Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори?


 Меглена Кунева (Инициативен комитет)    12%  12%  [ 10 ]
 Росен Плевненлиев (ГЕРБ)    19%  19%  [ 16 ]
 Сали Шабан Ибрям (Национално движение "Единство")    2%  2%  [ 2 ]
 Румен Христов (СДС)    4%  4%  [ 3 ]
 Мария Капон (ЕНП)    2%  2%  [ 2 ]
 Стефан Солаков (Национален фронт за спасение на Б-я)    1%  1%  [ 1 ]
 Ивайло Калфин (БСП)    13%  13%  [ 11 ]
 Волен Сидеров (Атака)    20%  20%  [ 17 ]
 Алексей Петров (инициативен комитет)    1%  1%  [ 1 ]
 Николай Ненчев (БЗНС)    0%  0%  [ 0 ]
 Атанас Семов (РЗС)    1%  1%  [ 1 ]
 Павел Чернев (Партия за хората от народа)    0%  0%  [ 0 ]
 Димитар Куцаров (Инициативен комитет)    0%  0%  [ 0 ]
 Красимир Каракачанов (ВМРО)    0%  0%  [ 0 ]
 Андрей Чобанов (Българска демократична общност)    0%  0%  [ 0 ]
 Николай Василев (Инициативен комитет)    0%  0%  [ 0 ]
 Светослав Витков (Инициативен комитет)    23%  23%  [ 19 ]
 Венцислав Йосифов (Инициативен комитет)    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 83
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
Регистриран на:
28 Сеп 2002 08:47
Мнения: 16966
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 17 Сеп 2020 10:56


Liberty написа:
И аз бих се радвал да подкрепя истинска национал-консервативна партия в България по примера на Унгария и Полша, ама за момента това е положението.

:shock:

___________________________________
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Ное 2006 18:05
Мнения: 4480
Местоположение: София
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 17 Сеп 2020 11:22


denik написа:
The Wolf написа:
Време е за нови лица

Съгласен съм напълно с поста ти и особено с това.
Ама за мое дълбоко съжаление, аз не виждам нови лица, нито харизматични личности.

И само да вметна встрани - хич, ама хич не се кефя на Отровното Трио (въпреки че подкрепям протестите и ходя от време на време)

+1

Иначе, Андрей или се е побъркал или объркал нещо :D Аз мога да му предложа да гласува за Възраждане на следващите избори :lol:

___________________________________
тежки нокаути


Профил

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 6129
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 17 Сеп 2020 11:31


По принцип изпитвам известни колебания за ВМРО, защото колкото и да са пародия, все пак по-добре от нищо, а и съм много доволен от представянето на Джамбаски и адаша Слабаков в европейския парламент, но конкретно за тези избори според мен е от решаващо значение ГЕРБ да бият БСП, така че...

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Аватар
Регистриран на:
05 Юни 2011 15:04
Мнения: 1738
Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 17 Сеп 2020 14:34


Радвам се, че за всички тези години, в които не съм се логвал във форума Андрю е продължил да бъде все така неадекватен на политическа тематика. Щял да гласува за ВМРО, още малко и за Марешки сигурно е готов да пусне глас. Това ако не е тролене, не мога да категоризирам какво е.

Герб е БСП 2, виж колко депесари и бесепари са на високи постове в структурите на партията, виж как се разбират двете партии в различните общини, погледни похватите им... каква е разликата между тях? Цветът им ли? Защото това не са демократични, а деспотични партии, приятел.

Алтернативата няма да се появи изведнъж, още повече докато Герб е заела централно място в политическия спектър, когато те отслабнат ще се появи ново дясно, не говоря за сега съществуващите десни, макар да бих гласувал за някой от тях ако се наложи и няма все още изградена алтернатива.

Истината е в гражданско общество, будно и силно, което винаги да отстоява интересите на държавата, а не да кляка в зависимост от това кой е на власт. И смятам, че такова в момента се формира. И се надявам да не го разформироват с всичките комунистически репресии, които се опитват да приложат на хората от протеста, сред които съм и аз.


