Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 31 Юли 2016 20:59
@RIP, навик Като цяло не се въвличам много-много във форумните дискусии, но през годините си ми остана навика да влизам и да оставям по едно-две съобщения дневно. С някои от хората тука с регистрации '02-'06-'07, едва ли не, израснахме заедно тук и както си видял, все още има няколко активни олд скул играчи. Като цяло и средната възраст на форума се покачи стабилно и с няколко изключения темите и обсъжданията са на сравнително добро ниво (каквото и да означава това ). За игри почти не се пише тук, но това е и разбираемо - животите ни подхванаха с пълни сили и рядко имаме време да играем. За сметка на това доста се дискутира за политика, спорт, филми и сериали, музика, разни лайфстайл неща като цяло. Състоянието на списанието в онлайн варианта му не е много добро, но е много интересно как там се зароди второ, отделно community в секциите за коментари под статиите като някои от тия хора почти не влизат във форума. Странно явление. Засега единствено се радваме, че от РСМ продължават да поддържат форума криво-ляво жив. Не е много ясно какво предстои занапред, защото ако нямаш адблок, може да обърнеш внимание, че рекламни банери няма никакви - сякаш кара на изпарения. От време на време пада за по 1-2 дни... Админи и модератори от едно време няма, а форума го модерира на доброволчески начала Serious Sam. С две думи, на мен това са ми впечатленията от последните 14 (WTF) години тук. Някакси, с напредването на времето, това място ми стана твърде сантиментално, за да го заеба вече...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 31 Юли 2016 21:45
Аз за първи път влязох в тоя сайт, като разбрах че любимото ми списание вече го няма и ще премине в онлайн вариант. В последствие като видях за какво става дума тук, направо бяx wtf - сайтът бе пълен както с мега пубертска простотия и олигофрения, имаше и други доста интересни неща, както и интересни потребители, чиито постове ме спукваха от смях . Осъзнах че списанието няма нищо общо с това което се случва тук, но по някакъв странен начин това комюнити ме привлече и ми стана навик да влизам тук всеки ден и евентуално да пиша някакъв шит колкото да убия малко време, когато ми е скучно. Чета ви разказите за това какво е било преди 15 години, но аз когато дойдох тук преди вече 8 години имам подобни спомени. Реално нещата се сговнясаха след 2012 - тогава очаквахме края на света, но реално това беше края на яката PCM атмосфера
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 01 Авг 2016 08:14
За мен краят на яката атмосфера беше бана на kiedisagain и paradox.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 01 Авг 2016 08:26
Цар Валентиниан I написа: За мен краят на властта атмосфера беше бана на kiedisagain и paradox. А бе тези май съм ги чувал само като част от форумната история и никога не съм им засичал постове или нещо такова, с какво са били толкова култови освен с бана и масовите протести след това
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 02 Авг 2016 08:30
@denik, привет Да ти кажа аз като поразгледах темите сега, не ми се видя особено високо нивото, ама то това си му беше и якото на форума, че винаги ще има някой, който да те напсува подобаващо или да каже нещо тотално нерелевантно по темата. А колко се коментират игри винаги е било спорен момент Поне аз рядко съм писал за игри тук, нищо, че тогава се сцепвах от гейминг, а сега е на периоди. Иначе за списанието съм изненадан, че още функционира дори в онлайн формат, но това показва, че има отдадени хора. @Цар Валентиниан I, пропуснал съм това с бан-а на paradox. Тъжно наистина, беше един от смислените членове и с удоволствие четях разказите му. Доколкото помня той беше "доста възрастен" тогава, така че сега вероятно е ударил 40-така и е с няколко деца (помня, че беше любовчия). Един вид едва ли му е до форума. kiedisagain го помня само като ник. А идея дали някой от оригиналния екип на PCM е останал? Аз последно пиех бири с Владимир Тодоров, но не съм го чувал отдавна.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 02 Авг 2016 11:04
IC1101 написа: Цар Валентиниан I написа: За мен краят на яката атмосфера беше бана на kiedisagain и paradox. А бе тези май съм ги чувал само като част от форумната история и никога не съм им засичал постове или нещо такова, с какво са били толкова култови освен с бана и масовите протести след това Просто си бяха сериозни и уважавани членове на общността със сериозен принос към културното ѝ наследство. И разбира се и със самите банове и последвалите ги масови протести.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 02 Авг 2016 16:01
С тези размисли и страсти ме накарахте да се замисля откога ми е първия рег (щото тоя апостроф зад ника ми не е за красота, забравих си паролата и имейла на оригиналния). Та се оказах като vanmx малко - скоро след края на хартиеното списание се появи първият hyper ( memberlist.php?mode=viewprofile&u=13126). Спомням си обаче че сегашния ми ник го регнах като излезе Скайрим, че и тук се вдигна много шум и се дискутираше и полека ми остана навика да преглеждам какво става и във Форумово.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 02 Авг 2016 16:54
Ако не ме лъже паметта, kiedisagain и paradox ги бяха баннали заради някакъв бунт срещу тогавашното ръководство и в първите дни половината форум беше с бан(вкл. и аз), но после се пооправиха нещата(но тях ги нямаше вече ). Някой с по-пресен спомен? @Рип, ШПЩ.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 02 Авг 2016 17:19
Омегаааа, ШПЩ!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 02 Авг 2016 18:16
Закулил съм са като гъсссссссссссссссссссс
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 09 Авг 2016 08:46
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 13:23
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 15:47
Сложи оня слон, дето скачаше на трамплин, че така по-лесно се сещам кой беше
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 17:59
Serious Sam написа: Сложи оня слон, дето скачаше на трамплин, че така по-лесно се сещам кой беше Ю токинг ту ми, баце? Ю токинг ту ми?! Бъркаш се Дълго време бях с лего човече за хАватар...
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 18:03
Е кой беше със скачащ слон преди 4-5 години?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 18:08
И аз помня некъв скачащ слон, ама беше много повече от 4-5 години.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 19:06
Доскоро си мислех, че филмите от близкото минало на тоя форум са ненадминати... но драмата next tv в hardwarebg е на път да ми влезне в TOP 3
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 19:23
Ако е нещо наистина забавно, пусни един линк
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Авг 2016 21:39
Много го мразя тоя израз, но това е типично българска простотийка - готина идея, която катастрофира заради срамно нелепи истории.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|