Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 28 Май 2017 23:32
shub niggurat написа: И другото ми любимо - излегнал се некой на лег пресата и си ръчка телефона, 15 минути си ''почива'' Аз с телефон в зала не съм влизал почти никога, само ако чакам спешно обаждане, а за музика съм ползвал стара мп3-ка. Ама кат почнат ми киснат по уредите с тия телефони ееейййй направо откачам. гилти съм за това аз мисля вече наистина да прекратя фитнес паузата дето стана година и половина сигурно вече и да се връщам в залата...
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 29 Май 2017 14:32
нелегален написа: shub niggurat написа: Дожвиях да видя в залата днес и следната гледка : едно монче на боксовата круша с едната ръка удря ... с другата си разцъква фейсбука на телефона може да се е снимал за фейсбуко бе? което не прави ситуацията по-малко дебилна... е ако искам такава снимка ще дам телефона на някой друг да ме снима в движение.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 29 Май 2017 23:12
Телефон съм ползвал за подсещане като съм имал някаква нова сложна програма.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 30 Май 2017 10:28
И аз, понеже си бях разпечатал програмата на принтера, но по едно време ми стана неудобно да вадя разни листове хартия и за това в телефона си направих албум и си ги гледах от там. Като се замисля, много ме е яд, че съм толкова непостоянен, ако не бях спирал тогава преди около три години(което беше най-сериозния ми фитнес опит и продължи близо половин година и после инструктора ми напусна залата, а аз си мислех че вече съм във форма и ще мога да продължа сам, но не стана така), можеше да съм батка вече но не е късно де...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 31 Май 2017 10:31
Все пак е фитнес тема, а фитнеса върви ръка за ръка с храненето, ето ви снимка на една моя закуска В купичката има следните съставки: - основен плод (в случая ябълка, но разнообразявам); - малко червени боровинки, винаги присъстват; - разбито на прах ленено семе; - канела; - овесени ядки; - лъжица фастъчен тахан; - кисело мляко, очевидно. Примерно тази сутрин вместо маслините, хапнах морков и вместо ябълката, сложих банан. От години закуската ми е най-обилното хранене за деня. Цял живот съм закусвал, но не по толкова много. В последните 3-4 години успях лека-полека да вдигам количеството, за да мога да си позволя да хапвам маалко по-малко през остатъка от деня. Не ми става тежко. В най-близко бъдеще ще си купя блендер и ще мешам още неща п.п. знам, че мушамата е голям ташак временно е, че омазахме всички покривки за 1 седмица
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 31 Май 2017 19:01
Чушката с извара ли е пълна Иначе, аз бих удвоил яйцата на твое място.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 31 Май 2017 20:43
Не, сирене
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 31 Май 2017 21:24
Гньетена шушпа със сиринье е култ Помна като малки кат играехме пред блока и не искахме се приберем за обяд, майките ни даваха по 1-2 такива чушки да ядем Мойта закуска от много време насам е смляно в нутрибулет банан, кисело млеко, чия, малко замръзени горски плодове и протеин. Ако се чувствам крайно гладен със ставането, добавям и фелийка леб с лимец с извара или фъстъчено масло. На работа, което се пада след около 3 часа - 2 еченца задълже, с някво филе и сирене/гауда/некъв слайс кашкавал от тия от лидл дето вървят. Но от шейка такъв глад ме удря после, че едвам дочаквам момента за еченцата.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Юни 2017 06:08
какво не разбра ся ?
от момента, в който закусвам вкъщи шейк до момента, в който ям отново ( на работа ) са минали 3 часа
демек, закусвам веднъж в 7 и нещо сутринта вкъщи, и веднъж около 10-11 - на работа
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Юни 2017 08:12
Да, спирка до вкъщи за 1 секунда, колкото да ти подадат чушка със сирене/краешник със сирене и със 100км/ч обратно към игрището @Мастър Лох - няма как да удвоя яйцата. Не че не мога, просто това ми е идеалния баланс и се чувствам добре. Тая сутрин закусих омлет от гъши яйца, зеленчуци и си прокарвах с кисело мляко и една велика домашна лютива паста(майката на приятелката ми я прави, супер вкусен 100% натурален продукт).
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Юни 2017 11:36
@Кире тоя коктейл звучи мега яко, трябва да го пробвам. Ама няма ли да е по-добре да си закусиш у вас както трябва и на работа да го пиеш това, а не обратното? И в блендер ли си го правиш това? @Волтаж, естествено, че има предвид че три часа след закуска вече е на работа, а не три часа след писане на поста.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Юни 2017 12:23
Е то това е закуска, направена на течност
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Юни 2017 16:35
Arrow, протеина губи хубавите си свойства ако се утаи и престои в течност. И като цяло тези шейкове се пият веднага, щото и другите неща се утаяват и става гадна боза. Веднага след приготвяне е свеж и сутрин е перфектен за събуждане и прокарване, ахахах. Правя го в NutriBullet, както споменах вече. Правил съм хиляди вариации - с ягоди, моркови, круши, какво ли не. Просто този баланс на вкусове ми харесва най-много и е най-пивко рано сутрин. Морков + протеин е инста шитсторм. Също така ползвам само и единствено кисело мляко, защото от другото много ми се подува корема. От кокосово пък още повече. Чак не мога после да тренирам в залата или пък по едно време се бях филмирал, че имам херния. А то от млякото се оказа
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Юни 2017 17:11
Бадемово пробвал ли си? На мен изобщо не ми харесва на вкус като е самостоятелно, но в комбинация с други работи е ок.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 06:08
Май не съм бадемово. Но кат цяло тия млека са и много скъпи и няма смисъл. Друго си е 10 кофички 0,1% кисело от лидл и съм готов за цела седмица
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 07:41
Защо 0,1%? Обезмаслените храни са най-голямата измама на фитнес индустрията. - супер изкуствени са; - естествените мазнини са полезни и задължителни за тялото и взимайки обезмаслено мляко се лишаваш от едно от най-ценните му качества; - целта им е да създадат изкуствено ново търсене; - също да прикрият това, че причината за високото тегло на хората се крие в лошите въглехидрати и най-вече сладкото; - щото са безскруполни копелета и биха правили бизнес и с органите на новородени ; - добрите мазнини са отличен източник на енергия за тялото, заместват и въглехидратите. Няма нормален фитнес инструктор/влогър, който да не е заклеймил обезмаслените млека.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 11:09
Хм, аз примерно много обичам киселото мляко На Баба това дето е с 3,2% масленост или нещо такова беше, това сега много ли е или е ОК? направо казвайте какви хранителни продукти си пазарувате, като цяло, и от къде
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 11:52
3,6% е златната среда и предимно него го сертифицират по бдс(не че значи нещо това). Аз такова взимам. Като марки редувам верея, LB и жълтуша. За първите две съм чувал добри отзиви от "кухнята" и затова. Млякото на баба всъщност е данон, ясно ти е за какво става дума
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 11:56
Gipo е spot on за кис. мляко.
Яка закуска btw.
Мюслите с червени боровинки (задълже) с плод ябълка/банан/etc и истински мед (не от магазина) за мен.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Юни 2017 16:38
За мен перфектната закуска е овесена каша с някакво соево мляко, два банана, горски плодове и малко конопено семе Въглехидрати, мазнини и протеини на едно място Ако преценя, че ще помпам стомана, слагам и грахов протеин
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|