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
10 Юли 2004 06:39
Мнения: 6843
Местоположение: София
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 17 Сеп 2020 21:27


Liberty написа:
Ми защото не е 90% зле. Не отричам проблемите, които имат, но като цяло имам основателни причини да не искам сегашното управление да се сменя с нищо от алтернативата. Икономически страната ни се развива доста добре. Имаме значим напредък през последните 10 години. Безработицата е на рекордно ниски нива. Същите тези "образовани млади хора" дето протестират работят в западни фирми в България за големи заплати и ходят на почивки по целия свят. Инфраструктурата много се разви, с всички критики за качеството, НО ВСЕ ПАК! Помня времето когато нямаше дори магистрала до Бургас. Може да говорите всичко за "мутрата", но това са си реални постижения, пък било то съпътствани от кражби и корупция.
Дипломацията ни също не беше лоша. Постигнахме успехи с Македония. Това дето го критикуват Борисов, че бил предал няколкото турски метежника на Ердоган си е чисто и просто защитаване на нашия национален интерес. Благодарение на дипломацията ни не бяхме залети от вълни от бежанци, за разлика от Гърция.
В добавка:
– Макар и под натиск не приехме Истамбулската конвенция
– Не приехме пакта за бежанците
– Купихме F-16 и значително засилихме Българо-Американските отношения. За всички дето разправят, че Борисов бил командван от Русия. Не, не е. Но не е и открито русофобски както на някои хора би им се искало. На мен включително, но съм наясно, че такива политици не изкарват дълго в България по ред причини. Така че Борисов просто действа умно.

И какво имаме като алтернатива? Бившите комунисти от БСП и агентите на ДС от ДПС, заедно с още някакви пълнежи като Слави Трифонов. Това са открито командвани от Москва, образувания. БСП са особено зле, защото от една страна ще клякат на Москва, от друга играейки го "европейски социалисти" ще клякат и за всяка една джендъро-емигрантска простотия която биха ни сервирали от Брюксел.

Последното важи и за ляво-либералната ДБ, поради което те също са особено вредни. Наблюдавайки профила на хората подкрепящи ДБ забелязвам два основни вида. Едните са типични левичари, от най-тъпите. Еквивалента на белите либерали протестиращи срещу "расизма" в САЩ. Това обикновено са разглезени дечковци на по 35г. каращи тротинетки, които се възползват на максимум от постиженията на света в който живеем, като същевременно се опитват с "активизма" си да го съсипят. В същата категория влизат "зелените" и "розовите", които също са коалиционни партньори в ДБ, нека не го забравяме.

Втория вид са "десни", които все още живеят с илюзията че ДБ, е дясна партия, докато в действителност тя е пропита от ляво-либерална идеология. Тези хора, имат близки до моите разбирания и се отвращават от ГЕРБ и БСП, но не са осъзнали, че са изгубили представителството си в някогашното "автентично дясно".

Като цяло не съм оптимист.

Няма да коментирам недостатъците на ГЕРБ както и левите им политики, тъй като темата е достатъчно дълга, че да не ми се губи време. Ще се спра на няколко контрапункта:
1. Не смяташ ли, че това, че страната се развива икономически добре е въпреки ГЕРБ, а не благодарение на ГЕРБ?
2. Това, че протестират богати и заможни хора защо е лошо? Само за хляб ли трябва да се протестира? Не! Най-прекрасното нещо е да се протестира за по-висши ценности. Това означава прогрес по отношение на икономическо развитие и начин на мислене на хората. Значи това, че сме на нивото на Африка по отношение на свобода на словото не е проблем, защото не сме гладни и ходим на почивки в чужбина?
3. Какво лошо има в ИнстаНбулската конвенция (моля те, градът е ИнстаНбул, а не ИнстаМбул)? До колкото бегло съм запознат с документа, става въпрос за превенция на насилие над жени, а не зад за "джендъри" и норвежки гейове, които ще крадат деца, както се опитаха да го изкарат гнусните патриоти.
4. Какво е лявото в ДБ? Това, че Иванов подкрепя гей парада ли? :lol: На фона на всички други партии в БГ, нещо не виждам с какво се открояват като по-леви. В БГ сме далеч от идеологии. В момента имаме основно бивши комунисти и ченгета от ДС, мутри и популисти. И някакви що-годе читави, интелигенти хора около и в ДБ.
5. По дяволите какво лошо има в това да караш тротинетка? Удобен, бърз и екологичен начин на транспорт. Чувам тази опорка вече не малко пъти и направо се смея и недоумявам какъв ви е шибания проблем с тротинетките.
6. Как е възможно десен човек и антикомунист да подкрепя партията на агент Иван от ДС? Гледам, че и други уж десни фейсбук активисти го правят. Също както БСП и ДПС служат на Москва, това важи и за всичките видове "патриоти", това мисля, че трябва да е ясно и на новородените. А точно пък алкохоликът с турска фамилия и пушачът-клошар не ми ги хвали. Щели да се борят за свобода на словото, искат да въвеждат закони за фалшиви новини. Абсолютни смешници.

