Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Ицборни дицкуции
Публикувано на: 08 Ное 2016 15:56

Наутрално погледнато БСП не е истинска лява партия, а ГЕРБ не е истинска дясна партия (или центристка) :!: Цецка е по-бесепарски кандидат и от Радев, възпитаник на американски колеж, генерал от натовска държава, владеещ английски език, освен "стандартните" немски и руски, с поне малко по-добра обща култура от Цецка :arrow: Цецка е бивша партийна секретарка говореща само руски, освен българския и е известна с това, че дори в собствената партия не я харесват :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2016 16:49

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 08 Ное 2016 17:57

Ще ви кажа реално погледнато, че тези избори бяха най-смешните, които съм виждал през живота си. Всички кандидати (с едно изключение, но непопулярно) бяха абсолютни олигофрени. Парадоксалното в случая е, че хората гласуваха за тази измет събирана през годините. Какви ли не кандидати имаше на тези избори. Сега ще направя кратък разбор за почти всеки кандидат, за да видите гледната ми точка. Първо за Радев, а в следващ пост и за покемона Цачева ще споделя мнение.

Румен Радев не го искам за президент. Не само защото е от БСП, а защото не го харесвам и като човек и не споделям възгледите му. Когато някой десен ми каже, че ще гласува за него ми става болно. Защото тук не се гласува за човека, а за партията издигнала въпросния. Какви са тези приказки за висшето му образование и затова колко начетен е той, остава загадка за мен. Та допреди по малко от три месеца никой не го знаеше този генерал, нито е бил активен по политически въпроси, нито е заявявал амбиции в политиката. И изведнъж ни го спускат като кандидат. Аман от генерали вече, толкова ли нямаме истински политици?

Ето защо мажоритарния вот е добра опция за президентски и кметски избори, естествено при условие, че се забрани на партиите да оказват “подкрепа“ към различни кандидати в надпреварата като в случая на Орешарски. Но да се върнем на Радев, понеже Орешарски е много надолу. Всъщност модела Орешарски сега ще бъде освежен с нов актьор в главната роля, който вместо премиер ще бъде президент.

Дори да изключим глупостите, които говори Радев по време на интервютата си, като например позицията му по въпроса за Кемтрейлс(ВТФ), кое е знамето над Крим, интензивното военно обучение в училищата и затягането(?) на положението по границите пак си личи от километри, че на този тип възгледите му и акълът се доближават до тези на обикновен средностатистически пенсионер. Той още през предизборната си кампания започна да надвишава правомощията, които все още не е получил и да се изказва скандално по външнополитически въпроси. Този ли ще ни е обединител? По скоро бушон като Орешарски, обслужващ интереси. Явно не осъзнава, че просто ще бъде най-високо платения клатикурец в държавата, от когото не зависи реално почти нищо. Досега имахме пешка за президент приличаща на Цензура, а сега ще имаме пешка приличаща на смачкан хуй. Градация му е майката...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 08 Ное 2016 20:17

kakwo govorish, be, oligofren? :(

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 08 Ное 2016 20:23

Stonedisus написа:
kakwo govorish, be, oligofren? :(

В общи линии обобщавам колко си прост, но изглежда пак не си разбрал :cry:

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 08 Ное 2016 21:28

http://offnews.bg/news/Izbori_18760/Sve ... 39517.html

Профил Skype

Аватар
Online Онлайн
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Ное 2016 21:59

Каквото The Wolf каза, общо взето е много точно.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 09 Ное 2016 09:35

YEEEEHAAAAAW!!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Генецецка
Публикувано на: 09 Ное 2016 10:28

^ КАК? Хилари искаше война, не Тръмп?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 11:27

Аз написа:
Наутрално погледнато БСП не е истинска лява партия, а ГЕРБ не е истинска дясна партия (или центристка) :!: Цецка е по-бесепарски кандидат и от Радев, възпитаник на американски колеж, генерал от натовска държава, владеещ английски език, освен "стандартните" немски и руски, с поне малко по-добра обща култура от Цецка :arrow: Цецка е бивша партийна секретарка говореща само руски, освен българския и е известна с това, че дори в собствената партия не я харесват :arrow:

