Автор |
Съобщение |
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 15 Апр 2020 21:54
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 16 Апр 2020 00:28
Аз вече съм сигурен, че този сопол е волтажа Какъв е шанса да се пръкне второ толкова тъпо черво? Волтаж, и тоя ти акаунт отива при другия.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 16 Апр 2020 00:48
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 16 Апр 2020 06:49
Kompoth написа: кво само се пънеш бе чистач
всички те разбрахме че не познаваш никой от форума и че всички които си познавал са те блокнали вече
аре блоквай се и ти сам и млъквай (80s european thrash metal voice): ДИТРОУУНД ИМПЕРЪЪЪЪЪЪ
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 16 Апр 2020 13:06
вие двамата сте двойка педерунгели, дето като нямат кво да кажат, веднага започват с жените, съпругите и майките кой каквото няма и в каквото не го бива, за него най-много говори
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 16 Апр 2020 13:46
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 16 Апр 2020 14:16
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 06:04
kingcrimson написа: Der Meister написа: Какви какички, на тази възраст са по-скоро лелички. Не е за завиждане, защото при мен не е въпрос на избор, просто само такива ме харесват и съм се примирил, че на младо няма да случа. Поне момата е доста свястна. Възможно е да си дал грешна информация, но не и аз да си направя грешен извод Обясни, иначе, до какъв извод следва да стигна от това и къде съм казал че не харесвам да еба лелки или когото и да било бе лайнар
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 08:37
девственият хомосексуалист кингкримсън, а.к.а. мазда, раздава съвети за жени лел в същото време се дърви на неконтролируемата умствена бавнярщина на пантов кво става тука
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 09:40
Kompoth написа: девственият хомосексуалист кингкримсън, а.к.а. мазда, раздава съвети за жени лел в същото време се дърви на неконтролируемата умствена бавнярщина на пантов кво става тука Когато две от личностите в главата волтажа се срещнат в един форум, резултатът е кафява дупка. Черните дупки смучат всичко, а кафявите бълват лайна. Поне знаем защо и двамата са докосвали жена само посредством картинка. Тия двамата като говорят за жени звучи като някаква лелка, която обяснява как 5G-то е донесло коронавируса.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 12:15
Императора написа: покрай носталгичните приказки за едновремешното форумово мисля че пропуснахме да отдадем почит на всъщност най-красивото момиче, което някога се е подвизавало тук, па макар и за кратко и то под крайно анонимна, потулена и неразкриваща за себе си форма. INTERCESSIA aka Мими. От днешна гледна точка трябва да призная че ми е почти невъзможно дори да си представя как Жена като нея се е принизявала да съобитава с такива кочове като нас тук. е тя заради тебе влизаше във форума, не знаеш ли
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 12:17
Императора написа: покрай носталгичните приказки за едновремешното форумово мисля че пропуснахме да отдадем почит на всъщност най-красивото момиче, което някога се е подвизавало тук, па макар и за кратко и то под крайно анонимна, потулена и неразкриваща за себе си форма. INTERCESSIA aka Мими. От днешна гледна точка трябва да призная че ми е почти невъзможно дори да си представя как Жена като нея се е принизявала да съобитава с такива кочове като нас тук. хаааххахаха е не всъщност напълно естествено и в реда на нещата е такъв невидял чекиджия като волтажа да обожествява такава брантия кат нея
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 13:42
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 14:19
колко човека? е как колко? един, демек - ти; ма ти нещо да не се засегна бе много са ми успешни даже опитите, щом така се фръцна аз съм си стегнат, даже доста, а ти просто злобееш и завиждаш, защото си разплут и само недей да ми даваш наклон на хуя, чистач, че да не вземеш да го наклониш към гъза си без да искаш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 17:28
I hope she sees this bro
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 19:17
kingcrimson написа: Der Meister написа: kingcrimson написа: Възможно е да си дал грешна информация, но не и аз да си направя грешен извод Обясни, иначе, до какъв извод следва да стигна от това и къде съм казал че не харесвам да еба лелки или когото и да било бе лайнар Не е нужно да казваш каквото и да било, когато целият ти пост е едно жалко оправдаване. Последвалата ти реакция те издава още повече, жалкарче Жалък е този, на който целия форум му обяснява, че е дебил и олигофрен, а той се мисли за голямата работа
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 20:11
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 20:16
phr34k написа: The Chameleon написа: Ти си пълен дебил, продължавай да живееш смешния си живот на червей.
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 20:29
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 17 Апр 2020 20:58
Der Meister написа: phr34k написа: The Chameleon написа: Ти си пълен дебил, продължавай да живееш смешния си живот на червей.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|