В заключение, въпреки кусурите на ДБ, определено ги смятам за "най-малкото зло". най-вече ме притесняват комунистическите корени на Иванов. Но все едно агент Буда и агент Иван към които залиташ нямат такива? Всеки един избор освен ДБ ми се струва тотално неадекватен. Точка.


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
08 Сеп 2009 20:35
Мнения: 2307
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 17 Сеп 2020 23:30


Не ги знам ДБ колко са зло, ама просто нямат шансове на изборите. Това че 5 столични елитарчета дето се събирате у кръчмите ще ги подкрепите няма да е достатъчно :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Ное 2006 18:05
Мнения: 4480
Местоположение: София
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 17 Сеп 2020 23:43


За мен ДБ имат шансове на следващите избори ако се обединят със Слави, колкото и да ми е кофти да го кажа. Но все пак, целта е обща и ще са си взаимнополезни - от страна на Слави получават подкрепа, а те от своя страна да му съдействат с експертни кадри и т.н.

___________________________________
тежки нокаути


Профил

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 6129
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 18 Сеп 2020 02:19


Der Meister написа:
1. Не смяташ ли, че това, че страната се развива икономически добре е въпреки ГЕРБ, а не благодарение на ГЕРБ?


И да и не.

–Не защото благосъстоянието се създава от частната инициатива не от правителството. Така че принципно никое правителство няма пряка заслуга за икономическото развитие.

–Да, защото за да го има това развитие трябва да съществуват определени условия. Някои от които са точно това в което обвиняват сегашната власт - Правов ред, сигурност, защита на собствеността, фискална отговорност. Щом като имаме икономическо развитие, значи тези неща все пак ги имаме в известна степен. Има и други фактори като достъпната инфраструктура, която е важна за изграждане на индустрията, което пък винаги е било един от приоритетите на Бат Бойко.

Цитат:
2. Това, че протестират богати и заможни хора защо е лошо? Само за хляб ли трябва да се протестира? Не! Най-прекрасното нещо е да се протестира за по-висши ценности. Това означава прогрес по отношение на икономическо развитие и начин на мислене на хората. Значи това, че сме на нивото на Африка по отношение на свобода на словото не е проблем, защото не сме гладни и ходим на почивки в чужбина?


Всеки има право да протестира, но тези хора ми излизат с аргумента точно, че сме едва ли не Африка. А всъщност работят в чуждестранни фирми и имат големи заплати, понеже е ТОВА правителство на ТАЗИ партия, а не на другата. А свободата на словото е много относително нещо имайки предвид, че в страните от където ни критикуват по този критерии, могат да ти съсипят кариерата и живота за една политически некоректна шега.

Цитат:
3. Какво лошо има в ИнстаНбулската конвенция (моля те, градът е ИнстаНбул, а не ИнстаМбул)? До колкото бегло съм запознат с документа, става въпрос за превенция на насилие над жени, а не зад за "джендъри" и норвежки гейове, които ще крадат деца, както се опитаха да го изкарат гнусните патриоти.


Първо, тук трябва да отбележа, че ГЕРБ бяха готови да приемат конвенцията без съпротива. Заслугата им е че се вслушаха в народа и се отказаха от нея и също заслугата е на коалиционния им партньор - патриотите. Иначе конвенцията под прикритието на уж да пазим жените всъщност узаконява понятия като "социален пол", и отваря вратата към един куп други простотии.

Цитат:
4. Какво е лявото в ДБ? Това, че Иванов подкрепя гей парада ли? :lol: На фона на всички други партии в БГ, нещо не виждам с какво се открояват като по-леви. В БГ сме далеч от идеологии. В момента имаме основно бивши комунисти и ченгета от ДС, мутри и популисти. И някакви що-годе читави, интелигенти хора около и в ДБ.

