Автор |
Съобщение |
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Ное 2020 17:06
Gipo написа: Е супер продуктивно е някое 15-17 годишно чаве да забременее и да изцвъка друго чаве... Според мен пък е недопустимо при 7 милярда и несмогваща планета да се слагат забрани за аборти и ДОРИ да не е забранено хората да имат по повече от 2 деца. Каквото Gen.Toast каза - чавето трябва да се научи на отговорност когато е време, ако ли не да се грижи то и нейните родители за хлапето или в краен случай някой да го осинови. Иначе да, ако детето ще е някакъв урод или има някакви рискове, тогава много ясно че църквата може да го духа . Това че сме 7 милиарда не виждам как може да е проблем, даже и 70 милиарда да сме, за планетата сме просто някакви песъчинки Проблемът с населението според мен идва от това че хората не са се заселили равномерно, повечето земя е безлюдна в същото време всичко е съсредочено до няколко десетки мравуняка, където не може да се диша от тълпа... нещо което отново ми изглежда безмислено предвид сегашната хай тек реалност.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Ное 2020 17:20
vanmx написа: Това че сме 7 милиарда не виждам как може да е проблем, даже и 70 милиарда да сме, за планетата сме.. . Е що за изказване е това? Ти оспори мнението и проучванията на 100% от учените по тая материя. Къде живееш, та не е достигнала тази така общодостъпна информация до теб?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Ное 2020 17:59
The Arrow написа: Мнения за потенциалните ковид ваксини? Nqma da pozvolq bill gates da me injektira sas jivak za da me zarazi sas aotizam
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Ное 2020 18:09
Gipo написа: Е що за изказване е това? Ти оспори мнението и проучванията на 100% от учените по тая материя. Къде живееш, та не е достигнала тази така общодостъпна информация до теб? Ами не знам доколко учените са единодушни по този въпрос, защото говорят и за демографски проблеми и застаряващо население в развитите държави. Говорят и също за свръх производство - правят неща които не само че са достъпни за всички, ами остват още които се ихвърлят Ако вземем няй-голямата икономика в света, не знам дали си гледал статистики колко незидяна храна се изхвърля там всяка година. Даже имат автомобилни грабища за нови коли които не са успели да се продадат. Просто ми е трудно да повярвам че сме били толкова много, че чак "земята не може да ни изхрани". Хляб и място под слънцето има за всички, това е
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Ное 2020 18:55
Напротив, единодушни са. 7 милиарда жители означава производство, което не позволява на земята да компенсира. "най-развитата икономика" живее на гърба и за сметка на куп други икономики. Поради тази причина те са ок, други много по-многобройни се гърчат. Като цяло мнението ти е изключително несериозно и необразовано
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 00:32
Gipo написа: Е що за изказване е това? Ти оспори мнението и проучванията на 100% от учените по тая материя. Къде живееш, та не е достигнала тази така общодостъпна информация до теб? Бъркаш учени с активисти и общодостъпна информация с пропаганда. Моля те изясни си понятията. Освен това както вече стана ясно, търсиш проблема с пренаселението на грешното място. Европейците са последните на които трябва да им се обяснява да раждат по-малко за да "спасяват планетата".
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 00:34
vanmx написа: Ами не знам доколко учените са единодушни по този въпрос, защото говорят и за демографски проблеми и застаряващо население в развитите държави. Говорят и също за свръх производство - правят неща които не само че са достъпни за всички, ами остват още които се ихвърлят Ако вземем няй-голямата икономика в света, не знам дали си гледал статистики колко незидяна храна се изхвърля там всяка година. Даже имат автомобилни грабища за нови коли които не са успели да се продадат. Просто ми е трудно да повярвам че сме били толкова много, че чак "земята не може да ни изхрани". Хляб и място под слънцето има за всички, това е Разбира се, че няма да ти се вярва, понеже са врели-некипели.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 13:46
Който е против абортите е с ампутиран мозък. covid2012, vanmx, съжалявам, момчета
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 14:24
По принцип не съм за забарана на абортите, но аргументацията на защитниците направо ме съсипва. Не знам кой е с ампутиран мозък.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 14:50
С ампутиран мозък е тая дето забременява и после решава че не иска да има дете и може просто да го "махне" - все едно не става дума за нечий живот ами някакъв там тумор, пластична операция или нещо подобно п.п Иначе не знам дали съм за това държавата да забранява абортите, защото ампутираните мозъци така или иначе си ги има и съм сигурен, че в Полша пак ще си се правят аборти, ама нелегално.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 14:51
Аргументацията е, че забраната за аборти не идва по научни или пък логически причини, а защото някакъв политик е клекнал на църквата. За да му спасят кожата. Това са фактите. Не става въпрос за мнение или гледна точка - това е причината. Аргументацията е и, че някои от абортите са наистина нужни и задължителни, а те забраняват и тях. Относно другите дискусии в последните страници - сетих се защо спрях да влизам в тази тема. Тотално необразовани дебили, изказват мненията си като факти. В тая тема виждаш как на черното му се вика бяло. Стойте си тук и си гнийте
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 14:58
Образователните факти които излагаш са конспиративни теории и някакви политически пропаганди Дебилно е да се напада някой с чиито мнение не си съгласен, ама това е PCM форума, така че всичко е нормално.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 20:56
Цитат: So, tens of millions of Americans have trusted Trump and refused to put on a mask to protect themselves and everyone around them from a highly contagious disease that has killed more than 245,000 in the US. Trump sidelines actual infectious disease experts and instead makes a neuroradiologist, Scott Atlas, the face of the administration's coronavirus efforts.
