Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Сеп 2016 23:20
шефо улете у темата с рогите напреде, къ си му е реда 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Сеп 2016 23:35
нелегален написа: горещо кафе без да е поне малко охладено гениален както винаги студена вода, ама ако може да не е баш толкова студена, щото студената вода е много студена все още никой не ти е избил зъбите и гърба явно не съм стъпвал в софия скоро мисли му иде времето ПОГЛЕДНИ НАЗАД ще е твоят лозунг, мойто момче
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Сеп 2016 23:40
е щом си свикнал да те болят зъбите ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) щот, нали, да
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2016 01:07
ахахахахахахахаха
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2016 08:31
нелегален написа: Еспресо от машина. За марката нямам прентеции, стига да не е спе(рма)тема. Това е най-жалкото кафе, чувал съм, че тоя който го прави плаща на заведения да го предлагат, защото иначе никой не го купува.  Как бе, Иво Андонов си поръчваше такава 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2016 12:34
Аз пък не пия кафе  . Няколко пъти ми се е случвало да ръсна малко разтворимо кафе в млякото с какао, ей така, за разнообразен вкус. И понеже не пия, дори това съвсем малко поръсване ме накара да пиша с 10 думи в секунда после  . Явно това е пореден безсмислен навик, който не съм успял да придобия  Иначе, честито на учениците 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2016 12:43
Ей, живна темата малко с включването на Нокти Кафета-мафета, тва малко измислена работа за мене, пия ей тъй като седнем някъде от време на време, иначе, има хора, дето без кафе не могат да станат и да се изсерат, че си правят вкъщи, на машина си вземат, докато чакат рейса, на работа кафенца, термосчета си носят...не го разбирам тва. Взехме вкъщи една машина долче густо от някаква празнична промоция в емаг, дето е с капсули, та някой ако я ползва, викам пусни и на мене едно кафе и тва е. Не съм чак толко фен. Морко, ти спомена травъл ченъл - мн му падна нивото напоследък, какво му гледате нз?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2016 02:41
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2016 13:11
Till.Lindemann написа: Морко, ти спомена травъл ченъл - мн му падна нивото напоследък, какво му гледате нз? Онова за търсене на дом по света, дет некви решават да се преместят в друга държава и брокерите им предлагат три варианта 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2016 10:09
Маце Борко написа: Till.Lindemann написа: Морко, ти спомена травъл ченъл - мн му падна нивото напоследък, какво му гледате нз? Онова за търсене на дом по света, дет некви решават да се преместят в друга държава и брокерите им предлагат три варианта  Понякога виждам, че и майка го гледа докато вечерям и сядам и аз да погледам, не е лошо
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2016 13:33
Даже вчера след него имаше още едно предаване, което беше за хора, специално търсещи т.нар. log houses, които на мен са ми идеята за dream home. Размазах се от кеф и даже не гледахме филма, който бяхме замислили да гледаме fap fap fap fap fap fap 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2016 14:34
Яко е, но ми идва твърде тежко и натоварващо. Дрийм хоумът ми представлява къща два-три етажа, голямо подземно помещение дето да е нещо като ентъртейнмънт център с барче, билярд, джага, плейстейшъни, голям екран и мощно аудио, задължително помещение за фитенс и голям двор с басейн. Направо няма да има нужда да излизам от нас и ще е перфе бункер за зомби инвазия  даже наскоро в имотните сайтове бях гледал едни в бояна дето на 85% се доближават до това ама някак си не мога все още да дам 500к евро 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2016 16:35
Брато, не отваряй приказка за зомби апокалипсис убежища, че там вече кво става.... Фетишист съм малко аз.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2016 16:39
Горе долу и аз за такова нещо си мечтая. Трябва и да има гараж който събира няколко возила и имота да се намира някъде сред повече дървета и природа А относно ентъртеймънт центъра има една тема във форум която от 6-7 години ме надъхва със снимков материал http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1162688
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2016 22:40
Мене идеята ми е да е с огромни прозорци, да влиза много слънце, да си виждам моренцето, инфинити басейн, една малка полянка за разцъкване на футболче. Даже наблизо шма една подобна, като стелт къща направена на батман  няма достъп до нея ест. Тва за в клоните на дърветата е готино, обаче малко непрактично и според мен. Тия дето търсят къщи - сценария е ясен - накрая човека с парште решава, малко за сверяване на часовника е хубаво това предаване. Подновш или продай има едно предамане - двойка оставя старата си къща за ремонт на един специалист, докато друг специалист се опитва да им продаде нова. Двамата се състезават и накрая хората решават дали ще се настанят на новото място или ще останат в ремонтираната къща. Не е лошо.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Сеп 2016 11:27
Освен това, пичове, нали като настане апокалипсиса, не искате басейна ви и футбола отвън да им се ебе майката и да се напълнят със зомбита 
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Сеп 2016 13:31
Зомбита надали, ама с тези витрини най-много двора да се напълни с воайори, които да смущават интимния живот на обитателите 
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Сеп 2016 14:08
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2016 08:22
Жал ми е за теб.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2016 12:23
Копеле, аре стегни се малко.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|