидко :Д
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 01:02
Как пък сега стигнахме до това
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 01:28
+1 сме в групата на чипосаните, който не се ваксинира да му го набият квадратен Гипчо има нужда от по-добро обкръжение. DMS Гипчо.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 02:03
Ваксинираните, радвам се че нямате контрол над собственият си живот. Сигурно мислите че флуора във водата е нещо полезно и птиците са истински
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 10:06
predstaate li si da ste nekva utaika kade nqma tyrpenie da se nabode i da izleze da govori v nqkoi probit bar s drugite nabodeni utaiki kak sa se naboli i mmmm da mn interesno koga 6te otidem na svatba ili v exe otnovo
da se zatrie6 ot konformizam, ever the new low
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 10:54
Накратко, игнорирайки останалото ти малоумие, казваш че да се ваксинираш = да се затриеш? Момчета, как се докарахте дотук? Родителите ви са жертвали огромна част от живота си за да ви образоват, а вие базирате мнението си изцяло на каквото ви се ще да е вярно в интернет.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 11:31
"Ако твърде дълго се взираш в ПЦМ, ПЦМ ще се взре в теб." Почвам да се притеснявам, че ще развия аутизъм. Тук вече няма дори десетина що-годе нормални човека.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 12:17
Маце Борко написа: Тук вече няма дори десетина що-годе нормални човека. Предвид вопиющото малоумие, което като цяло е обзело мнозинството от хората в китната ни държавица, десет човека си е направо щедро за забравено от бога място като РСМ. Изобщо не съм изненадан, че някакъв голям процент от хората тук са захранени с дезинформация - все пак те за хорца като вас я разработват в Кремъл
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 12:23
Нали и без това не са задължителни на този етап ваксините, нека всеки да действа както си е преценил.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 12:25
The Grim Reaper написа: +1 сме в групата на чипосаните, който не се ваксинира да му го набият квадратен Гипчо има нужда от по-добро обкръжение. DMS Гипчо. Благодаря, но ще си остана с обкръжението от хора, които мама ги е учила да не ядат лайна от улицата и предпочитат да изчакат, за да хапнат качествено
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 12:48
От редит:
[image]https://i.redd.it/5pclb3noumi61.jpg [/image] Ебати малоумниците, сравняват космическата наука с вирусологията.
Няям думи просто...
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 12:48
Уви, презюмирайки все пак някви нива на разум, отказа от ваксинация под влияние на недосотверна информация в интернет всъщност е точно еквивалента на яденето на лайна от улицата. Повече, консумацията на фъшкии също е доброволно действие, та позоваването на свободата сам да прецениш че може пък да искаш да набиваш говна от тротоара не те прави по-малко лайнояд.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 13:00
Какъв е смисълът да пишеш на кирилица, ако не владееш ни пунктуация, ни граматика, ни лексика, ни нищо или, с други думи, си неграмотен?
Да се затриеш не винаги означава да се утрепеш. Мисълта ми беше, че да нямаш търпение да се ваксинираш, за да излезеш и да обсъждаш по барове в коя 'фаза' си се боцнал, коя ваксина са ти сложили и т.н., е да се затриеш във всенародната безличност. Вероятно и аз ще си сложа една ваксина по някое време, но не ми е най-първата мисъл на дневен ред, а ако ти е - ами не казвам нищо, освен, че нямаш собственa мисъл в главата.
kon da va razpori
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 13:03
Моята информация идва директно от хора, които се занимават и практикуват тази наука. Без посредници и не посредством интернет. Как се стигна до там, че половината ми познати да са в такава или цялостно медицинска област, нямам идея. Дори не бях се замислял преди тоя цирк. Иначе хапвай ако, аз нямам проблем Ама престани да предлагаш и на другите от него, че вече сте на едно ниво с веганите. 5 секунди не издържате, преди да се почне с "АЗ СЕ ВАКСИНИРАХ!". Ма яж си лайната и не ме занимавай
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 13:11
Императора написа: Има конспиративна теория свързана с автентичността на птиците? Човек научава нещо ново всеки ден!!! Я да я чуем!!! https://birdsarentreal.com/
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 13:14
Не бе, не те питаме що не пишеш на кирилица, толко си можеш, не е кат да си единствения малоумен наоколо. Кат бях на 13 и аз исках да съм специален, даже може и да съм говорил за всенародната безличност. Точността на предположението ти що някои могат да бързат да се ваксинират и то е там некъде по адекватност. Това ми е мисълта в главата, и също не е само собствена. Едит: А па Гипчо познава ЛЕКАРИ! Споко мой, останалите сме на село с козите, не сме срещали хора на науката. Класически слаб аргумент, сори.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 13:40
Не само лекари, хора, които разработват ваксини и знаят какъв тип ваксина до какъв резултат би могъл да доведе . Така, имаме наличните ваксини, които ще обобщим като Ваксина Л (от лайно). Разликата между един човек, ваксиниран с Ваксина Л и такъв, който не е ваксиниран с нея е следната: - 1. Ваксинираният би трябвало да изкара по-леко вирусът в сравнение с неваксиниран човек; 2. Ваксинираният е точно толкова подлежащ на заразяване, колкото и неваксиниран; 3. Ваксинираният е точно толкова потенциален преносител, колкото и неваксиниран. Поради тази причина, ваксинираните също трябва да носят маски и да предпазват себе си и другите. От тук следва, че Ваксина Л трябва да бъде приоритетна за рисковите групи, за които по-тежко боледуване може да е фатално. От тук следва и това, че вие "харчите" ваксините на потенциално много по-нуждаещите се. Продължавам. Ваксина Л не е решение, защото не се справя с вирусът. При излизане на следваща ваксина, която се справя с този вирус, вие ще трябва пак да се ваксинирате. Решението би било във Ваксина Б, което идва от Бавната за разработка ваксина/и, която е много по-сложна. Функцията на Б е да модифицира организма така, че да стане убиец за вируса. Да, буквално ние ще сме стерилизатор за този вирус. Такива ваксини има и се ползват за други неща. Ваксина/и тип Б срещу корона са в разработка и реално това е нещото, на което аз разчитам. Ваксини Л също модифицират организма, та ако това ви плаши при Б, но вече са ви боднали с Л - късно е да се притеснявате . Изобщо няма да споменавам колко медицински принципи са потъпкани при изработката на Л. Не случайно документите/договорите са заключени, което е прецедент. В общи линии, трябва да се надяваме циркът да приключи скоро, защото в противен случай и ваксинираните с Л, и не ваксинираните, ще трябва да се ваксинират с друго.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Фев 2021 13:45
Добре де, нали ако ваксините са ефективни не би трябвало ваксинираните да се притесняват, че около тях има неваксинирани, поне на тоя етап?
Аз съм по-скоро на мнението на ковид-а, не казвам че няма да се ваксинирам, но не ми е от приоритетните неща, а и тъкмо когато реша да се ваксинирам ще има повече информация вече.
Между другото вече минаха няколко седмици от копона на вилата дето бяхме 12 човека и това беше едно от най-големите ми събирания последно време и май няма никой ковидясал, което е добре, но и е малко странно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|