Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Яну 2021 09:04
Лош ден за Joe Exotic
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Яну 2021 22:12
Това е заради ковид мерките, очевидно е.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Яну 2021 12:02
Гайс, фюриас съм! Както знаете, откакто убиха медията, в която работех и идването на Тръмп администрейшън, съм файненшъли кънстрейнт и се преместих от кондото си на Шишман в периферен квартал с бърза връзка до центъра. Хаджи Димитър. Неделя ми се звъни на вратата, отварям и гледам Ганьо Лендлорда се изпъчил. Пита ме за наема, бил съм закъснял с два месеца и ме предупреди, че ако не платя скоро ще ме помоли да напусна. Разбира се извиних му се учтиво, тъй като е едър бабаит и не искам да го ядосвам и да правим типични за Ганьо сийнс. Но няма как да не споделя възмущението си с вас!??! От къде на къде Ганя ще ме притиска с наема и ще ми поставя условия? Това е безумие! Не стига, че благоволих да взема този апартамент в бруталистичен стил в работнически квартал ами сега аз съм виновен?? В Келифорния я няма тази простотия, гайс! Там има The Tenant Protection Act of 2019 и не можеш да изгониш рентъра си хей така, защото Ганя си е наумил нещо. Трябва сериозен рийзън! Докога Ганя ще издевателства над нормалните хора в тази държава, докога???! Април е близо, ти броиш! Ps Пари нямам! Заредил съм инкубатора с бъзонади и роу барчета за няколко месеца напред.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Яну 2021 14:08
Та, колко години (месеца) му давате на Байдън преди да пукне? Аз 2 години.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Яну 2021 15:16
Е, аз се надявам да е жив и здрав и да свърши работа дето да устроива и двете страни. Иначе, тези не бяха ли mostly peaceful protesters: https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/01/21 ... _NaiNovoto
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Яну 2021 16:40
Президент Тръмп помилвал Лил Уейн в последният си ден От царят на черните Байдън, все още нищо, checkmate atheists.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Яну 2021 17:40
https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... 0dqTaR0c5kЦитат: Очакванията към Байдън са високи. Би било странно, ако ги изпълни: 78-годишният политик трудно може да се позиционира като лицето на промяната. Не само заради годините си, които го правят най-възрастния президент в историята, но и заради визитката си. След близо половин век във Вашингтон за него би било още по-трудно да предложи нещо наистина ново. Администрацията му, изпълнена с бивши официални лица от предишните два кабинета на демократи - на Барак Обама и Бил Клинтън - също трудно ще представи нещо повече от завръщане в миналото.
Аз за това говоря, че трябва да има някакъв лимит за политиците.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 11:26
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 12:44
Обаче не мога да разбера как очакват да постигнат помирение, единство и т.н. когато продължават да наричат половината държава доместик терористи, фашисти, расисти, ксенофоби и всякакви такива епитети.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 12:59
Помирение ще има когато белите в САЩ започнат да плащат репарации на черните, джизя на педалите и мохамеданите, биват изселени за да се настанят милионите нелегални имигранти и да им вземат децата за да им промият мозъците. Демократите не искат помирение, искат подчинение.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 13:17
А също така, няма да спрем да слушаме колко зъл и проклет е Тръмп и неговите поддръжници защото щурмуваха Капитолия и причиниха смъртта на един полицай и откраднаха отворено писмо.
Интересно ми е дали Тръмп беше наистина такава заплаха за политическият елит в САЩ, че даже и от неговата партия да се намерят хора за импийчмънт.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 13:55
Момчета... почвам да се чудя дали съм постигнал целта си в този форум? Вече всички почват да пишат нещата дето аз ги мисля... Айде пак да говорим за ГЕРБ и ДА България
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 14:22
Liberty написа: Момчета... почвам да се чудя дали съм постигнал целта си в този форум? Вече всички почват да пишат нещата дето аз ги мисля... Айде пак да говорим за ГЕРБ и ДА България Това е друга тема и не сме САЩ тука А, и пише се моЧмета. Абе я да те питам като фен на ГЕРБ и Бойко, какво мислиш за протеста на ресторантьорите и другите засегнати от ограниченията дето го готвят за другата седмица?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 16:46
И за метрото също искам да знам какво мислят гербаджиите. Имам роднина, който е голям фен на Бойко и него също нямам търпение да го питам какво мисли
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 17:55
denik написа: И за метрото също искам да знам какво мислят гербаджиите. Имам роднина, който е голям фен на Бойко и него също нямам търпение да го питам какво мисли То сякаш едва наскоро започнаха тия проблеми. Аз лично мразя герб, защото най-малкото смятам че опорочват концепцията за демокрацията и много хора си мислят, че щом при герб е зле, значи демокрацията като цяло е зле. Ама смятам, че метрото е добър проект още повече, че имам някаква база за сравнение от чужбина. Но то метрото щеше да си го има и без тях тъй като е по европейски програми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 18:08
Изтрит коментар
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2021 20:28
denik написа: И за метрото също искам да знам какво мислят гербаджиите. Имам роднина, който е голям фен на Бойко и него също нямам търпение да го питам какво мисли Едно въображаемо, перфектно управление би се справило, по-добре в това съм съгласен.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 23 Яну 2021 14:34
Бърни Сандърс колко рязко се превърна в меме
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Яну 2021 19:23
Някак си се чувствам горд, че знам кой е години преди да се превърне в меме.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Яну 2021 22:35
https://www.barrons.com/articles/nancy- ... 1611496598Няма конфликт на интереси ама въобще. Ама нали Тръмп е най-лошия, а не го вече го няма, така че няма и проблеми вече. Между другото, прегледах набързо победната реч на Обама от 2008 и не видях нито знаменце на лгбт или блм Също, кой ви направи най-много впечатление от администрацията на Тръмп? Аз със сигурност ще следя Майк Пенс и Майк Помпео.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|