22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 02 Дек 2020 13:30
Gen.Toast написа:
The Arrow написа:
За мен лично това тотално не е нормално. Нека да има такива хора, нямам против тях, ама хайде да не излизат по-напред в обществото и кариерата си само защото са такива ами на базата на квалификации, опит, репутация и т.н., които изглежда все по-малко ще се ценят.
Това го казваш само защото си латентен хомосексуалист (имало изследвания по въпроса, но изследванията които свързват педофилията и хомосексуалността ще ги бутнем под килима), радвам се че динозаври като теб ще изчезнат в следващите 40 години, ти си на грешната страна на историята!
___________________________________ тежки нокаути
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 02 Дек 2020 13:34
Serious Sam написа:
Т.е. на частна собственост законите не важат?
Кои закони? В момента там заради Ковид има ограничение на броя на хората, които могат да се събират в даден имот. Това е нарушение на конституционно право!
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 02 Дек 2020 13:36
Нали знаеш - временните знаци са с предимство пред постоянната. Ако конституционните ти права заплашват обществото - минават на втори план.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Der Meister
Заради такива като тоя ни е лошото име на нормалните консерватори. А и Джамбазки също
"Консерватор", който ще гласува за ДБ Нормални консерватори, комунисти и фашисти няма!
Хомофобите до голяма степен са си латентни гейове, има научни изследвания по въпроса.
Мен ме притеснява, че заради Ковид се нарушават конституционни права... Частната собственост е неприкосновена!
Ами аз се определям като демократ с консервативни традиционни възгледи, но ще гласувам за ДБ и гласувам за тях, да. Не е задължително да си фен на демокрацията и да подкрепяш гей парадите примерно. Които, като цяло, не ми пречат защото се провеждат веднъж годишно
И стига с тия глупости за хомофобите, не виждам нищо ненормално в това да изказваш мнението, че те дразни крайно лявата лгбт пропаганда и това, че вече се въвеждат някакви квотни политики. За пример, виж другия линк, който бях дал. Общо взето, става въпрос за квоти за директорски бордове на големите компании, в които има изисквания да има минимум брой представители на лгбт обществото.
За мен лично това тотално не е нормално. Нека да има такива хора, нямам против тях, ама хайде да не излизат по-напред в обществото и кариерата си само защото са такива ами на базата на квалификации, опит, репутация и т.н., които изглежда все по-малко ще се ценят.
Просто отбелязвам, че тези, които се водят консерватори са с доста противоположни възгледи от идеологията на ДБ. Иначе има огрома разлика между човек, който презира културния марксизъм (аз съм такъв човек) и хомофоб.
The Arrow
Публикувано на: 02 Дек 2020 13:42
Аз гласувам за ДБ просто защото смятам, че са единствените, които ще могат да се справят с проблемите в съдебната система. А ако там се оправят проблемите, скоро след това ще се оправят и почти всички други проблеми.
Der Meister
Публикувано на: 02 Дек 2020 13:46
Serious Sam написа:
Нали знаеш - временните знаци са с предимство пред постоянната. Ако конституционните ти права заплашват обществото - минават на втори план.
Знам, но не ми харесва. Допускам вирусът да бъде използван като оправдание за въвеждане на нов световен ред.
Der Meister
Публикувано на: 02 Дек 2020 14:02
Gen.Toast написа:
The Arrow написа:
Това го казваш само защото си латентен хомосексуалист (имало изследвания по въпроса, но изследванията които свързват педофилията и хомосексуалността ще ги бутнем под килима), радвам се че динозаври като теб ще изчезнат в следващите 40 години, ти си на грешната страна на историята!
Има доста изследвания по темата, да, говоря съвсем сериозно, можеш да ползваш Гугъл. Има и елементарна логика в това - няма реална обективна причина да си хомофоб. Подчертавам много дебело, че няма нищо общо между това да не харесваш културния марксизъм и ЛГБТ движенията, които аз презирам и хомофобията. В същото време, не съм чувал за изследване, свързващо педофилията с хомосексуалността. Всъщност, повечето педофили имат наклонност към момиченца.
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 02 Дек 2020 15:58
Гугъл не е неутрална платформа и няма да предостави абсолютно никакви изследвания които да поставя гейовете в лоша светлина.
Безразличен съм към педалите до момента в който двама влезнат в затворено помещение и то започне да мирише на лайна.
Тука елементарната хигиена и максимата да не си завират неща в гъза ги предава.
Публикувано на: 02 Дек 2020 17:18
Ама да бе всичко е соросоидна пропаганда. Дейба тоя сороз, на мен що нищо не плаща На лайна миришат осрани хора, без значение с кого се чукат. Не ми се водят спорове за и против педали. Доста ниска топка ми е това, сорка.
vanmx
Публикувано на: 02 Дек 2020 19:05
И в университета и в даскало имах в групата двама гея, амо от тия женствените, дето говорят и се държат женствено. Бяхя ебаси точните пичове (пички ?), супер забавни хора от които нищо лошо не съм виждал. В началото е малко странно като им гледаш маниерчетата ама се свиква. По никакъв начин не натрапваха сексуалността си и не претендираха че са нормални. Обезпокоителното е защо привличам такива хора около себе си, но това е друга тема
The Arrow
Публикувано на: 02 Дек 2020 19:09
Интересното е, че въпреки че съм живял дълго в чужбина(Англия)нито там, нито тука съм виждал гейове
Обаче супер много се кефя как разни конспиратори като Пасков плюят Америка и т.н. а носят американски дрехи, ползват американска техника и т.н.
