Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 19 Юни 2017 15:02

Неловкия момент е когато правиш секс посреднощ и изведнъж чуваш как комшиите от долу си затварят терасните врати и прозорците. :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2017 17:47

Това няма как да е неловък момент за волтажа :D

и за мен също :oops:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 30 Юни 2017 20:36

Полицията не е пътна помощ, само да вметна.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2017 08:02

Гадно е това, да :D
Няколко пъти ми се е случвало да установявам някакъв проблем с устройство/автомобил и супер често този проблем не се проявява пред майсторите... И те те гледат сякаш си абсолютен кретен, а на теб ти идва да им шибнеш един :D

Този уикенд по план трябваше лежерно да си поцъквам на компа вкъщи, докато приятелката ми заедно с нейните се лакират и не знам си още какво в хола... С нетърпение го очаквах, бях готов да поцъкам стабилно за първи път от много време. Обаче бях хванал някакъв стомашен вирус и не ми се искаше през 5 минути да ме виждат как притичвам до кенефа, за да издавам динозавърски звуци от вътре... и още по-лошо, някоя да умре от миризмата след това... та прекарах доста часове в апартамента на нашите. Добре, че те поне не си бяха вкъщи :? Ама там адска скука, няма комп, само ТВ. Пробвах се да гледам нещо, но още при първите реклами не издържах и изключих. Това винаги ме подсеща защо нямам тв вкъщи.
Не ми се искаше да гоня другите момичета от вкъщи, защото една от тях е с прясно счупен крак и в общи линии се бяха събрали, за да я разведрят :D.
Хубавото е, че у нашите имаше зарядно и можех да си гледам Twitch, зарибих се по някаква нова игрица с два(засега) готини режима. Казва се Fortnite, 3rd person шутърче е, с ПвЕ режим тип tower defence срещу зомбита и pvp режим тип Battle royal (почти 1 към 1 с pubg). Ма много пари бе, да еба...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Окт 2017 20:54

гледам тази тема и много ми се иска да публикувам нещо, защото неизменно имам множество неловки ситуации

ама ддз сигурно подсъзнателно съм се научил да ги изтривам от краткотрайната си памет и в момента ровичкам из спомените си и не мога да се сетя за нищо :o :( :(

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2017 07:17

Засегнати едва ли има. По-скоро никой не е чел поста ти(и аз не съм) :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 17 Яну 2018 14:49

Тази тема я търсих отдавна за да споделя една смешна ситуация, на която бях свидетел преди няколко години. С един индиец(беше ми колега в университета) станахме приятели покрай общите ни хобита и интереси(кеч, супергерои, компютърни игри) и често се събирахме да пийнем по нещо, а неусетно и се превърнах в негов гид и често му показвах различни забележителности из София, докато се шматкахме насам-натам. Беше свестен тип, но имаше един сериозен недостатък - българския му беше почти неразбираем. Говореше го по зле от тукашните цигани.

И един ден отидохме до книжния пазар за да си купим необходимата литература по специалността, когато той заяви, че иска да се сдобие и с някаква книга за йога, много популярна в страната му. Ако си спомням добре авторът беше Пранушка Кадзила. Естествено, аз му обясних, че в България трудно ще намери въпросната книга, но той настояваше да попита. Обиколихме целия Славейков и никой не беше чувал за подобна книга, а сигурно и 90% чичаците и бабките продавачи въобще не разбираха какво им казва той и бързаха да го разкарат. Накрая на пазара седеше един намръщен дядка с мустаци(тип Али Реза) и когато стигнахме до него, разговорът протече по следния начин:
(на развален български) - Извинете, имате ли книгата на Пранушка Кадзила?
(сърдития дядка) - Нямам я тая книга "Американска Годзила". Свърши.

След тоя отговор аз щях буквално да се пръсна от смях, още повече че колегата повтори няколко пъти въпроса си след това и получи същия отговор. Накрая даже си помисли, че му се подигравам и се нацупи. След няколко дни случката беше вече поизбледняла в съзнанието ми, но в университета индиеца ми напомни за нея с въпроса: Братле, знаеш ли дали изобщо съществува книгата Американска Годзила? И аз отново се скъсах да се смея. В следващите месеци като се засичахме на лекции не пропусках да го бъзна по този случай с някоя шегичка за Годзила :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2018 14:02

Ако под агент имаш предвид смешко си прав. Почти всички индийци са скъсали с реалността и сякаш са от друга планета. Тяхната култура е толкова различна и остаряла като ценности спрямо нашата, че буди подигравки у образован човек.

Аватарът ми е от марвелския фентъзи сериал Inhumans, но на теб вероятно актьора ти е познат от Игра на тронове. И тук играе злодей и прави прилично представяне :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2018 14:40

Не, под агент той имаше предвид нещо много по-филмарско и далечно от действителността :lol:
Това Inhumans не го ли провъзгласиха за най-лошия марвелски сериал в последното десетилетие? Щом бие и IF по този показател, значи...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2018 15:57

Всъщност ако не беше Волтажа, а кой да е друг човек нямаше да се налага въобще да предполагам какво има предвид с тази дума :D Но при него никога не се знае.

Гипо, Нечовеци си е слабичък сериал, да. Нещо като Стрелата, Легенди от утре и прочие. Във всеки сериал обаче можеш да намериш и нещо добро, като зависи от теб дали то ще бъде достатъчно за да го изгледаш или да го зарежеш и обявиш за простотия.

Аз обичам фантастиката, затова гледам всякакви глупости и съм виждал много по тежки случаи от този сериал. Само че това не го прави добър.

Профил Skype

Публикувано на: 30 Яну 2018 00:11

Обадих се на един близък приятел по случай рождения му ден. Много съм зле с датите и се опасявах, че може да съм я объркала. Разговорът започна с мен и пожелание за рожден ден и после го попитах дали е днес и предварително му се извиних. Беше странно, но той се засмя, така че всичко беше ток.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2018 14:47

:lol:

Аз последно време нещо съм започнал да симпатизирам на ЦСКА, ама не заради някви идеологии или нещо, просто ме кефи агитката им и песните.

Пък "Левски" винаги са ме дразнили, не знам защо.

А сред познатите ми, които се интересуват от футбол, половината са от "Левски", другата половина от ЦСКА :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2018 23:17

нелегален написа:

https://www.youtube.com/watch?v=07D8RiEnsX8

на мен тая ми е любимата :rockon: :rockon: :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 15 Апр 2018 11:52

Ч О Р Б А Р И
О
Р
Б
А
Р
И

:D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2018 21:05

нелегален написа:
Това може би е най-неловката ситуация, която ще съм споделял в тази тема. Обаче наскоро научих интересния факт, че по времето на Комунизма...Научавайки всичко това наскоро, аз съм отвратен. Ето сега вече аз наистина разбирам грешността на бившите си схващания и приемам срама, който идва с това разбиране. Моля простете ми! :oops:

Значи... ти ще станеш фен на ЦСКА само защото по времето на комунизма футболистите играещи за този отбор(който всъщност бе закрит, но съдейки по това след колко време научаваш как стоят нещата, затова ще научиш след поне 20 години) са получавали военни чинове и привилегии спрямо останалите.... неловка ситуация си е това, откъдето и да го погледнеш, прав си :?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 10 Май 2018 18:53

z a s h t o
si toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolkova
Spoiler for :
p
r
o
s
t

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2018 20:44

нелегален написа:
нелегален написа:
Ето сега разбирам, че всъщност Моят Отбор всъщност винаги е трябвало да бъде ЦСКА, или може би Славия, докато чувството ми към Левски винаги е трябвало да бъде такова на отхвърляне и презрение.

Отново много добро преориентиране в правилната посока в последния момент от моя страна. :D
Все по-добър и по-добър ставам, направо малко ми е гузно. :D

Само Славия але-алееееее!!! 8) 8) 8)

p.s. Кажете някакви Славистки агитски песни! :D :D :D

ае малко измислен ми беше тоя мач, къде беше славия като отбор до сега, а сега сякаш от нищото, взеха купата ? бтв, тва за тия малките келешчета е пълен потрес :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2018 21:28

Момци, Волтажа ако беше жена, задника му все щеше да е мокър да знаете :oops: За три месеца смени три отбора - беше от Левски, мина през ЦСКА, сега симпатизира на Славия. Другия месец ако Царско село влезе в А група ще стане и от тях :lol:

А колкото до свастиките - в агитката на ЦСКА единствено в света може да се видят цигани, татуирали си свастики и развяващи знамена с такива. Тъй че нека не се възмущаваме половинчато и когато ни изнася.

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 10 Май 2018 21:29

Всичко е променливо

Само моето мнение "Кур за футбола" е константа. 8)

Профил Skype

Публикувано на: 11 Юни 2018 14:03

Похвална простъпка :!: Не виждам проблем, че си взел парите - така хората са доволни, че са се отблагодарили, а пък ти си компенсиран за усилието си.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com