В ДБ влизат "Зелените" и "ДЕОС". Трябва ли да обяснявам? Поведението на Радан Кънев, когото подкрепях години наред в европейския парламент е просто срамно. Подкрепи расистката декларация на европейския парламент по повод протестите на черните расисти по цял свят и всякакви други левичарски глупости за които се сетиш. Повярвай ми ДБ ако имат политическо влияние ще отворят вратите за най-големите тъпотии, които в момента се случват в Западна Европа и САЩ.

Цитат:
5. По дяволите какво лошо има в това да караш тротинетка? Удобен, бърз и екологичен начин на транспорт. Чувам тази опорка вече не малко пъти и направо се смея и недоумявам какъв ви е шибания проблем с тротинетките.

Трудно мога да се сетя за нещо по-не мъжествено от карането на тези тротинетки. Освен това е инфантилно. Като толкова искаш бърз и еко транспорт вземи си колело. Така ще изглеждаш като нормален човек, а не вдетинен 35 годишен лигльо (не визирам никого конкретно, да не се засегнете).

Цитат:
6. Как е възможно десен човек и антикомунист да подкрепя партията на агент Иван от ДС? Гледам, че и други уж десни фейсбук активисти го правят. Също както БСП и ДПС служат на Москва, това важи и за всичките видове "патриоти", това мисля, че трябва да е ясно и на новородените. А точно пък алкохоликът с турска фамилия и пушачът-клошар не ми ги хвали. Щели да се борят за свобода на словото, искат да въвеждат закони за фалшиви новини. Абсолютни смешници.


Защото не служат на Москва. Да върхушката на ГЕРБ има произход от бившата върхушка на тоталитарна България. Това никой не го отрича. Нито връзките им с подземния свят. Разликата е че ГЕРБ се хванаха за друг клон, този на ЕС и евро-субсидиите, от които здравата точат. Не че в това има нещо хубаво, но е по-добре отколкото да са зависими от Москва. Във всички критични случаи ББ винаги избираше Европа пред Русия, което е донякъде гарант за позицията на България.

В заключение, не харесвам ГЕРБ, ясни са ми всичките им недостатъци, но съм по-склонен да се борим с тях чрез обществен натиск, на който те са показали че са податливи. Всичко това започна с една PR-акция на Христо Иванов срещу сараите на Доган, което беше добър ход от негова страна. Но БСП се възползва от създалата се ситуация и с помощта на Президента му издърпа килимчето и насочи обществената енергия към това което тях ги интересува - грозен край на мандата на ГЕРБ. Това което повечето протестиращи не разбират е че участват в едно активно мероприятие за завземане на властта от БСП и иронията в случая е, че ще върнат официално във властта ДПС и Пеевски, срещу които уж започна цялата патардия. А ДБ - добри или лоши - ще вземат едни 10% на изборите с които какво ще направят? Най-много да се коалират пак със същите ГЕРБ, ако искат да управляват. Пак ще си говорим след изборите.

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Регистриран на:
01 Фев 2002 23:43
Мнения: 4867
Местоположение: Demented Mind
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 18 Сеп 2020 04:19


Само искам да вметна, че физически изпитвам болка от постовете ви.

___________________________________
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.


Профил

Аватар
Регистриран на:
05 Юни 2011 15:04
Мнения: 1738
Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 18 Сеп 2020 17:01


Liberty, да разбирам, че подкрепяш бандата престъпници, защото се кланят на ЕС, а не на Москва? Така ли? Впрочем Борисов е в приятелски отношения с Путин, руснаците купуват нашата земя на безценица, налице са доста договорки между двете държави. С какво основание го твърдиш това? От мен да знаеш - един безпринципен човек може да се дупи едновременно на всеки, стига да получи подкрепа и да има келепир. Борисов е приятел с всички, прави лупинги между ЕС, Русия, САЩ, ако можеше щеше да крадне и от Китай и Индия, на него не му е проблем. Как можеш да намираш някаква ясна партийна позиция, че и отстояване аз не разбирам?

