Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 16 Окт 2018 00:17

Интересна история :!: Но може би става дума за интересно съвпадение :?:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 24 Окт 2018 20:58

Image

Профил Skype

Публикувано на: 24 Окт 2018 23:54

Браво за резутлатите :!:

Аз обкиновено ако видя някакви странни неща с резултатите ми, винаги правя контролен тест в друга лаборатория :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2018 13:22

До там ли стигнахме - да се фукаме/поздравяваме за това че не сме наркомани :D

Профил

Публикувано на: 25 Окт 2018 20:46

Това беше неловка ситуация :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2018 21:00

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2018 09:21

Не е грешна тема :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 28 Окт 2018 21:23

Беше просто в отговор на вашите писаници, изобщо не коментирам на какво ставам свидетел тук в катакомбите на Амстердам всеки уикенд. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Окт 2018 10:09

Валентин I написа:
Беше просто в отговор на вашите писаници, изобщо не коментирам на какво ставам свидетел тук в катакомбите на Амстердам всеки уикенд. :lol:

Хайде разкажи нещо от Холандия да живне малко форумът :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Окт 2018 21:37

vanmx написа:
Валентин I написа:

Хайде разкажи нещо от Холандия да живне малко форумът :D

Не разрешават снимки на тези места, нито пък е за приказки работата, така че ето ви едно видео което на кратко обобщава за какво става въпрос.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 11:22

Не разбирам какво ти пречат тези хора. Ще си ходят и носят където и каквото си искат, мисля, че сме свободна страна в това отношение поне. Твоят въпрос звучи арогантно и надменно, не отговорът на лелката. Като не ти изнася да се возиш в градския, имаш и други варианти за предвижване - кола, колело, пеша и т.н. Аз също много се изнервям от препълнени рейсове в задръствания затова гледам да ползвам алтернативни начини за транспорт когато мога :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 13:33

ебати комунистическото изказване :?

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 03 Ное 2018 15:35

Колкото и да е модерен кварталът още не сме изобретили безсмъртието. И докато хората умират, ще има и дни предназначени да се отдаде почит на починалите. Това е задушница и подобни традиции съществуват във всяка една култура по света.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 22:59

Аз съм в София от почти 2 години вече и по улиците на тия еднообразни панелни гета виждам толкова мангалски каруци, колкото у родния Сливен не съм виждал за последните 10 години :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 23:59

Айде стига с тоя безумен и безсмислен хейт по София вече, че дразните. Да, София далеч не се вписва с представите ми за европейска столица (благодаря ти, Фандъче), но да го сравняваш със Сливен? Сливен? Нищо против нямам хората от там, никой не си избира къде да се роди и не се имам за нещо повече, защото съм от София. Просто баба ми е от Сливен и живее там и често ѝ ходя на гости. Това за мен е един панелен, обезлюден, депресиращ соц град, останал в сянката на 80-те, пълен с цигани, които всяка вечер около гарата, където живее баба ми, правят някакви джамбурета и никой не може да спи. София може да е всяакаква помия, но е най-добрия град за живеене в БГ, по всички критерии, което го имам за чисто обективен факт. Поне половината квартали на София са си даже прекрасни за живот.

П.С. Не ти визирам конкретно този пост, забелязал съм, от доста време насам, твои мнения с подобна насоченост.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2018 00:45

Der Meister написа:
Това за мен е един панелен, обезлюден, депресиращ соц град, останал в сянката на 80-те...

Това е може би е най-точното описание на София, само че не е обезлюден ами по-лошото - мега претъпкан. Нямам си на идея откъде ги вадиш тия обективни факти. Навсякъде едни и същи подтискащи панелни гета от 80-те, централната част останала от царско време е супер неподдържана, със стари сгради, останали само по тухли и надраскани с някакви кенефни графити. :D
Колкото до Сливен - гадните места са точно около ЖП гарата и кварталът "Дружба" в който като вляза се чувствам точно като в София, защото по-голямата част от столицата е застроена по тоя същия подтискащ соц тертип :D Другото което не ми харесва са тия незаконни гаражи из целия град.. Ама заеби Сливен, дълго време съм бил и в Русе - това си е един европейски град отвсякъде, особено централните части, соц простотиите пак ги има, но там е доста по-добре устроено и озеленено. Търново си е приказка, да не говорим за Варна или напоследък и Бургас.

Да отбележа - дотук говоря само за външния вид - атмосфера и градоустройсво. Ще напиша нещо и за другото - това изкуствено превръщане на София в "най-добрия град за живеене" е нещото по което хейтя. Просто, поради необясними за мен причини целият бизнес се изнася към столицата и ако някой човек иска да работи нещо различно от продавач/пазач/барман трябва да се изсели натам. Това за мен е гадно, защото не се кефя на големи градове като цяло. Това лято бях 10 дена в Лондон - ами пак си ми е подтискащо... няма как град с милиони население да ми бъде "добър за живеене град", особено пък такова голямо соц образувание като София

А това което ме дразни са тия столични елитарни булшит изцепки на разните му там софийски "кореняци" с техните обективни факти за величието на столичното гето, съставено от 5 слети села , което те възприемат като мега и яко и като цяла България :D

п.п Не конкретизирам това мнение, разни колеги столичанчета от от "елитните" (:D) Люлин и Младост 4 са ми развивали тия теории че тяхното село е яко, а всичко останало е дупка и съм си спорил и с тях така :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2018 01:11

В София намирам идеалният баланс размер на града/възможности/забавления. Единственият минус е, че наистина понякога в пиковите часове, пък и не само трафика от към коли и хора е огромен, но се търпи. Само се дразня като трябва да въртя около 15-20 минути в синята ми зона докато намеря място за паркиране. :D

Градове като Лондон наистина май биха ми дошли в повече. Имам няколко приятели дето живеят там от пет години вече, няколко пъти съм ходил за по седмица и като цяло е кеф, но мисля че няма да ми хареса чак да живея там.

Относно родните градове, Хасково си го харесвам като цяло, но общо взето съм там пак за около седмица-10 дена през два-три месеца и после обратно към София. А за възможностите за развитие, интересното е, че едно момче от Варна вече трета година живее и работи като зъболекар в Хасково, защото във Варна не можа да си намери достатъчно добра работа. :D

Разбира се, най-якия вариант е това къде и какво работиш е да не е свързано с локацията ти и точно това се опитвам да постигна, но за повечето хора опциите или местене в по-голям град или в чужбина, като аз лично нямам планове (поне за сега) за второто, въпреки че съм бил в чужбина като студент, но не мисля че е за мене.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2018 01:36

The Arrow написа:
Разбира се, най-якия вариант е това къде и какво работиш е да не е свързано с локацията ...

Това не е просто най-якия вариант, ами и най-логичния, особено с развитиета на технологиите. Затова казвам че това презаселване на столицата, което е проблем и в световен мащаб се прави абсолютно изкуствено. Аз примерно съм си от Сливен, а отивам в София, да бачкам за Французи, живеещи в САЩ... положението си е WTF. Трябва ми само компютър и интернет за това което правя, няма физически ограничение да работя и от село.

Иначе има доста хора които си обичат родните градове, лошо няма, ама столичанчетата харесващи родния си град повечето се държат смешно арогантно и елитарно :D

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 04 Ное 2018 15:18

vanmx написа:
Навсякъде едни и същи подтискащи панелни гета от 80-те, централната част останала от царско време е супер неподдържана, със стари сгради, останали само по тухли и надраскани с някакви кенефни графити.

Ти да не си бил в София последно през 1996г? :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2018 15:30

По-скоро си мисля, че е бил най-вече в квартали като Дружба, Люлин и Овча купел и от там са му впечатленията. :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com