Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 25 Авг 2017 23:50

:lol: :lol: :lol:
Цитат:
някакъв негър-рапър

Не съм го гледал, просто разсъждавах хипотетично.
DN работи най-добре като манга и така трябва да се консумира, всички останали форми - аниме, японски игрални, американски игрални са комерсиално издояване и пародия.

Цитат:
тъпа идея, която си получил от книгите

Ми не, нали има някакви индийски грос майстори...аре финландец да е тогава, щото чета един финландски уеб комикс.

Цитат:
се разкудкудякаха, че било whitewashing, нали?

Разкудкудякаха се, щото са идиоти, а този новият Лайт/Райто хич не мяза на познавач на човешката душа и тънък манипулатор - външността и методите нямат значение, просто не е играч. По-скоро прилича на неуспял рокер, изритан от бандата, защото е мрънкал през цялото време за дреболии.

Цитат:
предложи някакви субтитри

Не знам, аз като свърших тези на Rumbel Subs минах на Хорибъл, т.е. преводът на Крънчи, защото нямаше други.
Сега гледам има Animekaizoku (хвърли им едно око), а BD-тата са с някакви произволни - ReinForce, Glue и явно каквото падне.

Профил

Публикувано на: 26 Авг 2017 01:00

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2017 15:19

Цитат:
само трейлъра съм гледал

Аз и него не съм гледал. Само съм виждам скрийн шот на Райто.

Цитат:
мене не ме вземат да играя Л?

Това е идея, ще я споделя с всички холивудски продуценти, които познавам.
(Сам се сещаш, колко са.)

Профил

Публикувано на: 26 Авг 2017 19:44

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2017 08:19

Цитат:
ти печелиш тоя път

В съревнованието по невежество...ъъъ благодаря, но мислех че съм го спечелил преди години само с правопис и стилистика. Ако трябва да влагам усилия и в други области казвай навреме, това тук беше случайност!
В смисъл и досега постовете ми откъм съдържание са били пълни с невежество, но мога умишлено да ги направа и по-зле. (Хъммм, дали наистина мога? Звучи ми, като предизвикателство.)

А сериозно, относно Death Note е безсмислено човек да се интересува от каквато и да е било друга негова негова форма освен мангата.
Как хак-мериканците го били кастнали зле - бели кахъри. Те собствените си оригинални заглавия кастват зле пък камо ли сбъркани адаптации.

Цитат:
Тия субтитри имат допълнителни пояснения

Wunderbar! (И wonderbra, ако има нужда.)

На едната картинката се мярка герой от следващото аниме от същия режисьор - Osomatsu-san. Явно още тогава е възнамерявал да прави проект на тема Osomatsu-kun.
Само дето ми дойде дори по-голяма простотия от Gintama и го дропнах.

Профил

Публикувано на: 28 Авг 2017 21:09

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2017 22:37

Цитат:
по някаква причина аз пък лесно го изгледах

:banli:

Цитат:
аниме на френски?

Само, ако не мога да го намеря на английски или руски. Франсетата, дори фенсъбърите слагат титри с ужасен тайминг. Или трябва да биеш паузата често или да караш по японския дублаж.

Последното беше една серия на LWA TV, която по някаква причина закъсня от Asenshi.

Профил

Публикувано на: 29 Авг 2017 08:02

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2017 08:54

Всъщност OVA-тата 2008-2009 и новият сериал на Cobra 2010 стават.
Кич и ретрофутуризъм, но точно в кратенската им комбинация е кефът.

Пробвал съм да гледам оригиналните серии...изтърпях само филма: Джейм Бонд + садо-мазо + бондидж. Not my cup of piss.

Та цялата поредица е по-скоро е пародия на екшън/приключенските филми от 60-те и 70-те, но в бъдещето, в космоса и със старомодни извратеняци.

Teekyuu 9 ep. 7 - Насуно центричен епизод. Запознаха ни с призраците от имението и. :lol:

Nobunaga no Shinobi: Ise Kanegasaki-hen ep. 21 - Нобунага отърва силите си, но още е в напечено положение.

Made in Abyss ep. 8 - няколко урока по оцеляване + предисторията на отношенията между Лиза и Озен. Ъх, юри.
Пак най-интересното е информацията за Бездната. Явно на по-долните нива времето тече по-бавно.

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul ep. 19 - напълно излишно проникване в двореца и всички си го знаеха. Извинение за бал в стил Пепеляшка. На теория планът на Рита беше перфектен и най-вероятно щеше да приключи сериала, ма Нина е идиотка. За награда следващия път ще трябва да се бие с ловец на дракони.

Vatican Kiseki Chousakan ep. 8 - триумфът от разкриването на загадките беше помрачен от глупостта на Роберто да не разпознае собствения си баща, както и modus operandi-то на серийните му убийства.
Консервиращите маймунски бактерии ми звучат, като пълна глупост.
Напипаха някаква обширна злодейска организацията, но шефчето се измъкна.

Knight's & Magic ep. 9 - доволно много екшън в тази серия. Лошковците били федерация и основната им сила са черни машини (Gundam Mark II?)...ахаха.
Освен тази препратка, окачването за раменете и пренасянето на mech-овете ми напомня визуално за Votoms.