Отделно от това, къде се е чуло и видяло след продължителни протести управляваща партия да спечели нов мандат? Можеше да се получи това, което предричаш ако Борисов беше подал оставка навреме. Сега е вече прекалено късно и подкрепата за него ще се топи с всеки изминал ден, докато опозиционерите му къде заслужено, къде не ще вдигат своят процент. Необратим процес. Надявам се твоят вот и на още няколко служители на хранилка да не стигне на Герб дори да влезе в парламента. Видя се колко плъхове напуснаха потъващия кораб вече и се разбягаха при новооткрити партии. Структурите на Герб се разпадат, всички нормални хора там бягат. Ще останат ценни кадри като Караянчева, Сачева и Биков, които нямат грам себеуважение.

Много се радвам, че дори да влезе в следващия парламент Борисов ще е без патериците си - патриотите и Марешки е по-вероятно да правят компания на Арабаджиеви и Баневи в затвора, отколкото пак да седнат на депутатско кресло. Всяка партия, която се коалира с него впоследствие изчезва от политическия кръгозор. Аз ще се смея на Андрю ако положението ескалира през зимата и Бойко(който и в момента е в нелегалност и не смее да се вясне в София) изчезне от страната и въобще не се върне. Предвиждам, че ще свърши като Фердинанд и ще стане изгнаник. Това се полага за хора като тях.


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
22 Ное 2006 18:05
Мнения: 4480
Местоположение: София
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 18 Сеп 2020 17:36


The Wolf написа:
Libert
Много се радвам, че дори да влезе в следващия парламент Борисов ще е без патериците си - патриотите и Марешки е по-вероятно да правят компания на Арабаджиеви и Баневи в затвора, отколкото пак да седнат на депутатско кресло. Всяка партия, която се коалира с него впоследствие изчезва от политическия кръгозор. Аз ще се смея на Андрю ако положението ескалира през зимата и Бойко(който и в момента е в нелегалност и не смее да се вясне в София) изчезне от страната и въобще не се върне. Предвиждам, че ще свърши като Фердинанд и ще стане изгнаник. Това се полага за хора като тях.


Да бе, само обиклая с джипката и май наистина от доста време не се е появявал в някоя институация като парламента или мин.съвет. Накрая да не вземе да се пенсионира в Барселона? :lol:

___________________________________
тежки нокаути


Профил

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 6129
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 19 Сеп 2020 08:17


The Wolf написа:
Liberty, да разбирам, че подкрепяш бандата престъпници, защото се кланят на ЕС, а не на Москва? Така ли? Впрочем Борисов е в приятелски отношения с Путин, руснаците купуват нашата земя на безценица, налице са доста договорки между двете държави. С какво основание го твърдиш това? От мен да знаеш - един безпринципен човек може да се дупи едновременно на всеки, стига да получи подкрепа и да има келепир. Борисов е приятел с всички, прави лупинги между ЕС, Русия, САЩ, ако можеше щеше да крадне и от Китай и Индия, на него не му е проблем. Как можеш да намираш някаква ясна партийна позиция, че и отстояване аз не разбирам?

Отделно от това, къде се е чуло и видяло след продължителни протести управляваща партия да спечели нов мандат? Можеше да се получи това, което предричаш ако Борисов беше подал оставка навреме. Сега е вече прекалено късно и подкрепата за него ще се топи с всеки изминал ден, докато опозиционерите му къде заслужено, къде не ще вдигат своят процент. Необратим процес. Надявам се твоят вот и на още няколко служители на хранилка да не стигне на Герб дори да влезе в парламента. Видя се колко плъхове напуснаха потъващия кораб вече и се разбягаха при новооткрити партии. Структурите на Герб се разпадат, всички нормални хора там бягат. Ще останат ценни кадри като Караянчева, Сачева и Биков, които нямат грам себеуважение.

Много се радвам, че дори да влезе в следващия парламент Борисов ще е без патериците си - патриотите и Марешки е по-вероятно да правят компания на Арабаджиеви и Баневи в затвора, отколкото пак да седнат на депутатско кресло. Всяка партия, която се коалира с него впоследствие изчезва от политическия кръгозор. Аз ще се смея на Андрю ако положението ескалира през зимата и Бойко(който и в момента е в нелегалност и не смее да се вясне в София) изчезне от страната и въобще не се върне. Предвиждам, че ще свърши като Фердинанд и ще стане изгнаник. Това се полага за хора като тях.


