Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 01 Апр 2017 22:23
Еми не знам, щом и ти не си го чувал. Може би наистина играе фактора България-Америка. Иначе песните, които изредих най-вероятно много добре ги знаеш като мелодии, но явно не и като имена. Ако си направиш труда да си ги пуснеш със сигурност ще ги разпознаеш.
Иначе сори ама да ми изброяваш техно артисти не е релевантно сравнение, защото, не мисля, че има такъв, който да е известен колкото Чък Бери.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 02 Апр 2017 15:13
Аз за Чък Бери знам само че е известен олдскул музикант, нищо повече. Даже си мислех че е умрял отдавна, а той дядката бил на 90 и още забивал, евала От трите песни съм чувал само първата защото е наистина доста популярна, но никога не съм знаел как се казва и на кого е. Ама това с тая Дивна направо ме уби. Понякога като разбирам за нещо което е мега популярно сред днешните тийнеджъри, а аз дори не съм и допускал че това нещо съществува, започвам да усещам че живея в някаква паралелна реалност
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 05 Апр 2017 18:29
vanmx написа: Ама това с тая Дивна направо ме уби. Понякога като разбирам за нещо което е мега популярно сред днешните тийнеджъри, а аз дори не съм и допускал че това нещо съществува, започвам да усещам че живея в някаква паралелна реалност +1. С времето станах доста по-нетолерантен към неща, които не ме кефят/дразнят. Нетолерантен в смисъл, че просто не се занимавам с тях, не че имам нещо против тях самите. Примерно преди като бях студент и бях в чалгарска компания, правих компромиси и излизах по техните места, докато сега няма как да стане това Едит: Съвпадение, че току що ми се случи това, за което Ванмкс говореше в цитирания от мен пост. Влизам си в тюбата да си пусна Карагьоз на Обратен Ефект и гледам 90% от коментарите гласят, че някакъв F1ze Play ги бил довел до тази песен. Нямам идея кво е тва, но се оказа, че бил някакъв ютюбър, който започвал клиповете си с тази песен. Еба му мамата какъв е този педал и как може никой да не знае песента от пиянски купони/концерти/запивания по паркове на фона на Обратен ефект или от шибаната касетка с албума Ефектен Обрат, която все още пазя, а от някакъв ютюбър Младите, ех младите
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 14 Апр 2017 12:40
нелегален написа: Чарли Мърфи, по-възрастният брат на Еди Мърфи умрел. РИП! Разбрах, че е бил някакъв стендъп комик (или най-новата чудесна българска дума, която трябва да се сложи в словосъчетание със "стендъп" - "комедиант"). Толкова ли е бил популярен/добър?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 14 Апр 2017 18:41
Брат му пускаше голяма сянка, няма спор, но беше добър комедиант Гледал съм го в скечове в шоуто на Дейв Шапел, в интернет има архиви
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 12 Май 2017 13:24
Преди няколко дни е починал Robert Miles, известен с песента си Children, която днес се класика в транс жанра. Не искам да изполвам думи като "легенда", но е оставил стойностна музика. Нека почива в мир
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 19 Май 2017 13:45
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 20 Май 2017 15:22
Кобейн, Стейли, Уейланд, сега и Корнел - все безспорни таланти Явно просто славата и цялата тази фасада на музикалния бизнес им разказва играта рано или късно и просто не издържат
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 21 Май 2017 18:35
RIP Крис Корнел. Иначе и аз никога не съм му бил голям фен, но няма спор - беше голям. Един ден след Крис пък е починал на 101 (!!!) Jacque Fresco, познат най-вече с футуристичния си проект Венера и на който винаги много съм се възхищавал, откакто научих за него. Сигурно не сте го чували повечето, та ето инфо - https://en.wikipedia.org/wiki/Jacque_Fresco
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 21 Май 2017 20:54
Чувал съм още преди повече от 10 години за него - голям ум
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 23 Май 2017 18:20
denik написа: Стан Ли е на 94 Шон Конъри е на 86 Чък Бери е на 90 Стоянка Мутафова е на 94 Джейк Ламота е на 95 (боксова легенда) Мел Брукс е на 90 (Дано да не почине преди да е направил Spaceballs 2: The search for more money ) Абе мислех си, че бях отбелязал и Роджър Мур някъде. Почивай в мир, handsome bastard
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 26 Май 2017 21:19
нелегален написа: Der Meister написа: RIP Крис Корнел. Иначе и аз никога не съм му бил голям фен, но няма спор - беше голям. Един ден след Крис пък е починал на 101 (!!!) Jacque Fresco, познат най-вече с футуристичния си проект Венера и на който винаги много съм се възхищавал, откакто научих за него. Сигурно не сте го чували повечето, та ето инфо - https://en.wikipedia.org/wiki/Jacque_FrescoЕ как да не го знаем Жак... Нали участваше във филмите Zeitgeist! RIP! Не мога да повярвам, че не чух абсолютно никъде за смъртта му. P.S. Умрял е в същия ден като Корнел, сигурно затова не се е разчуло. P.P.S. Бахти... знаете. Няма какво да се лъжем, Жак никога не е бил особено известна личност за мейнстрийма. Не мисля, че неразчуването за смъртта му има нещо общо с Крис Корнел.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 10 Юни 2017 21:45
Отиде си Адам Уест и Питър Салис.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 10 Юни 2017 22:17
Спомина се и Орео, котаракът на вицепрезидентът Майк "Deus Volt" Пенс.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 18 Юни 2017 15:12
Ако някой ме накара да дам пример за добър европейски политик от (не толкова)близкото минало, то това би бил именно той
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 18 Юни 2017 21:54
На 15-ти април тази година е починала на 117 години и 137 дни Emma Morano ( https://en.wikipedia.org/wiki/Emma_Morano ), последния потвърден жив човек, роден през 19-ти век (родена е на 28. ноември, 1899 г.). Вече няма живи хора, родени през 19-ти век. Също така тя е на 5-то място по дълголетие на всички времена. Ето тази статия - ( https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_t ... est_people ), си я проверявам от време на време, за да проверявам дали все още е жива, но уви днешната ми проверка се оказа фатална
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 19 Юни 2017 00:08
Абсолютно съм сигурен, че не е споменавана тука, защото от край време следя тези неща и щях да забележа. Иначе новината е възможно да е била доста обсъждана в медийното пространство (все пак, според мен, е доста значима, било то и от чисто статистическа гледна точка), но странно, абсолютно никъде не съм я видял/чул.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 12 Юли 2017 10:44
От години се бореше с рак човекът.
Да почива в мир. Загубата е наистина много голяма.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 17 Юли 2017 00:07
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|