Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Westworld (TV Series)
Публикувано на: 23 Сеп 2016 13:22

https://www.youtube.com/watch?v=niFjn-uax3M

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Westworld (TV Series)
Публикувано на: 30 Сеп 2016 00:21

Аз пък нямам търпение да излезе!

Още малко!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2016 08:14

Оригиналният филм е доста тъпичък :lol: и предполагам, че с годините е остарял още по-зле.
Освен, че в него могат да се открият корените на Джурасик Парк и Терминатор, не мисля че представлява, кой знае какъв интерес.

Да видим, как и дали могат да вкарат дълбочина в тази концепция.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2016 00:25

Чакам го и аз разбира се, но този път няма да се поддам на хайпа и ще подходя с доста по-занижени очаквания :)

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Окт 2016 23:38

Не знам как ще продължи нататък, но епизодът беше достатъчно интересен, че да влезе в графата на сериалите, които са ви грабнали от първия епизод :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2016 08:48

Всъщност аз гледах първа серия с една единствена цел - да си докажа, че няма да го гледам.

За голям мой шок - едно от малкото ХБО шоута, който съм заглеждал и не съм намразвал на секундата заради звукозаписа на репликите :shock:, а иначе да - няма да го следя.

Хвърлили са доста усилия и е красиво за очите, но за съжаление продължава да е фалшиво, подобно самият парк, който представя. Най-неестествено впечатление ми направи поточната линия за създаване на роботите. Да бяха отишли в някоя фабрика за справка, що ли. И наистина ли е по-изгодно да ги правят на едно място?
Сюжетно има по-зарибяващ подход от оригиналния филм, но сякаш е колаж от познати неща, които са взети наготово от други места. Примерно на едно място е сложена реч от Джурасик парк (книгата, не филма), друг пример - към края имаше интервю (откъс от него има и в началото), като сякаш е взето от Войт-Кампф теста на Рейчъл от Блейд Рънър.
Мислех, че дежа вю елементи трябва да ги има само в скриптираните събития в парка, не и извън него.
Темата със заемките продължава в OST-то с множество популярни музикални парчета къверирани в уестърн стил.
Друго, което не ми харесва е, че на места се опитва да е по-дълбоко, смислено и прочувствено отколкото му се отдава.

Четох една статия, че всъщност почва да придобива по-смислени очертания някъде към края на 4-ти епизод, а до там периодично поддържа интереса със секс и насилие.
Дъъъ...
Още според мен някои от героите се държат отворено и edgy само с цел автоматично да се харесат на зрителите...това малко дървено и им личат конците...

Определено от най-гледаемите ХБО шоута, на които съм попадал, но някак не кефи с нещата, които се опитва да ми каже и внуши.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 05 Дек 2016 21:51

Ебаси майката, момчета. Ееееееееебаааааси майката.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 06 Дек 2016 12:05

Знаем, Едипе, знаем... :lol:

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2016 13:46

AlShu написа:
Всъщност аз гледах първа серия с една единствена цел - да си докажа, че няма да го гледам.

За голям мой шок - едно от малкото ХБО шоута, който съм заглеждал и не съм намразвал на секундата заради звукозаписа на репликите :shock:, а иначе да - няма да го следя.

Хвърлили са доста усилия и е красиво за очите, но за съжаление продължава да фалшиво, подобно самият парк, който представя. Най-неестествено впечатление ми направи поточната линия за създаване на роботите. Да бяха отишли в някоя фабрика за справка, що ли. И наистина ли е по-изгодно да ги правят на едно място?
Сюжетно има по-зарибяващ подход от оригиналния филм, но сякаш е колаж от познати неща, взети наготово от други места. Примерно на едно място е сложена реч от Джурасик парк (май книгата, не филма), друг пример - към края имаше интервю (откъс от него има и в началото), като сякаш е взето от Войт-Кампф теста на Рейчъл от Блейд Рънър.
Мислех, че дежа вю елементи трябва да има само в скриптираните събития в парка, но не и извън него.
Темата със заемките продължава в OST-то с множество популярни музикални парчета къверирани с уестърн стил.
Друго, което не ми харесва е, че на места се опитва да е по-дълбоко, смислено и прочувствено отколкото е необходимо.

Четох една статия, че всъщност почва да придобива по-смислени очертания някъде към края на 4-ти епизод, а до там периодично поддържа интереса със секс и насилие.
Дъъъ...още и според мен някои от героите се държат отворено и edgy сам с цел автоматично да се харесат на зрителите...това малко дървено и им личат конците...

Определено от най-гледаемите ХБО шоута, на които съм попадал, но някак не ми е интересно, какво ще се опитва да ми каже и внуши.

Абе ние не гласувахме ли единодушно да те екстрадираме в спихнярската ти тема за анименца?
Писна ми да се разправям с теб, просто си събирай партакешите и пътя. :arrow:

Гошо, вземи някакви мерки вече моля ти се. :cry:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 08 Дек 2016 14:25

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2016 17:14

VVARDEYN
Цитат:
Писна ми да се разправям с теб

Ооо, ти си се бил разправял с мен? :shock: Че кога?
И ако е било, каква друга аргументация освен кенефна лирика си ползвал?

Самият факт, че пост дето всички други най-адекватно са игнорирали, на теб ти бърка не знам къде показва, че си прекалено чувствителен за този свят.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2016 23:27

Ако концепцията на постовете ти е да ги игнорираме, защо наистина просто не ни ги спестиш :?: :!: :?:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2016 23:46

Концепцията на постовете е, хората да споделят впечатления.
Ако нечие не ти отърва можеш да го оспориш или игнорираш, но тотално да отречеш правото на друг да се изказва е елементарно и неоригинално.

Още по-скучното е, че ти ползваш своето право вместо да хвалиш хита и фиешъна на сезона Westworld, да се заяждаш с мен, дето съм точно никой и чието оплюване няма да те издигне в очите на никого.
Изпускаш влака "Аре да се пиша и аз ТВ разбирач, като хваля най-елитарното шоу!".

Хинт: можеше поне да ме подиграеш, че съм го написал страшно неграмотно, ама не - само пропуснати възможности.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 09 Дек 2016 18:22

Аз бих те подиграл, че си го написал така претенциозно, сякаш си целял умишлено комедийно въздействие у читателя, но това май вече съм го правил неведнъж. :D

В началото нищо не разбирах и съответно запалването на интереса ми отне половин сезон, но в крайна сметка си заслужава, защото с всеки следващ епизод Westworld търпи както сюжетно (и темпорално :D ), така и идейно разгръщане.

По всяка вероятност това "разгръщането" ще продължи и в следващия сезон -

Spoiler for :
Samurai World/Park 1 податките.

Общо взето, HBO си го гласят да поеме флагшип ролята след GoT.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost