Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 23 Мар 2020 19:28
Сега се сетих съответно и за MrSunlord, Manny_Calavera, MM13_666, а Mike мисля че беше един фен на Капитан Тсубаса
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 23 Мар 2020 20:45
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 23 Мар 2020 22:42
Колко много изченали хора... Това е меко казано притеснително. Някой да се обади на 112 и да ги обяви за издирване. НЕЩО СТАВА, ХОРА!!!
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 24 Мар 2020 00:56
Императора написа: ^ аз си ги намерих и сам. Просто когато потребителят е без аватар не можеш да го обвържеш с някакъв по-специфичен спомен в главата си. HUN73R, беше с аватар на Агент 47 от Hitman, TheGuardian - не помня.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 24 Мар 2020 05:06
Бате, вие Ако Хънтъра не го знаете, кви членове сте на РСМ въобще Велика дружба имат с Попа!TheGuardian, освен че е от Русе, помня че на 15-16 беше приет вече в някви много елитни английски университети, нещо с математика и физика ми се чини, че щеше да учи. Русенци да ме поправят, ама пичагата не отиваше ли буквално към гениалните нива на интелигентност? MM13_666, не мисля че мацката някога се появи на форумните срещи.. Manny_Calavera, човекът който започна модата на форумните разкази. Сега ако прочета сигурно ще е страна простотия, но за 13 годишния ни акъл беше много важно да си в РАЗКАЗА! Като цяло, това което ви обърква е, че #pcm и форума бяха две много различни полета, може би за това Хайчо не помни Хънтъра, защото той беше далеч по изразен в ИРЦ канала. Същото може да се каже за амора и DungeonMyxa . @Чичо RIP, ако още четеш прости ми за десетките нощни набираия, дано си си и сменил номера,де. Ся примерно колко хора се сещат за Хитруша
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 24 Мар 2020 08:54
Omega-x написа: TheGuardian, освен че е от Русе, помня че на 15-16 беше приет вече в някви много елитни английски университети, нещо с математика и физика ми се чини, че щеше да учи. Русенци да ме поправят, ама пичагата не отиваше ли буквално към гениалните нива на интелигентност? Не е от Русе, мисля че беше от Варна
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 24 Мар 2020 13:01
Omega-x написа: Ся примерно колко хора се сещат за Хитруша Аз не, коя е Хитруша?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 24 Мар 2020 20:33
Императора написа: А и освен това си противоречите, тъй като казахте че хънтъра бил най-отявлен някъде 2007-8, когато па ептен никой не ползваше IRC вече. Хънтъра беше най-активен 2004-2006. И беше доста активен и във форума, щом го помня много добре, въпреки че не съм стъпвал в IRC. Хитруша я помня, разбира се
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 24 Мар 2020 23:00
Аз помня Леголаса/Хайролера, доста ме радваше
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 25 Мар 2020 12:41
Тука е като някакво станало някакво събиране на стари пушки, като сме призовани да борим То. Леголаса ги твореше даже още преди да се регистрирам. Много хейт отнасяше, упорит трол Имаше и някаква сага с Минотавъра, който беше заядвал нечие гадже на форумец на някаква бензиностанция и се разправяха във форума. Там лолнах най-мощно, повече от Турски бор, Paint battles и whiteface "високият тон съм аз"
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 25 Мар 2020 14:16
Аа, бях я забравил историята с Минотавъра, беше супер епик! Ето я: viewtopic.php?f=1&t=65306
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 25 Мар 2020 19:59
Тедо... хахахахахах Кефи ме че към момента на това легендарно събитие явно съм бил в такъв потрес че дори не съм можал да взема отношение по казуса, освен да гласувам в анкетата Това все пак е един от най-големите олигофрени които познавам, а въпросната е настоящата му съпруга и майка на детето му Разкошно
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 01:02
nee, plot twista e 4e magito go izostavi i zabremenq ot 1 tur4in tedi pedi se hvana s 1 malka mangalka i sq ima dy6terq
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 01:12
The Chameleon написа: nee, plot twista e 4e magito go izostavi i zabremenq ot 1 tur4in tedi pedi se hvana s 1 malka mangalka i sq ima dy6terq Поетично. Достоен и предсказуем завършек на една PCM-ска сага. Мерси за включването, адашче
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 01:32
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 01:32
А какво стана с Минотавъра ? Май откакто стана тази историйка не се е е вясвал във форума. Като чета тия старите теми се питам същото и за всичките тези потребители, които правеха този форум толкова уникално място. Вярно че съм от новите потребители и никога не съм бил особено активен и не познавам никого лично, но с кеф ви четох постовете. Съжялавам че открих този форум едва когато спряха хартиеното списание. Гледам има профили от 2001-2002 - ра, аз по това нямах и не знаех как се използва компютър, за интерет бях само чувал, за форумите даже не съм предполагал. Когато за първи път се сблъсках с този форум бях направо WTF какво виждат очите ми - от някаква тотална простотия до някакви интелектуални дискусии, попикаващ от смях хумор, интересни или нахъсващи историйки и даже готини творчески напъни. Абсолютно шарен свят в който се усещаше някаква такава яка младежка енергичност. Мога само да си предстявам какво са били форумните срещи. Такова друго "място" не съм виждал в интернет.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 01:34
nz, sled taq istoriq mai mi se razsyrdi
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 02:09
vanmx написа: Когато за първи път се сблъсках с този форум бях направо WTF какво виждат очите ми - от някаква тотална простотия до някакви интелектуални дискусии, попикаващ от смях хумор, интересни или нахъсващи историйки и даже готини творчески напъни. Абсолютно шарен свят в който се усещаше някаква такава яка младежка енергичност. Мога само да си предстявам какво са били форумните срещи. Такова друго "място" не съм виждал в интернет. Хванал си малко от златната ера. Едно, че социалните медии убиха форумите, друго - че светът на комп. игри тотално се промени, трето - че тук се смениха се поколенията, напълни се с нюфагове и злетаци, форумът си отъпя жестоко и двигателите на форума се изнизаха с времето. За последните 8-9г. досега съм влизал няколко пъти, когато ми се е налагало да търся нещо из архивите. Сега малко ми става тъжно за Волтажа, че е принуден сам да прави теми и да си пише самичък в тях. Предполагам заради него не закриват форума, провъзгласявам го за вечен форумен high priest.
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 05:42
Иска ми се Минотавъра да не беше напускал форума Star Wars/ Trek дискусиите с него бяха доста яки.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 26 Мар 2020 08:30
The Chameleon написа: nee, plot twista e 4e magito go izostavi i zabremenq ot 1 tur4in tedi pedi se hvana s 1 malka mangalka i sq ima dy6terq Еееее
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|