Gundam Build Fighters: GM no Gyakushuu - тези ONA-та ги правят все по тъпи.
Заглавието на анимето е пародия на Контраатаката на Шар, като в случая GM не е моделът mecha, а съкращение от gunpla mafia :lol: :lol: :lol: . Тук мафиотите се проявяват с безумно тъп и непрактичен план, нещо като Team Rocket, но не са толкова забавни.
Кастът е почти целия от първи сезон, дори и Рейджи се появява без никаква друга причина освен Deus Ex Machina. Битките обаче са в стил втори сезон, mech-овете също. Примерно Psycho GM-ът, какъв е смисълът? Това си е Psycho Gundam, но с различна глава. Останалите машини също са някакви грозни хибриди.
Единствения интересен бой беше дуелът между Сей и Рейджи, но пък него не го дават докрай. :lol:
Положителното в епизода е дебютът на Burning Gundam, което е добра предистория за втори сезон, но с това закъснение идва малко retcon.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2017 19:42

Mahoujin Guruguru (2017) ep. 8 - маса ебавки с grind, level up и въобще подготовка преди голям куест. Тома междувременно е дигнал 10-то ниво, а нашите с идиотските си приключения са само на 2-ро за Нике и 3-то за Кукури. Още се оказа, че Нике е клас крадец.
Естествено точно Тома победи мини-боса голем, но злодеите ги спряха преди да си изпълнят куеста, като хората.

Aho Girl ep. 9 - гару-тата стават все по-интегрална част от основния състав и успяха да се изпокарат здраво с А-кун. Саяка се напи само от изпаренията на бирата. Последвалата сцена беше неудобна за всички.

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2017 19:53

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2017 22:54

Цитат:
кажи какъв е проблемът

Нанам, тоуа Форбиден звучи, като немско име, пиши му ЛС.
Чувал съм, че drop cluster оправяло всички проблеми...

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2017 02:12

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2017 07:42

За Читозе не знам имаше едно Чизе, може би е същото име, но съкратено?

http://chise.ludost.net/Anime/

Могат да се видят ретро контейнери, като avi, ogm и дори asf.

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2017 22:40

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2017 07:58

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul ep. 20 - малко повече тупалки този епизод, но пак всички се държат, като пълни идиоти, включително предателят Алесанд.

Fate/Apocrypha ep. 9 - екшънът продължава и не е лош, но никой не постига нищо смислено. Пък Жана Д'Арк е толкова безполезен герой, че е чудно защо се опитват да я убият. Целият този мариз е напразно.
Излишно беше и отклонението с предисторията на чудовището на Франкенщайн.

Made in Abyss ep. 9 - Рико някак се справи само, но някак си остава пълна идиотка и никога няма да се научи да бъде достатъчно бдителна в Бездната.

Nobunaga no Shinobi: Ise Kanegasaki-hen ep. 22 - силите на Нобунага избраха уж по-лесния път...и скоро ще разберат, че не е така.

Made in Abyss ep. 9 - Рико някак се справи сама, но и някак си остава пълна идиотка и никога няма да се научи да бъде достатъчно бдителна в Бездната.

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2017 01:44

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2017 09:16

:lol: :lol: :lol:, ето затова не харесвам "сериозните" арки на Gintama, защото са си типичните шоненски бръщолевения и over the top изпълнения.
Повече ме кефят сюрреалистично идиотските аркове (като онази с тоалетните на Шинсенгуми) или комедийните паузи в "сериозните", заради внезапната промяна в тона.

Knight's & Magic ep. 10 - обичайният кич и позьорски тупаник. Принцесата пак за малко не изби спасителите си с нейните настроения. Не се ли предполага, че наследниците на трон получават специално обучение, как да се държат в подобни ситуации, та да не пречат на бодигардовете? Начинът по който Архид я убеди да тръгне, демонстрира още по-добре, колко е задръстено това момиче. Никаква власт за тая гъска!
Най-изненадващо убиха еднооката мацка. Тя беше доста силен противник, не смятах че ще я разкарат толкова рано.
Неочаквано друг технически гений, който обаче работи за лошковците. Дали и той не е прероден землянин?

Detective Conan ep. 871 - anime original в който Мицухико е толкова изтъпял, че не може да го познаеш. Естествено и самото престъпление беше малоумно, а полицаите се моткаха, само за да има кой да ръкопляска на Шонен тантей.
Мисля, че и в представленията по детските градини има повече реализъм.
Добрата новина е, че следва случая с Нуе чудовището, който е по мангата и освен самата загадка съдържа известен тийзинг на тема Хейджи - Казуха.

Kindaichi Shounen no Jikenbo (TV) ep. 109-110 - отвратителен и отвратително нарисуван арк, като този път главното действащо лице е детектив Акечи.
Не знам защо така се получава, но на него винаги му връчват най-тъпите истории, дали пък не беше и anime original? Трикът, колкото и за хитър трябваше да мине, щеше да бъде разкрит от следователите много лесно. Драмата между музикантите също беше смехотворна.

Профил

Публикувано на: 06 Сеп 2017 19:12

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2017 08:31

Mahoujin Guruguru (2017) ep. 9 - още JRPG майтапи. Може би най-запомнящия се: оказа се, че в предния епизод са продали или използвали маса необходими за куеста предмети.

Aho Girl ep. 10 - доста епична и идиотско смешна серийка. Майката на Йошико е определено най-якият персонаж.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com