Автор |
Съобщение |
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 03 Юни 2008 10:12
Oooo какви спомени имам с куку- рукутооо......
|
|
|
|
|
Kardinala
|
|
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 03 Юни 2008 20:41
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 04 Юни 2008 13:33
High_voltage написа: Помня го това. Поредната глупост измислена от затъпелите соц-лели, соц-чичовци, баби и дядовци. Ето защо са за трепане и за ебане тия хора! Шибани боклуци.
Прекаляваш малко, само глупаците са толкова категорични. Гледам те и в другите теми как захранваш не-случайни неща - поспри се малко ... ОнТ : Аз помня главно тъпи лафове от гимназията като - "Ако искаш аз ?" и "Шти напраа дабъл-ди-демидж демонстрейшън" и некви прякори... Иначе и аз от 2-3ти клас съм на вулгарни псувни, явно съм от преебаната младеж. Спомням си лафове от футболното игрище в основното - "Ей кур сплескан, пасни насам" ; "Лайно маслодайно"; "Тъп си като гъз" ... Също помня как ги преебавахме момичетата : Тя : "Ама аре тоя път ще го кажеш !" Той : "Да бе, давай" Тя : "Ти си роза, ти си крем ..." Той : "Да ти еба майката ! АХАХАХАХА" *скубеш и бегаш* ^ иначе сте гаджета Яко беше също да отидеш при някакъв първокласник или като цяло някъв по заухав и да го питаш "А ти знаеш ли как са те правили майка ти и баща ти ?" "Не" "Еми той си е напъхал кура в Цензурата и" Хахах и сичките гледаха некфо средно между "Драйфа ми се" и "Туко що получих шизофрения" Миришещите листчета, футболните албуми с лепенки, кечистите, хописите, фогисите и сички подобни също ги помня ... Който имаше най-голямата колекция верно доста отгоре му гледахме
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 04 Юни 2008 14:31
"Ти си щастие за мен" Лол, и аз го помня...ех култови времена бяха
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 13 Юни 2008 21:09
LightBearer написа: Един не толкова 'стар' :
Синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидна фундаментална практика , ще бъда кратък - Яж ми кура!
п.п: Вермиц , това двуредово , нищонезначещо нещо не е за теб . Под не толкова стар би трябвало да се разбира последния час по информатика а? Не пробутвай лафове в които е участвал и алекс моля ти се....
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 14 Юни 2008 16:04
Вчера на една бутка за вестници забелязах албум с лепенки за европейското (хапу!) За малко да си дам последните пари за това, но биропитаещото в мен ме спря!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Българина
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 14 Юни 2008 18:50
High_voltage написа: "Ний сме трима мускетари, голи мацки сме ебали, пушим, пием и крадем, голи мацки ще ебем!"
Рулира
___________________________________ "Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 14 Юни 2008 19:32
redy , за какво изобщо говориш ? Нещо никак не сгрявам , кой е алекс , какъв час по математика ..
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 15 Юни 2008 07:52
Хах... dude, сори объркал съм се. Реших, че става дума за един сходен лаф, но той започва със "съдейки по..." но пак е на същия принцип. Въпросния Алекс е един мой познат и при споменаването на въпросния лаф изглежда съм се припознал с този, който ти спомена. Казах му, че съм го чел тоя лаф, а той ми разправя, ч е го измзислили с някакъв негов познат в часа по информатика (не математика объркал съм се). Питах го дали пише във форума на РС мания-та, той вика "да". От тук идва грешката....
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 13 Сеп 2016 09:59
Две момченца с криви патки си прилагат смъртни хватки? Знам, че имаше нещо такова
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 13 Сеп 2016 19:35
За пръв път го чувам това. Кои години горе-долу е било актуално?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 13 Сеп 2016 21:07
Такива "броенички" бол Под софийските канали к*р и пyткa се е*али К*р натиска, пyткa "Стига вече, кръв потече".
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 13 Сеп 2016 23:44
нелегален написа: Това, че наистина никой друг не го знае, нито никъде другаде го намирам, наистина отново ме кара да се замислям, че съм отраснал в ебаси срадата... Ами възможно е. Аз на 8-9 определено нито съм говорел такива неща, нито съм знаел какво означават
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 14 Сеп 2016 01:22
От това на волтажа си спомням само първия ред. А пък това на Сам завършваше с "' бебето излиза вече“
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 23 Сеп 2016 13:29
Абе наскоро се бях сетил за някакъв култ, подобен на "броеничката" от предишната страница и си бях казал, че ще го постна тука ама го забравих
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Сеп 2016 22:01
или
-имаш поздрави от Антон. - Кой е тоя Антон? - оня в моя панталон
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 03 Окт 2016 14:27
нелегален написа: ^ да не е Сетих се бе! Нито едно от тия не е (даже не съм и чувал нито едно от тях). Ето това е: Аз съм пич, карам москвич, натискам педала, падам в канала, чупя си гайката, еба си майката Интересно, че не успях да го намеря някъде в нета. Някой чувал ли го е?
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 03 Окт 2016 18:51
Това по времето, когато всеки играеше Ю-Ги-О " - Имаш ли Бесният кайзер ? -Да/Не - А имаш ли Черната дупка ? -Да/Не -Значи си Цензура" "- Да те ухапе смок с едно око" "Защо ? - Яж мадо" Най-разпространени бяха лафовете с имената обаче : Радо-Мадо, Джуров-Куров, Станислав-ти си педераст, Васил е дебил , Иван барабан счупеният казан, Илия-удари ми една чикия,Геш - ти си тъп келеш и още много...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 03 Окт 2016 21:02
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 03 Окт 2016 21:36
нелегален написа: THE PWNISHER написа: Помня като бяхме малки винаги имаше няква мания да си разменяме "миришещи лисчета"(по едно време в детската градина ги бяха забранили щото били съдържали наркотици...хахах нема такива идиоти)
Помня го това. Поредната глупост измислена от затъпелите соц-лели, соц-чичовци, баби и дядовци. Ето защо са за трепане и за ебане тия хора! Шибани боклуци. Волтажът преди и Волтажа сега
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|