Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 11 Авг 2018 22:12
Честит рожден ден, жив и здрав!
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 11 Авг 2018 22:41
Жив и здрав! И като си тръгнал, пиши на цру или който там дали могат да ми уредят среща с Дениъл Панабейкър.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 11 Авг 2018 23:16
Май в този форум ще почнем вместо "трол" да казваме "волтаж"
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 12 Авг 2018 11:58
Както е тръгнало...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 12 Авг 2018 12:11
ЧРД, Волтаж!
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 12 Авг 2018 20:28
Понеже по принцип не ти чета глупостите (особено, ако са озаглавени така), когато са повече от 1 ред, изобщо не бях разбрал, че и ти имаш рд. Сега се върнах и прочетох първия пост, в който никъде не пише, че имаш РД. Вероятно щях да те поздравя, ако не беше трол, защото не се знае дали ни тролваш и за това. С други думи - сам си изпроси тъпизмите по твой адрес с това, че зарина форума с тъпизми Enjoy лайната
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 12 Авг 2018 21:35
Давам ти шанс бре, човек! Давам ти шанс да кажеш, че ни тролиш, защото алтернативата е ужасна
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 12 Авг 2018 21:36
Честит РД и от мен!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 12 Авг 2018 23:49
Ashkenazi написа: Благодаря за поздравите, мочмета! За тези, които вместо поздрав казаха някви други неща... Вече съм говорил за типичната българщина... The Arrow написа: И като си тръгнал, пиши на цру или който там дали могат да ми уредят среща с Дениъл Панабейкър. Пътят дотам е дълъг... Стани им интересен по някакъв начин, влез в списък. Което е доста вероятно вече да си, предвид какъв е светът, в който живеем. От там започни да бъдеш активен в онлайн къмюнитита, които обсъждат нея или сериали/филми, в които участва, смени си аватара на снимка с нея. Все пак трябва да се стигне до това и тя да знае за теб, както Г-ца Ръсел знае за мен. еми вече участвам в събредита на сериала, следя и събредита посветен на нея, в социалните и профили лайквам постове често, също така следя активно и едно от шип комюнититата, та явно съм на прав път
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 13 Авг 2018 15:47
Ashkenazi написа: The Arrow написа: също така следя активно и едно от шип комюнититата това е "a step too far", ако ме разбираш. пОсмали малко. Ами с оглед на това, че сценаристите прецакаха основния женски персонаж, определено е по-добрия вариант.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 15 Авг 2018 22:27
На малък кос прилича.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 16 Авг 2018 19:47
Винаги си бил доста по-тъп отколкото ти е представата.
|
|
|
|
|
CIA
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 16 Авг 2018 21:03
Ashkenazi написа: а да, също искам да питам ЦРУ, това животинче, което беше кацнало на балкона ми в началото на юни от новия модел птици роботи за наблюдение ли е?
Не можем да потвърдим нито да отречем дали въпросната птица е от новата ни серия роботи за наблюдение. Надяваме се да проявите разбиране.
___________________________________ We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 16 Авг 2018 21:26
@CIA, Пичове, може ли малко помощ по моя въпрос?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 17 Авг 2018 08:27
Като повечето комунисти си наперен експерт по неща, от които си нямаш хал хабер, та ще се смиля над тебе, то си е от болестта Прочети за женските и малките черни дроздове и си отвори някоя снимка, голямо момче си, знаеш как се борави с интернет.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 17 Авг 2018 17:28
Черен дрозд = кос. Снимката, която съм ти пуснал, е на малък/женски кос, както съм написал над нея. Цветът на оперението им е различен и е предимно кафяв.
Кое не ти е ясно?
Впрочем, замислял ли си се някога, ако не успяваш да разбереш за какво става дума в изключително елементарна размяна на реплики и информация като настоящата, какво се случва с по-сложните ти взаимоотношения с хората. Особено предвид факта каква смехотворна самоувереност и заядливост проявявяш, когато ти самият си толкова... прост. Като гледам и как те мързи един обикновен гугъл сърч да удариш, направо ми става жал за тебе.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 17 Авг 2018 18:29
Очевидно си възприел вярването, че трябва да си филмар
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 17 Авг 2018 18:43
Куките ме дебнааат
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 18 Авг 2018 11:27
Измисли си някакъв твой си начин за тролване па ти
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 18 Авг 2018 11:53
Ако говориш за мене, естествено че се ебавам с Волтажа с глупостите за цру Ама наистина много харесвам Дениъл Панабейкър, за това не троля
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|