Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 21 Юли 2016 18:03
Ако батерията ти е толкова важна, хвърли едни 30-40 кинта и си вземи някаква външна, щото особено ся покрай Pokemon Go са ги намалили навсякъде.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 21 Юли 2016 20:01
Eee, да, Mi4 издържал по ден и половина някъде, предполагам че Redmi 3 ще издържа МНОГО повече. 30% по-голяма батерия, над 30% по-малка резолюция, принципно и двата чипсета са 28 нанометра, но 616 е с драстично по-нисък клокрейт, така че оттам също адски много сок ще се спести. Така като го гледам 3 дни не му мърдат. Разбира се, както вика Борко - тъй като Mi4 и Redmi 3 ще ти излязат буквално на една и съща цена, просто вземаш първия защото е повече bang for the buck и си купуваш една външна като ти е толкова дерт. И така или иначе ще те изкара 10 пъти повече, щото те са по 10к+ mAh...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 21 Юли 2016 23:27
Пушка е моя Ноут... при все напъна който си вижда постоянното инсталиране на софтуер и едни перманентни ~200app-а Единственото което забелязвам са някви дребни бъгове по OS-а, но нищо фатално. Скоро обмислям и да го руутна. ps.16gb(от които достъпни ще са 10тина) са си крайно малко към днешно време особено ако обичаш да разцъкваш разни app-ове. За това минимума за мен лично е 32.
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Юли 2016 11:16
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Юли 2016 11:31
[quote="-Stormrаge-"][/quote] Каква е историята на тези redmi ?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Юли 2016 13:21
Това е Xiaomi а модела е Redmi Pro иначе казано бюджетно флагманско решение. Redmi е бюджетната линия на Xiaomi а това ще им бъде флагмана. Процесора Helio X25 прави близо 100 000 на Antutu което е с близо 30%> от сегашния ми Note 3 Pro. Дано тази процесорна мощ да е подплатена и със стабилна софтуерна поддръжка а не както старите MTK процесори.
Xiaomi разочароват тази година с резултатите си в Китай така че в техен интерес е да покажат нещо стойностно на добра цена. Все пак днес беше официално представяне нека видим малко повече ревюта и реални тестове но определено звучи добре.
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Юли 2016 14:46
Докато Redmi Note 3 се държи прекрасно, то имам неприятности с Redmi 3. Прекъсва синхронизацията с гугъл акаунта в рандом момент поради някакъв бъг и беше голяма занимавка докато закърпя нещата (засега). Понякога се държи малко странно с някои апове, но не е болка за умиране. Иначе батерията е убиец - вчера бях малко на екскурзийка - специално исках да я тествам - направих около стотина снимки, максимум яркост, човъркане, навигация, бразуване и каквито се сетите щуротии (без игри - игри не играя) - след 12 часа, когато се прибрах у нас батерията си беше на 76%. Камерата също е доволна, ама мързи ме сега да качвам снимки
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Юли 2016 15:30
начи ултимативния покемон гоу телефон
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Юли 2016 15:49
Значи, голям мерак ми е да си взема новия самсунг 7, но поста на актив и най-вече това за батерията ще ме накара да си взема един такъв, от доста време се оглеждам за андройд телефон с подобна батерия.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 29 Юли 2016 12:28
Аз съм със седмица от месец и половина и засега всичко си е точно. Теленор пуснаха един читав план с 8ГБ нет, HBO GO и неограничени разговори на по-добра цена и с него е екстра.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 29 Юли 2016 12:51
Аз най-вероятно кеш ще го взимам директно от Мтел, изглежда ми най-евтино от там,даже и отстъпки имат сега, пък и не ми трябват планове тъй като съм с фирмена сим карта.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Авг 2016 13:15
Към андроидаджиите - препоръчайте някаква навигация, момчета. Баща ми все се оплаква, че навигацията на самсунга му къса нервите, а аз не му обръщах внимание. Двама приятели също са много недоволни, а днес лично се убедих чрез телефона на приятелката ми, че положението е ужасно. Ние излизаме вече от селото, а според навигацията тепърва ще влизаме. Явно супер много съм се изнежил с моята стара нокийка с нейната перфектна here drive/here maps и чак не ми се вярваше, че гугъл мапс е толкова потресаващо бавна. Та дайте съвет какво да инстална на баща ми и на приятелката ми.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Авг 2016 13:21
Аз като цяло най-много съм доволен от Sygic, тъй като е имало моменти, където са ми трябвали навигации и то с offline вариант. Ако се спреш на него, направо го купувай, че кракнатите версии не са много читави. IGo го отпиши за извън Европа, а Гугъл мапса е под всякаква критика. Има и разни други варианти, но не съм се спирал на тях. Не знам дали Гармин и Томтом ги има за адроид, но преди съм поддържал такива навигации за кола и бяха стабилни.
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Авг 2016 13:56
Щях директно да им сложа here, ама четох, че откакто са го ъпдейтнали на here WeGo станало пълен боклук. Тоест откакто не е на нокия.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Авг 2016 16:32
+1 и от мен за Sygic. Лично за мен е най-удобната навигация.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Авг 2016 20:18
Забравих да се разпиша, че Mi4-то пристигна за няма и 2 седмици, директно флашнах последния ром и резултатите са главозамайващи.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Авг 2016 21:41
Бе слагай Here maps, нищо му няма, пак някой е мрънкал на общо основание, че са променими нещо си там.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Авг 2016 13:19
Мерси, момчета. Предстои ми тия дни да изпробвам waze, sygic и андроидската версия на here.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 20 Авг 2016 21:16
Проблем с LG G2. Wi-fi-ът не бачка. Стои на фаза "turning wi-fi on..." и нищо не става, нито ми дава да го включвам и изключвам, нито мога да видя наличните мрежи. Проблемът се появи абсолютно изведнъж. Както си браузвам, изведнъж просто нета спря. Пробвах разбира се рестарт, но не се оправи. В нета гледах, че се предлагат някакви доста кардинални решения като factory reset или смяна на някакви чипове. Има ли шанс да е нещо по-просто?
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 21 Авг 2016 21:35
Моята НОКИЯ която е на пет години вече , почна да здава багажа и колкото и да не ми се иска в най-скоро време трябва да си купувам нов телефун. Искам да кажа че изобщо не разбирам от тези неща и общо взето ме боли ... телефона го ползвам за разговори. Искам да ми кажете телефон за около 300 лева , ако може да е готин на вид , ще е супер ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|