The Arrow
Публикувано на: 02 Дек 2020 22:34
Евала Волтаж,добра работа
Der Meister
Публикувано на: 03 Дек 2020 04:27
The Arrow написа:
Интересното е, че въпреки че съм живял дълго в чужбина(Англия)нито там, нито тука съм виждал гейове
Обаче супер много се кефя как разни конспиратори като Пасков плюят Америка и т.н. а носят американски дрехи, ползват американска техника и т.н.
Виждал си ама не си разбрал, че са такива. Пълно е с гейове, навсякъде. Познавам поне 20.
vanmx
Публикувано на: 03 Дек 2020 06:15
Има различни гейове. Тия женствените мъже, които не се привличат от жени от които познавам поне трима са съвсем друга работа. Травестите са съвсем различни, може и да не разбереш че са мъже. Най класическия гей е нормален мъж по който по нищо не му личи че си пада по-мъже. А пък има едни други т.н gay bear, дето дето са си баш коравяги - мускулести и космати бодибилдъри дето се събират по-много наведнъж в някакви апартаменти за да се опрашват взаимно
The Arrow
Публикувано на: 03 Дек 2020 12:04
Der Meister написа:
The Arrow написа:
Виждал си ама не си разбрал, че са такива. Пълно е с гейове, навсякъде. Познавам поне 20.
Всъщност сега се сетих, че като бях в Барселона, в едно заведение видях предложение за брак между две жени интересното е, че и двете изглеждаха сравнително нормално и хубави.
Der Meister
Публикувано на: 03 Дек 2020 12:37
vanmx написа:
Има различни гейове. Тия женствените мъже, които не се привличат от жени от които познавам поне трима са съвсем друга работа. Травестите са съвсем различни, може и да не разбереш че са мъже. Най класическия гей е нормален мъж по който по нищо не му личи че си пада по-мъже. А пък има едни други т.н gay bear, дето дето са си баш коравяги - мускулести и космати бодибилдъри дето се събират по-много наведнъж в някакви апартаменти за да се опрашват взаимно
Странно, тези, които аз познавам са 90% женствени.
Gen.Toast
Публикувано на: 03 Дек 2020 13:22
Докато следвах програмиране в Англия, дойде един задължителен семинар за LGBTQAAP+ acceptance & diversity където събраха едни травестити и едни чернилки да ни говорят за това колко е трудно да си травестит или чернилка в западна държава, в края на това имаше Q&A и аз ги питах това какво общо има с програмирането. Не получих отговор естествено. На другият ден събраха абсолютно всички от моя курс да ни обясняват колко "disgustingly disrespectful and damaging to the individual" било това.
Имах подобен случай година по-късно на работа (в Англия) когато една чернилка беше безкрайно обидена от това че говорих с един литовец на руски и не обърнах разговора на английски когато тоя ми заповяда. Тъй като се бях записал с "other" вместо "white" в договора, се отървах с една реч от главната HRка за това как това било дискриминация. Литовеца напусна месец по-късно, а аз 2.
Сега, на работа имаме 3ма гея, супер свестни са ама ако 2ма се събираха в една от по-малките зали в офиса, започва да мирише на лайна, това не се случва с нито една друга комбинация от хора в моя отдел.
Таа, доста бързо преминахме от "никого не го интересува какво 2ма възрастни правят в спалнята" до тия lgbtbbq глупости които ги пробутват навсякъде.
Публикувано на: 03 Дек 2020 13:38
А не е ли е точно в западните държави по-лесно да си траверс или чернилка ? От колкото тука на балканите и в източна европа примерно?
Иначе, аз започнах в университета 2010 година, тогава явно е нямало такива адженди защото при мен нямаше такива неща
А за договора ти, имало е секция с какъв цвят на кожата си, ако разбирам правилно?
Gen.Toast
Публикувано на: 03 Дек 2020 14:36
Аз започнах в 2014 в Манчестър Метрополитан, явно тогава са започнали с това.
В договора имаше графа за самоопределяне като "White British, White Other, Asian, Asian Oriental, Black African, Black Caribbean, Irish/Gypsy (!) and other", като си взех студенстката карта също трябваше да попълня такова. Тия са абсолютно побъркани на тема раса, все едно се записвам за конц лагер. Един приятел бачка в Единбург като team leader на едни програмисти и вика че юни и юли започвали всеки MS Teams разговор всеки ден с минута мълчание за Джордж Флойд...
Публикувано на: 03 Дек 2020 14:47
Gen.Toast написа:
Аз започнах в 2014 в Манчестър Метрополитан, явно тогава са започнали с това.
И аз бях в Метрополитан, само че в Чешайр кампуса, който впоследствие фалира Тотално безсмислена работа беше това вишУ според мен, ама какво да се прави, просто ме е яд за времето дето си го пропилях. А ти си започнал точно когато аз бях прекъснал за известно време и си се бях върнал тука в България.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения