Автор |
Съобщение |
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 19:11
Едва ставам сутрин за работа, а какво остава да стана час по-рано за да си направя закуска
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 19:36
Обезмаслените млечни продукти са за пиченца, гей-комунисти и ейчарки
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 20:37
vanmx написа: Едва ставам сутрин за работа, а какво остава да стана час по-рано за да си направя закуска Омлет/варени яйца/пълнена чушка... си ги приготвям от вечерта. Само бъркоча в купичката си го правя на момента, защото отнема 3 минути.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 21:16
Марката е ЕлБи. Златна среда е, защото млеката стандартно са ~2%, след това 3,6 и накрая 4,5. Обезмаслените не ги броя, защото са ташак.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 06 Юни 2017 06:33
Gipo написа: Защо 0,1%? Честно казано от доста време не взимам такова, не знам що го написах така. Сега взимам само на Боженци 2.00% Но да, преди време ми казваха да взимам само 0,1% ако не искам да качвам излишно, и то в залата съм го слушал това. Може и да си внушавам, но тия шейкове стават много по-тежки ако сложа мляко с висока масленост. Люх, недей зная много. Да не каам на ората как фъргаш по 10 жълтъка секи път щот те мързи да си вариш яйцата кат нормалните хора
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 06 Юни 2017 07:45
Нямай доверие на хора, които ти казват, че мазнините са лоши . Не говоря за мазнините от пържено и изкуственяците, които слагат в разни сладки изделия.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 10 Юни 2017 13:09
Как сте, мончета? Може ли да се намеся лекичко в темата за яйцата? По принцип, истина е, че жълтъкът повишава холестерола, който обаче е важен за синтеза на някои хормони, сред които и тестостерона, а той е ясно, че си трябва. Така че, 10 белтъка с 3 жълтъка на ден, без значение сварени, пържени и тн, няма да има проблеми. Пуснете си едни чернодробни ензими преди това, ако много ви е страх, ама като цяло няма да има проблеми. И това го казвам от личен опит и почти медицинска гледна точка, пък после 1000 проучвания да ми изкарате ако трябва. Всяко нещо в малки количества, е полезно, и обратното, крайностите не са хубаво нещо, това е. Аз пък, дали ходя редовно на зала, или пък правя паузи от по 1-2 месеца, няма особена разлика. В сми - сега сесията няма време за зала, малко се показа шкембенцето, ама като цяло, нито нещо ми се тресе, нито силата е намаляла, нито нищо. Обратно - почна ли фитнеса както си знам + готвене вкъщи с теглилката, за няма и месец ставам като камък, излизат едни вени по гърдите и гърба, без да пия протеин даже. Тъй, че, мотивацията малко куца, но като цяло фитнеса е яко нещо. Това с лостовете и аз съм го мислил, обаче, попадна ми едно злато наскоро и, като се поосвободя лятото, ще изпробвам върху себе си, и, ако имам желаните ефекти(по-слабо и хармонично тяло), ще споделя с вас, който иска да опита. Като цяло е направена за моите характеристики(180-190, 90-100кг, моята кръвна група и баланс на хормони), обаче мисля, че ще помогне. Стига да има ефект, ще постна, който има интерес да се пробва. ЕДИТ нещо интересно, на което попаднах http://baye.com/colorado-experiment/Радвам се, че тая тема е жива момчета
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 10 Юни 2017 13:15
Гипи, пробах ти млякото ( ) много е хубаво
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 10 Юни 2017 15:07
Ахахаха кое бре? ЕлБито или бадемовото хаха Иначе за холестерола - той се образува естествено в тялото и ако функционираш правилно, когато приемаш повечко, то тялото ти отделя по-малко. Тоест при здравите хора, освен ако не злоупотребяват с източник на холестерол - няма как нивото да е надвишено. Но да, доста съм съгласен с поста на Тилката.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 07 Юли 2017 18:36
Хайчо, по принцип за това измерване на грамове си трябва физическа теглилка - затва бойците ги теглят с такива. Домашните ни кантарчета бягат с по няколко грама, затова хубаво е да се мериш 3 пъти и взимаш средното.
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 08 Юли 2017 00:33
also
>waterweight
щото батко тва мое ти играе голема роля от типа до дори 3кг
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Юли 2017 20:18
Ако искаш точност си вземи механичен кантар Аз например се меря на такъв от на баба ми кръщенката - няма грешка, освен, че трябва да го центрирам на нулата преди това
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Юли 2017 22:19
Евала, само така! Ама колко си висок, че се кефиш на тия кила? Аз съм около 1,90 и май ще са ми перфе тия кила. Аз толкова бях(около 80) непосредствено след като ме оперираха по спешност преди близо две години и от тогава не съм се занимавал с фитнес и естествено известно време избягвах вдигането на тежки работи ама вече ми е време да се стягам, че пак съм станал 90 кила и шкембака е на лице пак.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Юли 2017 23:07
Аз съм към 1,95 и тежа към 110 кг. Бях в добра кондиция до към май, когато ме налегна някаква апатия и заебах всички упражнения. Сега апатията поотмина и трябва пак да започна от нулата... Тоя път освен стандартните упражнения с дъмбели и тежести ще вкарам и лост и успоредка, които се появиха наблизо.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 14 Юли 2017 09:10
Че как ще ме прецениш, като във фейса имам само една снимка на главата си, която е от лятото на 2014-та година. От тези с които съм се виждал само Der_Meister-a e по-висок от мен, макар, че като се замисля Андрей също ми изглежда висок, но не знам колко.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 14 Юли 2017 12:54
Аз съм под 180 см, ама ако стана 80-85 кила сигурно ще се депресирам, ще се чувствам като някакъв микроб 93-96 ми е иделно, а тоя стремеж към слабеене и при жени и при мъже ми е непонятно откъде идва. Вероятно от изкуствено наложените през последните 50 години идеали за красота - малко и слабо тяло с неестествено и нездравословно малко количество подкожни мазнини.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 15 Юли 2017 20:31
Леле, Аз на фона на всички до момента съм като сомалийски маратонец - 63 кг., 179 см vanmx, като ти въведох данните в калкулатор за bmi, ми вади, че си в категория "Obesity", това е много по-нездравословно, ако си в долната граница на нормално тегло, да речем, като мен
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 15 Юли 2017 22:51
Аз съм 189см, в момента тежа около 93кг и това са ми абсолютно идеалните килограми. Така хем не изглеждам гърчав, хем не ми тежи при дълги преходи и тичане. Най-много съм бил 99кг. Бях успял да ги кача с неимоверни мъки, за да натрупам мускулна маса (преди 4-5 години) покрай по-сериозен фитнес период, но не издържах дълго време. Чувствах се много тежък, а и наистина не ми допадаше колко усилия полагах, за да ги държа тия килограми. Това малко ми напомня на един майтап. Някаква жена поства във форума на бг мама: - Момичета, имам голям проглем! Колкото и да се опитвам, не мога да кача килограми. Тъпча се по цял ден, а си седя 50кг! Коментар номер едно - УМРИ КУЧКО!!! @ Аз - ако си веган е нормално, даже е похвално, че не си се изпарил все още
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 15 Юли 2017 23:00
Предпочитам да съм 63 килограма, но само мускули, отколкото, да речем, 70 кила сланина Иначе преди 4-5 години, когато бях всеяден, бях категория анорексик Откакто съм веган, си качвам килограми без проблем Сега следвам програма и целта ми е 68 кг, което ми се струва добре за човек, който седи по 10 часа на ден
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 16 Юли 2017 02:13
Много си зависи от физиката. Аз примерно имам грамадни крака и ако сваля 10кг, то това ще е предимно от горната част от тялото и ще е много смешно. Като ученик бях така и не се харесвах. Имам приятел, който е доста по-лек от мен, но в горната част изглежда като мен. Това е, защото не му тежат толкова краката хаха @Аз - не отписвай възможността, сега да ти е по-лесно да държиш по-високи кг, защото метаболизма вече не ти е толкова добър.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|