Напълно подкрепям. У нас президентската позиция е просто фасада. Измежду двата варианта - Ц.Ц и Р.Р., аз лично предпочитам Р.Р., защото поне е по-представителен човек, владее езици, видял е свят, постигнал е някакви неща. Имаше някакъв коментар, че не трябвало да е Р.Р., защото не бил наясно с политиката. Не съм съгласен, защото за да се издигнеш до неговата позиция се изискват и чисто политически качества - а именно находчивост, двуличие(да прецакаш който трябва, за да се издигнеш ти, а не той), хитрост и тн :). Тоест не става само с пилотски качества и добродетели. А Ц.Ц. е покемон, който по никакъв повод не трябва да става президент. А това, че и двамата ще обслужват едни и същи интереси е повече от ясно. У нас се обслужват интересите на корпорации и банки, в сащ примерно се обслужват интересите на оръжейните компании, корпорации и банки.
А на ББ историите допълнително стимулират да гласуваш за всеки друг, но не и за ЦЦ.

Профил

Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 09 Ное 2016 13:20

Ех, защо ли не се учудвам, че Гипо ще се присъедини към Морко в подкрепата му за комунистическата кандидатура на Р.Р. Е поздравления момчета, с такива "прозападни", "десни", "демократи" като вас нямаме нужда от комунисти/русофили.

Добра новина, Тръмп и Пенс спечелиха в САЩ. Аз и Serios Sam сме доволни, но според мен очакваме различни неща. Ще видим кой ще е доволен накрая.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 13:39

@Liberty - такова нещо като леви и десни у нас няма. Има само интереси. Едните са точно толкова боклуци, колкото и другите. Смешно е да говорим за социализъм/комунизъм при положение, че и в русия го няма вече. Още по-смешно е да се обвинява противникът на цц, че е комунист :lol:. Ако искаме не комунист за президент, трябва да изберем някой 30 годишен, който е почти не почернен от онзи строй.
В общи линии си стандартно неадекватен :lol:
РР по всички показатели изглежда по-малко комунист от ЦЦ.

Профил

Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 09 Ное 2016 13:50

Gipo написа:
@Liberty - такова нещо като леви и десни у нас няма. Има само интереси. Едните са точно толкова боклуци, колкото и другите. Смешно е да говорим за социализъм/комунизъм при положение, че и в русия го няма вече. Още по-смешно е да се обвинява противникът на цц, че е комунист :lol:. Ако искаме не комунист за президент, трябва да изберем някой 30 годишен, който е почти не почернен от онзи строй.
В общи линии си стандартно неадекватен :lol:
РР по всички показатели изглежда по-малко комунист от ЦЦ.

Приеми "комунист" като условно понятие, ако толкова имаш проблем с термина. Все тая е, подкрепяш БСП, което е ясно на къде ще отведе страната. Не ми излизай с номера че е ОК да гласуваш за Р.Р. защото той не бил комунист щото комунисти нямало. Много важно как ще го наричаш, важното е че БСП печели, вероятно ще има предсрочни избори, вероятно БСП и ДПС ще дойдат на власт. Браво, супер, гордей се със себе си.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 14:22

Герб е бсп, бсп е герб. Само ти ли не го схващаш? Моето мнение е конкретно за президентския избор - по-малко несимпатичен ми е РР.
И да има предсрочни избори(съмнявам се, ББ не е човек на честта) и да дойдат бсп на власт, няма страшно, ще ги свалим отново. Важно е да знаят, че това не е толкова каубойска държава, колкото са си мислели.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 14:56

Гласувах за Т.Т. и не гласувах за референдум.

Не, че Т.Т. кой знае колко ме кефи, но просто беше единствения що-годе адекватен избор. Р.Р. и Ц.Ц. каквито и личности да са, са издигнати от партии, които не подкрепям по никакъв начин. Нещо, което определено има значение. Когато прочетох, че БСП за първи път е водеща партия в София от 90-та ми стана тъжно. Колкото и да не харесвам ГЕРБ, сценария Б.Б. да подаде оставка и дойдат БСП на власт ми се вижда доста неприятен и в същото време доста възможен. А това, което каза Гипо, че нямало страшно и пак ще ги свалим е несериозно. Тези, които сте гласували за Р.Р. ще сте си виновни.

За референдум, по принцип, както казах и в Покемон темата, съм за 3 "не"-та. Но просто прецених, че шанса референдума да не събере достатъчен процент е по-голям от този "не"-тата да бият "да"-тата, затова реших изобщо да не гласувам. Така и стана в крайна сметка :)

Не мога да разбера, какво толкова обсъждате тъпите президенти, при положение, че за мен референдума беше доста по-важен и се радвам, че не мина. Разбира се веднага имаше коментари как ЦИК били манипулирали вота. Направи ми впечатление, че голяма част от поддръжниците на референдума са чалгари. Слочаеност, не мисла. Ако не беше Славчо инициатор на този референдум, най-вероятно, въпросните хора изобщо нямаше толкова ревностно да го защитават. Кажете, вместо да обсъждате кой бил ляв, десен, комунист и т.н., мотивите си да гласувате с "да" или "не". Аз моите си ги казах в Покемон темата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 15:02

нелегален написа:
бтв нещо което много ми харесва на тези избори е, че протестният вот (в случаят Митьо Пищова) е с много нисък брой гласове. Преди хората си позволяваха да се гъбаркат със системата чрез пускане на вот за Витков (аз също пуснах за него :D), но вече ситуацията е стигнала момент, в който сериозността ѝ изисква трезвеност.

Колкото и да е зле Витков, не виждам как можеш да го сравняваш с неграмотния олигофрен Пищова. Всъщност това, че Витков е певец от група с нецензурни текстове, по никакъв начин не прави несериозни намеренията му да иска да участва в политиката. Докато Пищова е абсурда на абсурдите като кандитат-президент, както и да го погледнеш.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 15:08

The Wolf написа:
Ето защо мажоритарния вот е добра опция за президентски и кметски избори, естествено при условие, че се забрани на партиите да оказват “подкрепа“ към различни кандидати в надпреварата

Това няма как да стане докато изобщо имаме партийна система. Точно на тази популистка идея за мажоритарния вот се вързаха доста от феновете на плешивия.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 15:30

Der Meister написа:
Гласувах за Т.Т. и не гласувах за референдум.

Не, че Т.Т. кой знае колко ме кефи, но просто беше единствения що-годе адекватен избор. Р.Р. и Ц.Ц. каквито и личности да са, са издигнати от партии, които не подкрепям по никакъв начин. Нещо, което определено има значение. Когато прочетох, че БСП за първи път е водеща партия в София от 90-та ми стана тъжно. Колкото и да не харесвам ГЕРБ, сценария Б.Б. да подаде оставка и дойдат БСП на власт ми се вижда доста неприятен и в същото време доста възможен. А това, което каза Гипо, че нямало страшно и пак ще ги свалим е несериозно. Тези, които сте гласували за Р.Р. ще сте си виновни.

Как да не е сериозно? Не ги ли свалихме и едните, и другите през последните години? Мога да го поздравя бб за това, че очевидно малоумната му и инфантилна заплаха, явно плаши хората. Аз лично не разграничавам бсп от герб и затова предпочитам рр пред цц. Ако имаше други, щях да предпочета някой от другите. И пак, да твърдиш, че бсп е социалистическа партия, а че герб не е, е чиста проба невежество. Също така американците са индианци, нали...

Профил

Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 09 Ное 2016 15:44

Естествено, че изказването ти е несериозно. Пусни ги на власт, като им помагаш гласувайки за Р.Р. после ходи да ги сваляш. Смешна работа. Веднъж да съм съгласен с Мейстера.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 16:01

Как точно се пускат на власт бсп чрез рр? Каква власт има президента? Или ти визираш това, че тиквата ще си отиде сърдит, ако цц не спечели? Ама то това си е негова идея, реално никой не го е карал. Не знам какво изобщо се занимавам да пиша на хора, които като говорят за комунисти, изключват герб...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com