Ти няма какво да ми се смееш, защото моето собствено предвиждане е, че Борисов няма да състави следващото правителство. Не знам дали си ми чел първия пост, но там обясних, че най-стабилната вероятна коалиция е между БСП и ДПС с подкрепата на Слави Трифонов и евентуално Мая Манолова. Това са все кремълски структури и наистина ще ми е много смешно, защото великите революционери борци за "промяната" ще ни докарат точно това.

Цитат:
Борисов е приятел с всички, прави лупинги между ЕС, Русия, САЩ, ако можеше щеше да крадне и от Китай и Индия, на него не му е проблем. Как можеш да намираш някаква ясна партийна позиция, че и отстояване аз не разбирам?


Което не е задължително нещо лошо. Нали разбираш, че никой политик не може да се задържи в България за повече от един мандат, ако е открито русофобски. Виж как свършиха Росен Плевнелиев, Иван Костов, Стефан Стамболов, Княз Александър Батембрег да изреждам ли още?

Цитат:
Надявам се твоят вот и на още няколко служители на хранилка да не стигне на Герб дори да влезе в парламента.

Разбира се бро, всеки който не подкрепя малоумните протестиращи е "служител на хранилката". :lol: :lol: :lol: Аз самия още не съм решил със сигурност за кого да гласувам, разума ми казва ГЕРБ, но сърцето ми крещи ВМРО :D

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Аватар
Регистриран на:
05 Юни 2011 15:04
Мнения: 1738
Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 20 Сеп 2020 19:43


И ти не си разбрал аз какво визирах - ще ти се смея при положение, че Борисов усети накъде отиват нещата и избяга от страната малко преди изборите, следователно да нямаш възможност да гласуваш за разпадналата се партия Герб :D

Иначе интересен подход - Трифонов бил открито кремълски поданик, но Борисов е в близки и добри отношения с Путин и това в твоите очи е ок. Обичкаш си Бейко, май.

И не, не всеки, който не подкрепя протестите е служител на хранилката, нарочно те разделих от администрацията с увеличените заплатки чрез една буква "и" между вас. Но след като се тригърна така и добави цели три емотикони вече започнах да се съмнявам дали не съм напипал болна тема 8)


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 6129
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 21 Сеп 2020 01:40


Този и горния ти пост според мен показват, че в главата си значително надценяваш влиянето на протестиращите. Нито ГЕРБ ще се разпадне, нито Бойко ще избяга от страната. Напротив, подозирам че ГЕРБ отново ще са №1 като резултат от изборите а на второ място с малка разлика ще е БСП. ГЕРБ обаче няма да има с кого да съставят правителство, докато БСП ще могат. Горе долу, повторение на сценария от 2013г.

А аз самия още не съм решил на 100% както казах за кого ще гласувам, може в крайна сметка да хвърля за комитите. Ще видим има още време.

Цитат:
Иначе интересен подход - Трифонов бил открито кремълски поданик, но Борисов е в близки и добри отношения с Путин и това в твоите очи е ок. Обичкаш си Бейко, май.

Кое му е близкото с Путин? Това че купи F-16 и също даде карт-бланш на американците да охраняват нашето въздушно пространство?

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Аватар
Регистриран на:
14 Юни 2009 09:25
Мнения: 3305
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 21 Сеп 2020 11:07


Omega-x написа:
Само искам да вметна, че физически изпитвам болка от постовете ви.

<3


Профил

Аватар
Регистриран на:
05 Юни 2011 15:04
Мнения: 1738
Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 21 Сеп 2020 14:44


Liberty написа:
Този и горния ти пост според мен показват, че в главата си значително надценяваш влиянето на протестиращите. Нито ГЕРБ ще се разпадне, нито Бойко ще избяга от страната. Напротив, подозирам че ГЕРБ отново ще са №1 като резултат от изборите а на второ място с малка разлика ще е БСП. ГЕРБ обаче няма да има с кого да съставят правителство, докато БСП ще могат. Горе долу, повторение на сценария от 2013г.

А аз самия още не съм решил на 100% както казах за кого ще гласувам, може в крайна сметка да хвърля за комитите. Ще видим има още време.

