10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 18 Ное 2020 23:31
В абсолютно всички научни класации за вреда от наркотиците се твърди, че най-вредният наркотик е... алкохолът. Не виждам той да е забранен, нито искам да е. Не казвам, че абсолютно всички наркотици трябва да са легални, но давам храна за размисъл. Наркотични вещества се употребяват в цялата човешка история, но точно в 20-ти век някой решава да ги забрани. Ако си мислите, че това се прави от гледна точка на морал или научна гледна точка се лъжете. Всичко е бизнес.
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 18 Ное 2020 23:40
Оф, уплаши ме.
Веднага оставям бирата и отивам да си инжектирам очната ябълка с крокодил
Публикувано на: 18 Ное 2020 23:51
Мислех специално да уточня, че крокодилът не беше включен в тези класации, но не очаквах някой да е толкова пунктуален. Предполагам, че основната причина алкохолът да е на челна позиция е това, че причинява много смърт чрез катастрофи на хора, шофирали в нетрезво състояние. Другото особено коварно при алкохола е, че за разлика от другите наркотици, той действа бавно и хората си мислят, че нищо им няма и го употребяват всеки ден, докато той бавно ги убива, но в един момент са чао. Аз също пия бира в големи количества. Точно заради това наскоро ми писа една приятелка, че нейна позната, която си пийвала по двулитровка на вечер в момента е с най-тежката форма на цироза. Майка със стабилно семейство, работа и деца. Правете си сметката. И се замислете дали знаете за някой починал от свръх доза марихуана.
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 19 Ное 2020 13:12
Малко ламерско питане, ама на кое му се вика крокодил ?
___________________________________ тежки нокаути
Der Meister
Публикувано на: 19 Ное 2020 13:52
Не е ламерско, по-добре да не знаеш. Наркотик, който е с ефект, сходен на хероина, но доста по-евтин и същевременно смъртоносен. Съставен е от бензин, алкохол и блажна боя, което се инжектира. В следствие на това, кожата потъмнява като на крокодил и след това буквално окапва. 100% смъртоносен наркотик, като средната продължителност на човек, който го употребява е 3 г. В нета има снимки как изглеждат такива хора, приличат на зомбита. Не е з хора със слаби сърца.
The Arrow
Публикувано на: 19 Ное 2020 13:54
Ясно, мерси, прав си че не ми трябва да знам
Der Meister
Публикувано на: 19 Ное 2020 15:51
Не, 3 години е, така четох, друг е въпроса е как живееш тези 3 години, разлагайки се. Не е ексклузивен за Русия, там е измислен, но се разпространява и в Щатите и на други места. В Русия е най-популярен, има около милион жертви. Народ който пие одеколон и си инжектира бензин в кръвта не може да бъде унищожен!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Ное 2020 17:34
Значи почти всички май сме с една идея по-десни според този тест
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Gen.Toast
Публикувано на: 21 Ное 2020 21:21
Само за портокала. Крокодилът е най-популярен в Русия, защото основният компонент за синтезирането му (опиатът кодеин) е бил нерегулирана субстанция до 2012 там. Могъл си да влезеш в аптеката и да излезеш със 2 шишенца кодеин все едно е аспирин.
Ама тъй като си наркоман, от кодеина не те хваща достатъчно, затова отиваш до железарията и си взимаш сярна киселина и разредител за боя за да го докараш до дезоморфин с популярното наименование крокодил.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Ное 2020 09:53
Принципно съм чувал за тоя крокодил, но бензин, блажна боя, сега и сярна киселина - пичове, какво? Що ме карате сега да си губя времето в четене на глупости.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Der Meister
Публикувано на: 22 Ное 2020 12:24
Аз не претендирам за 100% достоверност. Знам за наркотика като ефект и последствия, но не и точно какви съставки има. Понеже The Arrow попита, отворих първата статия, резултат от гугъл и там пишеше това, което казах. Ако погълнеш/си ижектираш или каквато и да е консумация на сярна киселина, мисля, че ще те убие на секундата, поправете ме ако греша
The Arrow
Публикувано на: 24 Ное 2020 11:47
Цитат:
(CNN)Kurt Russell thinks celebrities really shouldn't be weighing in on politics.
The actor told The New York Times that he views his job as an entertainer and keeps his political opinions to himself.
Евала, дано да има повече като него.
Gen.Toast
Публикувано на: 24 Ное 2020 16:45
Интересно как тия в холивуд са или аполитически, или хардкор демократи. Единственият човек там който не си крие десните възгледи е Мел Гибсън.
Публикувано на: 24 Ное 2020 17:47
Администрацията на Тръмп са дали разрешение на екипа на Байдън да започнат прехода. Явно той ще е президента.
Дано поне да успее да се справи с ковида, икономиката, да не налагат някакви крайно ляви/лгбт пропаганди и да водят добра външна политика.
The Arrow
Публикувано на: 25 Ное 2020 11:43
Едва ли е блъф.
Вече се почна с приказките за юнити. Егати лицемерието. С какво Тръмп им пречеше да имат юнити? Ама сега нещата се получиха както те искаха и почнаха.
Не мисля, че хората дето подкрепиха пак Тръмп, въпреки всичко, биха били приели Байдън да им е президент, както хората дето гласуваха за Хилъри хленчеха нонстоп в продължение на 4 години.
И ми е смешно как обвиняваха хората с пушките, автоматите и т.н., че ако случайно Тръмп изгуби едва ли не ще почнат да се пуцат по улиците. Поне за сега това не се е случило.
Публикувано на: 25 Ное 2020 12:37
Те тия джендъри го бяха хванали Джо Роган за гърлото и искаха да свалят няколко епизода след като мина в Spotify, защото дръзнал да покани някакъв травестит който бил недоволен от това че си орязал оная работа. Това с джендърите няма да се приключи дори и ако започнеш да плащаш джендърска джизя и твоите деца са принудени да им обърнат пола.
ЛГБТ е западната версия на исляма, иска абсолютна преданост и богопочитание.
Публикувано на: 25 Ное 2020 20:59
Мнения?
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 25 Ное 2020 21:06
The Arrow написа:
Мнения?
За тоя нещастник ли сме си говорили, Arrow?
Не заслужава внимание и шерване на видеата
denik написа:
The Arrow написа:
В youtube има един тотален комуняга дето възхвалява комунизма и набира все повече и повече последователи (макар и да говори две-три умни приказки, останалото му е соц пропаганда). Сигурен съм, че ще му се изкефиш
Потърси Киро Брейка и гледай за какво става дума
Ужас. Аз също съм попадал на още един-двама подобни, които имат високо production value, говорят политически глупости, но хората им се радват - имат яко гледания и събскрайбъри. Имаше един такъв малоумник, който ми обясняваше за Байдън и Тръмп, беше поканил дори бивш комуняга анализатор - мега тенденциозен епизод в полза на Тръмп, а хората отдолу в стотици коментари го възхваляват. Но е направено готинко с меме шрифтове, цветничко, приятничко - много лесно да зариби голяма аудитория. Дори няма да ви го линкна, щото не заслужава майка му да еба
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 25 Ное 2020 21:07
Заслужава кон да му го набие
The Arrow
Публикувано на: 25 Ное 2020 21:10
Ами явно за тоя, да. Мене в началото ме кефеше особено епизодите му за Слави и Божков бяха супер ама в повечето му пъти си е просто руско-комунистическа пропаганда. Все пак е бил водещ в бившата телевизия на Волен Сидеров. Иначе с тебе явно имаме различни виждания по американската политика, но е добре че за нашата си се припокриваме, общо взето
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения