Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 10 Юли 2016 15:07
абе не е по адрес на Рийда, вие нормални ли сте
100% е било някой трол
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 10 Юли 2016 17:38
Не знам към кого е, но е 10/10 pure win. Изрязано е от всякакъв импотентен обиден баласт и съдържа само наострени като бръснач житейски истини. Унищожително е по същия начин, по който изглежда калена в битки неорнаментирана и просто изглеждаща сабя, нащърбена от костите на хора, чиито животи е отнела, поставена до парадно гвардейско острие, украсено с кичозни форми и финтифлюшки, което никога не е поело удара на чуждо оръжие.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 10 Юли 2016 22:32
Der Meister написа: ^Да, около Нова година 2007-ма срещу 2008-ма когато някакви турци (май) бяха хакнали форума, се направи ъпдейт, с който заминаха доста стари теми и броя на постовете намаля, предимно на старите пушки. Аз съм с около 2000 мнения назад, ако не се лъжа след това събитие Тва го бях забравил. Да си затриеш базата данни вече е реално несериозно обаче. Загубихме частица от историята на kleta majka balgariq.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 10 Юли 2016 23:07
Видях, че в следствие на въпросния ми коментар по адрес на не знам си кого, Морко ми е казал, че съм много тъп .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 10:41
Че сега е много добре форума, вярно че не сме много хора, но стават сравнително качествени дискусии
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 12:25
По повод някакъв антифутболен коментар Гипо ми беше казал, че баща ми ме е ебал като малък и затова съм намразил всичко мъжко... Anyway, кур за футбола.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 13:00
ааахахахахахахахах е изпросил си си го вероятно или пък както е казал Морко - аз съм тъп
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 14:51
нелегален написа: то и сега това го има, но е повече на ташак и само за спорт Или само ако някой наистина много те дразни. От друга страна доста често ми е правило и продължава да ми прави впечатление как някои стари кучета във форума са супер одъртели и некви залинели, изобщо не ви е останал живец. Впрочем някой може ли накратко да ми резюмира как се стигна до момента, в който целия форум и всичко покрай него е на Serious Sam?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 15:38
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 15:43
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 16:29
Gipo написа: Видях, че в следствие на въпросния ми коментар по адрес на не знам си кого, Морко ми е казал, че съм много тъп . top kek е темата две години след регистрацията ми това все още съм го възприемал като форум, а не септичната яма, която е същевременно съм бил твърде тъп и недоебан, за да оценя гения на тия няколко изречения иначе долу_админа си е точно баце рийд, когото бяха баннали несправедливо и впоследствие си сложи форума на кура както казахте обаче, най-якото на форума в момента е, че въпреки занижената активност и десетината пишещи потребители, поне никой вече не се опитва да се прави на интересен
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 17:10
Какъв беше сайта с архива на тия глупости, може да припозная още нещо
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 17:51
Не сте ли съгласни, че хората които напуснаха форума като раце ви Бийд са схлупеняци, посерковци и weak като цяло? Ако не акаунтите, поне постовете им изтрийте.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 18:12
Мда ве аз не мога да разбера за кво хората спират да пишат тука готино е за помежду другото и в по-голямата си част така или иначе нямаме много-много време за игри и просто си лафим за нещата от живота и се поохранваме за спорта кво толкова баси иначе Гипо -> http://dreal.net/wiki/index.php/PC_Mania :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 18:33
С риск да прозвучи като пригласяне, изцяло съм съгласен, че като цяло си останахме пичове и готини хора като може би изключим тоя новия с аниме педалщините и си е доста по-добре.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 18:58
Поста на Гипо беше насочен към Рийда, това го помня много добре без да съм си припомнял темата.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 19:13
Мерси, Деник Цитат: всяка сутрин минавам покрай майка ти. Седи си там и чака клиенти. Тая сутрин реших да спра при нея и да и кажа за теб. Каза ми, че само веднъж е правила грешката да спи със себеподобен (циганин/орк) и от там си произлязъл ти. Стана ми кофти за жената. Дадох и да ми врътне свирка, та довечера като те целуне по устата за лека нощ, ще сподели с теб нещо мое. Цитат: Аз имам орг с жувотни. Тия двете си ги припознах, колебая се за още едно, ама съм твърде стар, че да се сетя.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 11 Юли 2016 21:08
Тоз "новия с аниме педалщините" според мен въобще не е нов.
Може да е някой от олигофрените, които се мъчеха да тролят под новините. Нови хора тук да почнат да пишат е много, много малко вероятно.
Иначе форума си е добре. Най-вече ме кефи в раздел Кино какви дискусии стават.
Помня, че бях написал тема за District 9 в Общия и тогава направиха раздела като преместиха всички по-стари теми там.
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 09:37
Хванах някакъв сутрешен блок с една стара пушка Undead dude по ON AIR докато закусвам. Точно тогава папах варени яйчица, сирене и риба тон, ама нямах време докрай да се просветя във веганството. http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/20 ... oto-v-modaИначе някои от старите са ми казвали, че четат форума чат-пат и до днес. Няма да забравя на една форумна среща, била е някъде около 2008г. , където се бяхме събрали около 30 човека на една форумна среща и на НДК. Снимковият материал е безвъзвратно изгубен, но тогава ни плющя такъв тайфун, че обърна масите на половината заведения и наводни подлеза. Това разбира се не попречи на Попа да си дояде култовата лютеничка с праз, а Хънтъра разцепваше с ебавки
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 10:03
Колкото повече вегани, толкова повече мИсо за нас
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|