Или е обратното и омаловажаваш близо тримесечните протести срещу правителството и не само тях, а всички международни скандали, компромати и откровени излагации/престъпления/недосмислици на министри и самия Борисов. Значи ти не допускаш възможност Борисов да избяга? Интересно би било, че ако той все пак изведнъж изчезне след изборите или преди тях(както предполагам) двамата с теб бихме категоризирали това му действие като национално предателство, но поради коренно различни причини :D

И БСП, и ГЕРБ ще бъдат изолирани след новите избори, нищо чудно да се пробват да съставят коалиция помежду си. Тогава на прекомерни идеалисти като теб ще им се отворят очите и ще те очакваме на площада. Заедно с развалените домати. Сега явно още си мислиш, че има разлика/и между двете партии.

А Борисов и Путин какво ли не си подаряваха, няколко приближени бизнесмени до Путин държат монопол в бизнес сферите, в които се изявяват. Пеевски не случайно е със забрана да пътува до САЩ и е поставен в черен списък. Имам наблюдения и какво се случва по черноморието и около него(разбирай североизточен регион), но разбира се не е тук мястото да говоря за схеми и сделки със съмнителен произход.


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
22 Ное 2006 18:05
Мнения: 4480
Местоположение: София
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 21 Сеп 2020 18:45




Поздрави за всички фенове на Слави :D

___________________________________
тежки нокаути


Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Регистриран на:
28 Сеп 2002 08:47
Мнения: 16966
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 22 Сеп 2020 09:55


Императора написа:
Image




гавра.... :?

Тва ако не е фотошоп, направо....

----------

Искам само да кажа, че Борис Бонев е долна политическа курва и манипулаторка. Харесвам идеите и битките на Спаси София, но този човек е абсолютен ветропоказател и постоянно го доказва.

___________________________________
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 6129
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 22 Сеп 2020 12:29


Статията обобщава това, което аз исках да кажа, през последните две страници от темата, но доста по-добре, отколкото аз самия се изразих. Съветвам Ви да я прочетете:

Цитат:
На българския политически ландшафт се заформя сериозен ляв фронт, с нестабилен център и политическа криза, допълваща икономическата и социални такива. Липсата на автентичен дясно-консервативен проект е слабост, оставяща една значима част от българите непредставени, а дебата за идеите у нас – осакатен.


https://conservative.bg/kakvo-ima-na-po ... ptCfKY6Mjc

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Аватар
Регистриран на:
05 Юни 2011 15:04
Мнения: 1738
Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 22 Сеп 2020 17:11


Liberty написа:
https://conservative.bg/kakvo-ima-na-politicheskata-sergiya-u-nas/?fbclid=IwAR1lV6pK2qAFuJ3WHD0yW6QNe1ZwaotaJvKLfuqt068KJsyovptCfKY6Mjc

Принципно сайтчета като КонсерваторЪ обслужват управляващите недвусмислено, подобно на други ибрикчии като Недялко Недялков и тн. Имат си адженда и си я спазват, но Кузман Илиев е изключение в тяхната секта, защото пише И за истинска медия. По отношение на консерваторите ще използвам този шарж и дори нямам да отварям дума за срещата на част от тях с премиера Борисов преди 4-5 месеца, където се държаха по неадекватно от Валери Симеонов пред български медии.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 3213_o.png

Иначе - приличен обзор, но в него присъстват най-вече общи приказки и бегли предположения. Несъмнено е прав, че ще се появи силен ляв фронт и заради това са виновни предимно Герб, които отвратиха нормалните хора с действията си и започнаха да ги репресират. А колкото и да си десен, когато посегнат на гражданските ти права няма как да продължиш да подкрепяш своя душманин. А са виновни и че удушиха всички десни партии(а и не само десни) в хватката си, приравнявайки ги със себе си. След явлението Герб дълго време могат да ни управляват центристки или псевдо леви формирования. Необходимо е само да се оправдават с несъстоятелността на партия Герб и всичките допуснати грешки от тях. Както досега Герб правеше с БСП.

Предстоят интересни събития. Нямам търпение да видя какво ще се случи с гербаджиите през зимата :D Ще си отворя пакет пуканки и ще се наслаждавам.


Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
 
Иди на:  
cron
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com