Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 22 Сеп 2016 22:58
:lol: написа: Ало, господин youtube celebrity, я са осъзнай малко, какъвто материал си качил в ютуб си го направил публичен и на никой не му е притрябвало специално твоето разрешение за да го използва. ... че щял и дела да завежда. Това така ли е наистина? Морко или някой правист да каже. Аз мисля, че може само да се гледа.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 22 Сеп 2016 23:30
По принцип клиповете ми са под стандартен youtube лиценз. Това означава, че никой няма право да ги сваля, качва или споделя под различна форма от тази предназначена в самия сайт и спрямо общите му условия. Youtube има опцията клиповете да се качват под Creative common лиценз, при който те могат да бъдат използвани, но дори тогава, страната която ги използва е задължена да спомене автора на материала.
Тъй като вече се консултирах с адвокат, по начало според българското законодателство, в медийното пространство могат да се използват части от материали, които са обект на авторско право с цел коментар, критика, пародия и т.н., но само при условие че се цитира носителят на авторското право. Т.е. както "Господари на Ефира" например използват материали от други предавания, но те споменават по коя телевизия е излъчено, кога, как се казва предаването и кой е водещия и т.н. В случая нарушението на "Алфа" е не това че са ползвали части от клиповете ми, което те имат право да направят с цел критика, коментар и т.н., а че не са цитирали правилно (или изобщо) източника, заради което принципно мога да се пробвам да ги осъдя, макар че едва ли ще го направя.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 23 Сеп 2016 00:03
Искам да си призная, че го гледах цялото докато стигна до коментарите с козплея (на фон естествено де, върших си разни други неща докато го гледах/слушах ) Иначе за козплея, ебати тесногръдите коментари прави, то ако не правеше нищо друго докато си прави костюма през тия два месеца сигурно и по-бързо щеше да го направи
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 24 Сеп 2016 18:35
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 24 Сеп 2016 20:35
Волтажен тука така от известно време следя коментарите ти в тази тема без да взимам отношение, но честно не мога да те разбера. От чисто клинична гледна точка ми е интересно да разбера каква точно е логиката на разсъжденията спрямо жените, но не разбирам.
Да започнем с едно просто определение, ти какво точно разбираш под някой да е курва? Влагаш ли негативен смисъл в понятието и ако да какъв?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 24 Сеп 2016 22:42
Малко ми е кофти, че Волтажния и онзи пич, който си сменя икнеймовете през няколко секунди имат такова лошо впечатление от жените Не всички жени са толкоз лоши според мен
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 00:14
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 00:24
Тежка щета ми вкара Волтажа - изпитвам много специфична психическа умора след този пост.
В такива моменти остро ми липсва присъствието на Ерик във форума.
Прочее, казва се шаврантия. Че сте социално сакати, сигурно ше го приема някак, ма да ми бъдете неграмотни като най-обикновени тъпанари от замунда, аре не. Да ви еба майката неука.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 00:32
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 01:00
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 01:08
Чети с разбиране бе, пън, има игра в поста ми. Жокер - думата "педерас", иронично илюстрираща какво ти казвам. Пише се педераст, ма никой не казва педерасТ. Когато употребяваш определени обидни думи, благозвучието е на първо място - да спазваш правила в такъв момент те превръща в претенциозен замундаджия. Изговори "шафрантия" с "ф" и с "в" и ще се сетиш. Неслучайно съм написал "казва", дреме ми на шмайзера кво гласи речника. Що ти вадя пластелини точно пък на тебе в два часа през нощта и аз не знам.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 01:16
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 01:24
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 03:27
Приятелски поздрав за морко малко да се разведри и да разбере месиджа след като е играч https://www.youtube.com/watch?v=4Gp7OvweotcВсеки в някакъв момент изпушва все пак
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 09:42
не мога повече
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 10:31
:lol: написа: Неотдавна разбрах, че са я били намерили пребита до смърт в някаква канавка. Доста неуместно е да сложиш тази емотиконка тук. Лайнар. Волтаже, и аз се присъединявам към въпросите на Андрей към теб. Не разбирам защо зорлем трябва да се натоварваш като сам питаш/спомняш си и т.н. някакви кофти истории. Не мога да приема, че това ти действа добре. Защо е целия този негативизъм? Едва ли не си срещал нормални момичета в твоя живот. Или може би представите ти за това коя е "курва" и коя не са твърде пресилени в ползва на първото. Замисли се малко. Когато 10 независими човека ти казват, че не си прав наистина трябва да се замислиш. Същото важи и за Герасим. И как може изобщо да подкрепяш ненормалника Тръмп? Иначе аз винаги съм знаел думата като шаВрантия. За пръв път разбирам, че се пише с "ф" И на мен ми липсва присъствието на Ерик! Ебаси адекватните мнения изказваше на фона на цялата тази аутистична атмосфера във форума (аз също се включвам в нея ), макар и да беше доста агресивен и циничен на моменти. Донякъде Морко запълва мястото му И Нокти ми се ще да се върне да ви почне всичките поред
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 10:55
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 12:41
:lol: написа: Ако не си забелязал, на края на поста на нелегалния имаше също такава емотиконка, затова и аз сложих " " в края на моя, един вид да му върна усмивката. Това, че ти си го разбрал погрешено е твой проблем. Лайновоз. Der Meister написа: И как може изобщо да подкрепяш ненормалника Тръмп? По-зле. Нелегалният подкрепя еврейската подлога Бърни Сандърс, който пък подркепя Хилари Клинтън. Тръмп е за предпочитане пред тия двете олицетворния на всичко гнило в западната цивилизация. А също, срам и позор е за хора на вашите години още да не са научили правописа на някои елементарни думи, като: пластилин, а не пластелин флумастер, а не фулмастер кроасан, а не курасан Не се оправдавай с изсмукани от пръстите извинения. Ти говориш за убийство и след това слагаш хилеща се емотиконка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 13:37
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Сеп 2016 13:48
Тая тема от споделяне на неловки ситуации се превърна в парадиране "Глейте къв психопат съм" Което е доста жалко, защото беше мода преди около десетина години.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|