Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 15 Окт 2016 19:13
:lol: написа: Не съм ви чел глупостите тука, но гледам Не съм ти чел глупостите, но си много тъп
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 16 Окт 2016 12:21
Гледа без да чете и вижда какво е писано Това е невъзможно Аз не вярвам
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 16 Окт 2016 16:14
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 16 Окт 2016 21:32
Аз написа: Гледа без да чете и вижда какво е писано Това е невъзможно Аз не вярвам Напълно възможно е. Нарича се маниакална шизофрения. При други обстоятелства бих съжалил въпросното момче, но в неговата ситуация остава неизяснено то ли страда от шизофрения или шизофренията страда от него, което би било прецедент в медицината При всички положения трябва да се подложи на изследвания.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 17 Окт 2016 10:27
Доста сложно се опитваш да го изкараш. Нещата са съвсем прости - момчето е доста тъпо и комплексирано.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 19 Окт 2016 07:36
хахахах мерси наскоро гледах някаква теория за къридж - нали в един епизод мюриъл и юстъс умират? Та теорията е, че след това всичко е в главата на къридж, който от мъка си измисля някакви случки, в които стопаните му са живи
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 19 Окт 2016 16:21
:lol: написа: Няма невъзможни неща Трябва само да повярваш Визирах конкретно километричните постове на нелегалния, че не съм ги чел, но и на другите коментари не съм обърнал особено внимание. По принцип в тоя форум от години се дъвчат едни и същи неща - предимно глупостите на нелегалния и на Андрей. Не са нужни някакви свръхестествени способности за да знаеш какво става в темата за политика например. Ето например, волфа съм го сложил в игнор списъка, и без да виждам мнението му знам, че е някакъв педераски коментар и отчаяно се опитва да бъде забавен. Тшшш, момче! Ако има нещо смислено в тоя форум, това са политическите теми. През годините са се получили много стойностни дискусии, които колкото и да не ви се вярва се следят и от хора извън форума. Наскоро едно момче, запален либертарианец ми писа във фейсбук (не знам как е направил връзката) за да ме поздрави за темата "Въпроси към Андрей" от преди 2-3 години, където брилянтно защитавам тезите си срещу Der Meister и Serios Sam. Учудих се наистина как е възможно и се върнах да прочета, наистина постовете ми от онова време са произведение на изкуството Един ден постовете в тоя форум ще се изучават в университетите ей
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 19 Окт 2016 16:30
:lol: написа: Няма невъзможни неща Трябва само да повярваш Визирах конкретно километричните постове на нелегалния, че не съм ги чел, но и на другите коментари не съм обърнал особено внимание. По принцип в тоя форум от години се дъвчат едни и същи неща - предимно глупостите на нелегалния и на Андрей. Не са нужни някакви свръхестествени способности за да знаеш какво става в темата за политика например. Ето например, волфа съм го сложил в игнор списъка, и без да виждам мнението му знам, че е някакъв педераски коментар и отчаяно се опитва да бъде забавен. Момче (или пък не), ти си за игнор списъка щото си по-тъп и от най-първите ми години(първите 2-3) от форума, пък и извън форума тогава.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 19 Окт 2016 23:07
Liberty написа: Тшшш, момче! Ако има нещо смислено в тоя форум, това са политическите теми. През годините са се получили много стойностни дискусии, които колкото и да не ви се вярва се следят и от хора извън форума. Наскоро едно момче, запален либертарианец ми писа във фейсбук (не знам как е направил връзката) за да ме поздрави за темата "Въпроси към Андрей" от преди 2-3 години, където брилянтно защитавам тезите си срещу Der Meister и Serios Sam. Учудих се наистина как е възможно и се върнах да прочета, наистина постовете ми от онова време са произведение на изкуството Един ден постовете в тоя форум ще се изучават в университетите ей Ахахахах това ми направи деня То че е имало сравнително смислени дискусии, имало е. Ама не съм предполагам, че някой външен човек би изнамерил и още по-малко прочел тези писаници
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 20 Окт 2016 13:00
Май никой от вас не е бил в университет, или поне не е чел академични теми, че да твърдите, че тази бльокна на ниво градинката пред блока щяла да се учи където и да е Най-много някой антрополог да си направи курсова работа от останките на форума след 20 години.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 21 Окт 2016 09:47
И както до всяко училище има баничарница/пица на парче/сандвичи/джънкове, шото нали, искат ни дебели
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 21 Окт 2016 20:18
Bitch please, в моето даскало като влезеш, първото нещо което се виждаше бяхя две аркадни машини - едната с haunted castle, другата с някакъв стрелящ робот трансформър. След това ги махнаха и сложиха 2 PS1-ци всяка с по два джоистика Всъщност това са ми от малкото хубави спомени от началното даскало.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 22 Окт 2016 07:06
нелегален написа: ако жетоните са се продавали от някой учител, направо чупите скандалометъра Ами де факто бяха в лавката и пичът който продаваше банички, продаваше и жетоните .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 22 Окт 2016 17:44
нелегален написа: Доколкото съм чувал, това да има комп. клуб до училище не е било изолирано явление. Някой съвсем целенасочено масово се е възползвал от слабостите на подрастващите ученици. Честит ви свободен пазар! До 2 от 3-те училища, в които съм учил имаше комп. клубове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 08 Ное 2016 15:38
По тази логика войната е за гееве, защото се стреляме все със неща с фалическа форма
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 10 Ное 2016 22:10
Хаха, като ви чета глупостите се сетих за тази стара класика : https://www.youtube.com/watch?v=jMwXR-1oajEA за т'ва с конете - аз лично предполагам, че има нещо общо и с техният афинитет към кучетата - просто някакво добиче, което ги дарява постоянно с "емоционална подкрепа" и ги кара да се чувстват сигурни - физически и психологически. Даже бях чел някакво проучване според което жените в действителност смятат кучетата за по-добри слушатели от мъжете. При конете ефектът е същият, само че вместо с по-горните характеристики конете ги "даряват" с чувството за сила(власт) и свобода(независимост).
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 12 Юни 2018 18:40
Честито, стар потребител си ти
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 12 Юни 2018 23:32
Ashkenazi написа: А! Аз преди 3 седмици съм бил направил 15 години във форума! Какво постигна за тези 15 години?
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 12 Юни 2018 23:55
Стана световен шампион по предизвикване на фейспалмове.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|