Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 16 Юли 2016 12:55
При всяко положение напуснаха гнездото още преди да напуснат страната, ако изобщо са я напуснали. Бяха си печени господа за времето си, дано се държат на ниво и до ден днешен. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 16 Юли 2016 18:25
|
|
|
|
 |
Kaiser Kar
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 19 Юли 2016 19:27
И аз така от носталгия се логвам от време на време, изхождам се във форума и после пак си бия камшика за няколко години.
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
 |
RIP
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 27 Юли 2016 09:08
Освен и аз да се отчета, също след близо 7-8 годишно затишие...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 27 Юли 2016 10:10
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
RIP
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 28 Юли 2016 20:45
Цар Валентиниан I, нещо не те разпознавам с тоя ник, дай нещо по-архаично 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 28 Юли 2016 20:54
Княза, ако не греша.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
RIP
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 28 Юли 2016 21:32
Ахаааа... е за толкова години нормално да е ъпгрейднал титлата...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 28 Юли 2016 22:14
Аз съм, да. Имам чувството, че хората които сме останали от 2001 до сега сме като някви antediluvians - отдавна не са останали живи хора, които да ни помнят.  Ти например някога водеше класацията по брой мнения в зората на форума, преди да те застигне ТТ2, и то mind you във времена в които вашите писания бяха рядък и далечен лъч кохерентност насред ширещата в първичната супа истерия. Не знам дали изобщо е останал някой, който да помни всичко това. Вероятно Omega-X и AlShu, но той си е загубил ума ако някога го е имал. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 28 Юли 2016 22:21
Цар Валентиниан I написа: :D Аз съм, да. Имам чувството, че хората които сме останали от 2001 до сега сме като някви antediluvians - отдавна не са останали живи хора, които да ни помнят.  Ти например някога водеше класацията по брой мнения в зората на форума, преди да те застигне ТТ2, и то mind you във времена в които вашите писания бяха рядък и далечен лъч кохерентност насред ширещата в първичната супа истерия. Не знам дали изобщо е останал някой, който да помни всичко това. Вероятно Omega-X и AlShu, но той си е загубил ума ако някога го е имал. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Аз помня почти всичко, което се е случвало след датата ми на регистрация (за съжаление  ) и мога да ти кажа, че ТТ2 не е застигал RIP по мнения. NoName го застигна, може би оттам се бъркаш 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 28 Юли 2016 22:47
Е аз говоря за времена към 2001, и за мнения във стотиците. След 2004 вече имаше и други фактори на сцената. 
|
|
|
|
 |
RIP
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 29 Юли 2016 10:03
Като разцъках из форума всъщност видях доста активни хора с регистрация '02-'03, така че все пак някой е пренесъл завета  Иначе едно време верно броя на мненията си беше голяма работа, особено в очите на новодошлите. Но знаеш, че повечето хора с много мнения никога не са следели броя им. Лично аз гледах да има смисъл във всяко мое мнение, вярвам, че и при TT2 е било така. Сега виждам, че denik е недостижим  Но да ти кажа доста хора помнят тези време. Аз бях приятел с доста от старите кучета извън форума, но лека полека загубихме връзка. Преди често се виждах с Попа, пиехме бирички и обсъждахме форумните времена. В момента Попа, HUN7ER и TT2 доколкото знам от FB са доста неразделна дружинка, но мен живота ме грабна в друга посока за жалост. С Undead_Dude също държахме връзка, дори като беше в Англия. Скоро го засякох пак случайно, но толкова. Честно казано смятам да възобновя честите си визити тук и се надявам мястото да е запазило духа си  Даже в някакъв момент мога да пробвам да издиря познатите ветерани 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 29 Юли 2016 10:30
Малко ме е яд, че в такива моменти съм регистриран едва 2006. Иначе, ако не се бъркам, Хамелеона е с най-много постове от около 2011-2012 насам. Обаче той не пише от няколко години вече, а на деник му остават около 2к да го настигне, но като гледам не бърза, не че има особено смисъл де. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 29 Юли 2016 17:10
Аз като се логнах през 2005, човека с най-много мнения беше JazzJack.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 29 Юли 2016 17:19
IC1101 написа: Малко ме е яд, че в такива моменти съм регистриран едва 2006. Иначе, ако не се бъркам, Хамелеона е с най-много постове от около 2011-2012 насам. Обаче той не пише от няколко години вече, а на деник му остават около 2к да го настигне, но като гледам не бърза, не че има особено смисъл де.  Както и да го гледаш са си 10 години, не е малко.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 29 Юли 2016 17:38
Liberty написа: IC1101 написа: Малко ме е яд, че в такива моменти съм регистриран едва 2006. Иначе, ако не се бъркам, Хамелеона е с най-много постове от около 2011-2012 насам. Обаче той не пише от няколко години вече, а на деник му остават около 2к да го настигне, но като гледам не бърза, не че има особено смисъл де.  Както и да го гледаш са си 10 години, не е малко. Никъде не съм казал такова нещо. Просто малко ме е яд, че не съм следял развитието на форума от самото му начало. Но и 10 години четене и писане (най-вече четене) в един форум не е малко, това място е просто едно от най-уникалните в интернет като цяло, не само от българските сайтове.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 30 Юли 2016 01:17
Хубаво ви е било на хората, видели началото на форума. Аз помня само леймърщина, тролщина, заплахи за побои, реки от сперма, блек метъл, симпатизанти на Атака, секви видове педалщини и тъпотии, породени от прекомерна девственост и пубертетски гнет. Роден съм в тях, един вид. Изграден съм от тях. И ще си ида, заобиколен от тях. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 30 Юли 2016 17:40
Бума на Атака беше 2005/2006. Как ще си го видял, като си се регнал 2008 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 30 Юли 2016 17:42
Serious Sam написа: Бума на Атака беше 2005/2006. Как ще си го видял, като си се регнал 2008  Че то не е спирало дискутирането на Атака/Сидеров в тоя форум. Пък и Морко многократно е споменавал по някакъв повод, че е лърквал поне година преди регистрацията си.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 31 Юли 2016 13:34
Не е че просто не пише във форума. Хамито не смее да пише 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|