Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 18 Ное 2020 13:02

При мен нещата не се променят особено.

Image

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 18 Ное 2020 13:13

Image

Въпреки резултата, аз не смятам че държавата трябва да ти бърше гъза както е модерно на запад.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Ное 2020 13:51

Der Meister написа:
Странно аз пък не съм видял нито един лекар или учен да твърди, че е убийство, само християни.

Това не е аргумент и освен това не е вярно. Дебата за аборта е философкси и хуманитарен не научно-медицински въпрос. Научната фактология е ясна. Все още чакам да чуя аргументи за това как аборта не е убийство.

Цитат:
Ако смяташ, че е убийство и го подкрепяш тогава не излиза, че подкрепяш убийствата?

Да, точно това излиза. За това никъде не съм казал, че подкрепям абортите. Казах, че не смятам, че в определени рамки трябва да е забранено. Като компромисно решение, заради изложените вече аргументи. Това, че нещо е позволено, не значи, че е добро. И не смятам така от религиозни подбуди, а защото изхождам от калсическо-либералното схващане, че човешкия живот е най-висшата ценност.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 14:28

Като започнах да си правя теста, бях на път да се откажа, заради глупаво зададените въпроси, но все пак се насилих.

Image

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 14:36

Аз през година го правя и съм все в лилавия квадрат.

Точката все се мърда леко наляво или надясно според това как съм отговорил на няколкото въпроси в които не съм сигурен.

Image

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 14:56

Liberty написа:
Der Meister написа:
Странно аз пък не съм видял нито един лекар или учен да твърди, че е убийство, само християни.

Това не е аргумент и освен това не е вярно. Дебата за аборта е философкси и хуманитарен не научно-медицински въпрос. Научната фактология е ясна. Все още чакам да чуя аргументи за това как аборта не е убийство.

Цитат:
Ако смяташ, че е убийство и го подкрепяш тогава не излиза, че подкрепяш убийствата?

Да, точно това излиза. За това никъде не съм казал, че подкрепям абортите. Казах, че не смятам, че в определени рамки трябва да е забранено. Като компромисно решение, заради изложените вече аргументи. Това, че нещо е позволено, не значи, че е добро. И не смятам така от религиозни подбуди, а защото изхождам от калсическо-либералното схващане, че човешкия живот е най-висшата ценност.

Аха, значи искаш убийствата да са разрешени. Що за изрод си? :D Отделно, ти си противоречиш. В предишния си пост каза, че абортът бил убийство от научна гледна точка, сега твърдиш, че не бил научно-медицински въпрос. Последно какъв въпрос е?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 15:09

Браво, че твърдиш, че анархизмът е дясна идеология, а не както повечето се бъркат, че е лява. Не се имам за анархист, по-скоро за умерен либертарианец. Интересно какво трябваше да отговоря, за да съм по-надолу, при положение, че на абсолютно всички въпроси, които са по линията авторитаризъм-либерализъм, избрах либералната опция.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 15:20

Image

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 15:27

Ха! Очаквах да си по в дясно. Не мога да повярвам, че съм по-десен от теб. Излиза, че ти си по-скоро центрист.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 15:35

Der Meister написа:
Аха, значи искаш убийствата да са разрешени. Що за изрод си? :D Отделно, ти си противоречиш. В предишния си пост каза, че абортът бил убийство от научна гледна точка, сега твърдиш, че не бил научно-медицински въпрос. Последно какъв въпрос е?

Няма противоречие. За науката фактите са ясни. Вземането на решение имайки предвид тези факти е морален, философски, политически или както искаш го наречи проблем.

Истинският въпрос за абортите обобщен в едно изречение е: "На какъв етап от развитието на зародиша/плода, ние като общество считаме за приемливо, да бъде прекратен живота му по желание на майката и смятаме ли го изобщо за приемливо?". Така поставен въпроса не звучи никак приятно, но за това тази тема не е лека и не бива да се подхожда опростенчески и с неуважение към която и да е от двете страни, тъй като и двете имат своите валидни аргументи.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 15:37

Der Meister написа:
Ха! Очаквах да си по в дясно. Не мога да повярвам, че съм по-десен от теб. Излиза, че ти си по-скоро центрист.

Тестът е и винаги е бил много тенденциозен. Ако отговаряш по съвест, а не умишлено с цел да се изкараш десен, те изкарва в най-добрия случай центрист. Но, дори така да е, всъщност моите възгледи винаги са били по-скоро умерени.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 18 Ное 2020 15:44

Тоя тест бтв е със супер ляв уклон и не взима предвид достатъчно сериозно днешната реалност - на въпроса примерно трябва ли международните корпорации да бъдат регулирани, ще те запрати наляво, ако отговориш с "да", което в ерата на фейсбук, амазон, гугъл и т.н. съвсем не изглежда чак толкова "ляво" вече.

Ето един друг, който е малко по-точен според мен:

https://www.idrlabs.com/political-coordinates/test.php

Image

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 15:49

Именно. Аз затова отговарях спрямо днешната реалност. Примерно, имаше въпрос дали компаниите трябва да носят социална отговорност. Принципно щях да отговоря, че трябва да носят, но на фона на културния марксизъм, който се вихри, отговорих, че по-скоро не трябва.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 16:07

Да, и на мен някои въпроси ми се сториха крайно неактуални.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 16:15

Лол, този тест ме изкара доста по-краен :D

Image

Профил Skype

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 18 Ное 2020 16:41

Image

Мисля че е по-точен тоя тест.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 17:23

И този тест има доста тенденциозно зададени въпроси, но поне ти оставя варианта да си неутрален - нито да нито не.

Ей ме и мене. Десен икономически, умерено-консервативен по социалните въпроси. Горе-долу точно.

Image

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 20:29

Много сте консервативни всичките. Оставете хората да си пушат тревицата, да си правят аборти и да са педали ебаси :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 22:01

Аз на моя тест цъкнах, че нямам против марихуаната за лично ползване :Д макар, че има един келеш от долния етаж (аз съм на втория) и са окупирали вътрешния двор на кооперацията и цяло лято с компанията си пушат масурите и това продължава вече от 3-4 години насам. Всяка вечер им правя забележка, плашил съм, че ще викам полиция (ама не съм викал до сега де), а от тая година и с баба му почнах да говоря и то няколко пъти вече :lol: и пак няма резултат. Сега есента и зимата плюса е,че не ни тормозят с пафкането и се спи спокойно, ама ще видим следващото лято, живот и здраве...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2020 22:26

Почти всички около мен пушат трева, някои даже шмъркат и вземат какво ли не, ама са съвсем пълноценни хора.

Имах един съквартирант - уеб протрамист. Само ходеше на работа и цъкаше CS:GO. Всеки месец пълнеше един от тия големите буркани за трошия с трева и я изпушваше с една стъкленицата играейки CS и псувайки играчите на 3 езика. По едно време взе да шмърка пико защото така ставал по-добър на CS-а.
Една сутрин го гледам по-неадекватен от нормалното. Като го питах какв става той: "Eми брат, взех екстази е не можах да спя, трябваше да взема по-голяма доза"

Един познат сис админ работи само хоум офис, още преди корона простотията. Цял ден и нощ цъка WoW, фурната му в кухнята е пълна с трева, а в стаята му се търкалят навсякъде някакви прахчета :D

В моята фирма дойдоха разни стажантчета набор 97-98 - всичките бяха тревоманчета, това шефовете не го знаеха защото са закостенели и ако знаеха нямаше да ги наемат. Но бяха доста доволни всички от тях - мега нърдове и математици. Накрая се махнаха защото в други фирми им предложиха повече пари :D

Говорим си все за хора които минават за успешни и са си пичове всичките. Тъпото е че изкарват големи заплати, поне според повечето българи, но на края на месеца се винаги на нула, ама тяхна си работа. Като няма потърпевши, няма престъпление :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com