Ето защо не харесвам ЦНН. От това огромно количество хора направиха ебати генерализацията. Как точно решиха,че никой от тия 70 милиона не носи маски, не знам.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 21:10
Цялата работа с тоя вирус е толкова лицемерна в САЩ, че направо се радвам че живея в България. В началото Тръмп предложи да се преустанови всички контакти с Китай докато се овладее положението и всички казаха "ааа, ууу, расист, ксенофоб, защо се страхуваш от Китай, #notavirus" и така нататък. Сега 8 месеца по-късно има "Тръмп не направи нищо, милиони милиарди американци умират, ааа, ууу" ОТ ТОЧНО СЪЩИТЕ ХОРА. Няма никаква угодия.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Ное 2020 21:16
Gen.Toast написа: Цялата работа с тоя вирус е толкова лицемерна в САЩ, че направо се радвам че живея в България. В началото Тръмп предложи да се преустанови всички контакти с Китай докато се овладее положението и всички казаха "ааа, ууу, расист, ксенофоб, защо се страхуваш от Китай, #notavirus" и така нататък. Сега 8 месеца по-късно има "Тръмп не направи нищо, милиони милиарди американци умират, ааа, ууу" ОТ ТОЧНО СЪЩИТЕ ХОРА. Няма никаква угодия. Абсолютно. Пълни боклуци. И попринцип, избягвам такъв тип клипове ама това е интересно сравнително: https://www.facebook.com/CYBERARMY3301/ ... 938169908/
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Ное 2020 06:13
vanmx, аргументацията ти е малоумна. Това, което казваш, че видиш ли в 21. век има начини за предпазване от нежелана бременност и трябва да си малоумен, за да забременееш нежелано показва, първо, че не си правил секс и второ , че това няма никакво значение по отношение на проблема. Какво значение има за едно нежелано новородено дете, което ще страда твоят малоумен аргумент? Отиди в дома за сираци и му обясни, че родителите му са малоумни. Консервативните изроди уж се борят за семейни ценности, но явно не мислят изобщо за децата. Това, което каза, че незаконни аборти ще се правят така или иначе е малка наченка на мисъл в ампутирания ти мозък.
Андрей, обясни ми защо аргументацията на защитните те съсипва.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Ное 2020 13:04
Нежелани бременности, аборти и хвърляне на деца в приюти са все лоши работи, мисля че не е необходимо да се обяснява защо и не знам защо трябва да се избира най-малкото лошо. Правят го все крайно бедните, мангалите, хората с психологически проблеми, наркомани/алкохолици и дивите селтаци. При нормални, поне средно интелигентни и образовани хора, това не се случва, факт. Това има отношение по проблема, защото е първоизточника. И вместо да се вкарват някакви забрани и регулации след дъжд качулка, според мен държавата трябва да "бие" по тези социални проблеми, които правят възможно първата група от хора от горния абзац да съществува. Сори момчета, по-ясен не мога да бъда. Ако мислите пак да ме нападате първосигнално прочетете отново нещата които съм написал и се опитайте да осмислите на къде бия
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Ное 2020 14:57
vanmx написа: Нежелани бременности, аборти и хвърляне на деца в приюти са все лоши работи, мисля че не е необходимо да се обяснява защо и не знам защо трябва да се избира най-малкото лошо. Правят го все крайно бедните, мангалите, хората с психологически проблеми, наркомани/алкохолици и дивите селтаци. При нормални, поне средно интелигентни и образовани хора, това не се случва, факт. Това има отношение по проблема, защото е първоизточника. И вместо да се вкарват някакви забрани и регулации след дъжд качулка, според мен държавата трябва да "бие" по тези социални проблеми, които правят възможно първата група от хора от горния абзац да съществува. Сори момчета, по-ясен не мога да бъда. Ако мислите пак да ме нападате първосигнално прочетете отново нещата които съм написал и се опитайте да осмислите на къде бия Като каза, че си против абортите, се разбира, че искаш тяхната забрана. Изобщо не си ясен, а причините за аборт може да са всякакви и далеч не се асоциират с изброените от теб прослойки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Ное 2020 15:02
Der Meister написа: vanmx, аргументацията ти е малоумна. Това, което казваш, че видиш ли в 21. век има начини за предпазване от нежелана бременност и трябва да си малоумен, за да забременееш нежелано показва, първо, че не си правил секс и второ , че това няма никакво значение по отношение на проблема. Какво значение има за едно нежелано новородено дете, което ще страда твоят малоумен аргумент? Отиди в дома за сираци и му обясни, че родителите му са малоумни. Консервативните изроди уж се борят за семейни ценности, но явно не мислят изобщо за децата. Това, което каза, че незаконни аборти ще се правят така или иначе е малка наченка на мисъл в ампутирания ти мозък.
Андрей, обясни ми защо аргументацията на защитните те съсипва. Кво да обяснява, гледай ква диария си изсрал отгоре
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Ное 2020 15:04
Императора написа: vanmx написа: Нежелани бременности, аборти и хвърляне на деца в приюти са все лоши работи, мисля че не е необходимо да се обяснява защо и не знам защо трябва да се избира най-малкото лошо. Правят го все крайно бедните, мангалите, хората с психологически проблеми, наркомани/алкохолици и дивите селтаци. При нормални, поне средно интелигентни и образовани хора, това не се случва, факт. Ти си ебати крайният тип. И тва от Волтажа хахаххахаха лелелелелелле Евалата пичове мн сте тъпи всичките опраихте ми деня
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|